erka Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Od-Nowa, ja zawsze do Was zaglądam, nawet jak nic nie pisze;) . Podziwiam Lirunię, że tak od razu na głeboką wodę:roll: . Ja też byłam nad wodą z moja Gabunią i odważna była tylko wtedy , jak rzeczka miała głebokość 10 cm, to wbiegała i różne podskoki wyczyniała, ale do zalewu, gdzie widziała,że to już jakaś wielka woda juz nie chciała wejść za nic.:cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Erko, dziekuję za odwiedziny :multi: . wiem ,ze kompletnie nie masz czasu na to .. ale tak chciałam żebyś zobaczyła ile to szczęścia się kołtuni w tym ciele przez Ciebie uratowanym!! duma i wzruszenie ropiera na przemian:loveu: [SIZE=1]dziękujemy:multi: [/SIZE] Quote
Izunia86 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='Od-Nowa']o rety zwodować Misie to dopiero przeżycie!! Maniuś oczywiście na jej grzbiecie by siedział jak na tratwie i wyznaczał kurs potupując to z prawej, to z lewej strony... :loveu: DO WODY!![/quote] Juz to widze :laugh2_2::cool3: Quote
*zaba* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Brawo Lirka!! Duza i odwazna dziewczynka,super! A my wedrujemy w strone slonca[IMG]http://republika.pl/blog_ep_669232/1304946/sz/psia_lapka.gif[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 dzisiaj 2 miesięcznica:loveu: :loveu: :loveu: Lirka śpi i szczeka przez sen :lol: Quote
saga_86 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Trzeba to oblać, kiedy Tania robimy imprezę:cool1: :lol: :lol: A zaraz po imionach na I, przyjdzie pora na imiona na L:eviltong: Ty Iliro ty:eviltong: Quote
*zaba* Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No to ja wpadam na imprezke,i zeby nie bylo,ze chce sie tylko zalapac przynosze [IMG]http://www.24cukiernia.pl/zdjecia/m2/cornfalkes.jpg[/IMG] i cos do tortu [IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/202/20216.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 no impreza będzie imprezową porą... wieczorkiem!! teraz szaleństwa innego rodzaju ;) a dziś sie strachu najadłam co nie miara. Lirka postanowiła sobie zrobić osobno spacr i pobiegła w nieprzewidzianym kierunku na dużą odległość!!:crazyeye: byłam przerażona strasznie. Oj serce pęknie kiedys a ten Migotek-terrakotek nic sobie z tego nie robi!!:mad: Quote
saga_86 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A co się stało,że tak odbiegła?:razz: Może innego pieska zobaczyła jak pańcia się nie chciała z nia bawić:eviltong: Quote
Izunia86 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Zydczymy wszystkiego dobrego :multi: Od calej Misiowo Maniusiowej rodzinki , od Misi Mamuski najwieksze zyczenia :bday::beerchug::laola::drink1: Quote
eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 my także życzymy Liruni wszystkiego dobrego :lol: Quote
Dobcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Liruniu wszystkiego najlepszego!:multi: I nie uciekaj już panci:cool3: Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 bardzo dziekujemy za liczne odwiedziny i zyczenia!!:lol: żyjemy juz jednak porankiem środowym czyli porankiem przyjazdu Ineczki:loveu: to dla niej na powitanie! [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/363/9012a28764f91e45.jpg[/IMG][/URL] a Lirutek-szwędacz, na prawdę dzisiaj oszalała. zawsze w miejscu gdzie się boi i chce zawracać do domu ona stwierdziła,że dziś da rade i z dumnie uniesionym ogonem ruszyła naprzód!! bardzo bardzo daleko pobieła mijając ruchliwą ulice. stanęła sobie dopiero w małym oddaleniu za nią i czekała. a ja leciałam jak szalona za nią! uch ile strachu!! Quote
eria Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dobrze że sie nie spłoszyła i nie wpadła na ta ulice :shake: :shake: a powitanie Inki piękne:loveu: Quote
Dobcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Uwielbiam słowa tej piosenki:loveu: [SIZE=1]Jak byłam mała, śpiewała mi ją babcia:loveu:[/SIZE] Śliczne powitanie:loveu: Mnie dobek wywinął podobny numer na ostatnim spacerze z koleżanką, zamiast cieszyć się towarzystwem suczki, to pobiegł pooglądać pracujący traktor, mający z tyłu kosiarkę... Serce mi w gardle stanęło, ale na szczęście szybko się wrócił...:roll: Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 kochani podobno jutro juz prace sie rozpoczną!! bardzo dziekujemy Wam za 2 miesiace odwiedzin, rozmów, uśmiechów i łez czasem!! mam nadzieje ,ze spotkamy się wszystcy znów albo TAM albo tu!!;) bardzobardzo dziękujemy!! Quote
andzia69 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Od -Nowa - czy ty mówisz o tych kolejnych pracach modernizacyjnych na dogo???? szlag by ich trafil - co z naszymi psami będzie???? jak się będziemy kontaktowac:shake: W czwartek mój mąż jedzie ze Zgredziem na kontrolną wizytę - ja nie jadę bo muszę pozałatwiać jeszcze sporo spraw przed wyjazdem nad morze, a on po tej wizycie pojedzie prosto nad morze. Jest umowiony na 8.30 ale nie u Niedzielskich tylko na AR w Ambulatorium Chirurgicznym na jakiegoś Nikulicza Radeckiego (o ile coś nie pokręcilam z nazwą ulicy) Buziaczki dla Liruni!:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 uciekam spać. a czy bedzie jutro to się okaże!!:lol: dobranoc Quote
*zaba* Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witamy slonecznie,w Danii jest 27stopni,lekki wiaterek i bezchmurne niebo.No to tyle kacik meteo.Dogo jeszcze jest,kurcze no przeciez nie moze nie byc!Chcemy zobaczyc fotki z powitania Inusi. Quote
Od-Nowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 oo jest! jest!! witaj żabko! 27 stopni o 7 rano:crazyeye: to chyba nad morze trzeba pedzić!! albo Kamelkowi przyciąć futro :lol: ściskamy serdecznie!! Ineczka badzie tu już jutro rano około 8!! mam nadzieje ,ze i dogo też:lol: Quote
eria Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jak nie będzie dogo to przenoś manatki tam gdzie my wszyscy ;) no przecież fotki Inki trzeba nam jutro wkleić!:loveu: Quote
Izunia86 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Od-Nowa'] Ineczka badzie tu już jutro rano około 8!! [/quote] Ja rowniez czekam na relacje i foteczki ! :multi: Quote
Dobcia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Na razie wszyscy jesteśmy cali;) Hura! Już jutro Ineczka będzie z wami, szczęściara:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 :p jestem! dzień zaganiany bardzo!! Cieszę sie,ze JESTESCIE :lol: dzisiaj z Lireczką pojechałyśmy z "PEWNA TAJEMNICZĄ ZNAJOMĄ" :cool3: do miejsca gdzie Ona i jej psy trenują agility. Lirka miała oswajanie z terenem a ja nauke rzucania piłeczki!!:lol: no i można szumnie powiedzieć ,ze zapisemy się do klubu ale tylko rekreacyjnie, na doczepke. robiiąc na terenie tłum :lol: jedziemy znów w czwartek :multi: a teraz zaczyna się oczekiwanie na Ineczke!! Quote
Izunia86 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Od-Nowa'] a teraz zaczyna się oczekiwanie na Ineczke!![/quote] :kociak: Inka sobie teraz pewno smacznie spi :sleep2: i nie wie ,ze jutro bedzie juz w cudownym swoim domku :Cool!: Z niecierpliwoscia czekam na relacje ! Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts