Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa, ja zawsze do Was zaglądam, nawet jak nic nie pisze;) . Podziwiam Lirunię, że tak od razu na głeboką wodę:roll: .
Ja też byłam nad wodą z moja Gabunią i odważna była tylko wtedy , jak rzeczka miała głebokość 10 cm, to wbiegała i różne podskoki wyczyniała, ale do zalewu, gdzie widziała,że to już jakaś wielka woda juz nie chciała wejść za nic.:cool3:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Erko, dziekuję za odwiedziny :multi: . wiem ,ze kompletnie nie masz czasu na to .. ale tak chciałam żebyś zobaczyła ile to szczęścia się kołtuni w tym ciele przez Ciebie uratowanym!! duma i wzruszenie ropiera na przemian:loveu:
[SIZE=1]dziękujemy:multi: [/SIZE]

Posted

[quote name='Od-Nowa']o rety zwodować Misie to dopiero przeżycie!! Maniuś oczywiście na jej grzbiecie by siedział jak na tratwie i wyznaczał kurs potupując to z prawej, to z lewej strony... :loveu: DO WODY!![/quote]

Juz to widze :laugh2_2::cool3:

Posted

Brawo Lirka!! Duza i odwazna dziewczynka,super!
A my wedrujemy w strone slonca[IMG]http://republika.pl/blog_ep_669232/1304946/sz/psia_lapka.gif[/IMG]

Posted

No to ja wpadam na imprezke,i zeby nie bylo,ze chce sie tylko zalapac przynosze [IMG]http://www.24cukiernia.pl/zdjecia/m2/cornfalkes.jpg[/IMG]

i cos do tortu
[IMG]http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/202/20216.jpg[/IMG]

Posted

no impreza będzie imprezową porą... wieczorkiem!! teraz szaleństwa innego rodzaju ;)

a dziś sie strachu najadłam co nie miara. Lirka postanowiła sobie zrobić osobno spacr i pobiegła w nieprzewidzianym kierunku na dużą odległość!!:crazyeye: byłam przerażona strasznie. Oj serce pęknie kiedys a ten Migotek-terrakotek nic sobie z tego nie robi!!:mad:

Posted

bardzo dziekujemy za liczne odwiedziny i zyczenia!!:lol:
żyjemy juz jednak porankiem środowym czyli porankiem przyjazdu Ineczki:loveu:
to dla niej na powitanie!
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images21.fotosik.pl/363/9012a28764f91e45.jpg[/IMG][/URL]

a Lirutek-szwędacz, na prawdę dzisiaj oszalała. zawsze w miejscu gdzie się boi i chce zawracać do domu ona stwierdziła,że dziś da rade i z dumnie uniesionym ogonem ruszyła naprzód!! bardzo bardzo daleko pobieła mijając ruchliwą ulice. stanęła sobie dopiero w małym oddaleniu za nią i czekała. a ja leciałam jak szalona za nią! uch ile strachu!!

Posted

Uwielbiam słowa tej piosenki:loveu:
[SIZE=1]Jak byłam mała, śpiewała mi ją babcia:loveu:[/SIZE]
Śliczne powitanie:loveu:

Mnie dobek wywinął podobny numer na ostatnim spacerze z koleżanką, zamiast cieszyć się towarzystwem suczki, to pobiegł pooglądać pracujący traktor, mający z tyłu kosiarkę... Serce mi w gardle stanęło, ale na szczęście szybko się wrócił...:roll:

Posted

kochani podobno jutro juz prace sie rozpoczną!!
bardzo dziekujemy Wam za 2 miesiace odwiedzin, rozmów, uśmiechów i łez czasem!! mam nadzieje ,ze spotkamy się wszystcy znów albo TAM albo tu!!;)
bardzobardzo dziękujemy!!

Posted

Od -Nowa - czy ty mówisz o tych kolejnych pracach modernizacyjnych na dogo???? szlag by ich trafil - co z naszymi psami będzie???? jak się będziemy kontaktowac:shake:

W czwartek mój mąż jedzie ze Zgredziem na kontrolną wizytę - ja nie jadę bo muszę pozałatwiać jeszcze sporo spraw przed wyjazdem nad morze, a on po tej wizycie pojedzie prosto nad morze. Jest umowiony na 8.30 ale nie u Niedzielskich tylko na AR w Ambulatorium Chirurgicznym na jakiegoś Nikulicza Radeckiego (o ile coś nie pokręcilam z nazwą ulicy)

Buziaczki dla Liruni!:loveu:

Posted

Witamy slonecznie,w Danii jest 27stopni,lekki wiaterek i bezchmurne niebo.No to tyle kacik meteo.Dogo jeszcze jest,kurcze no przeciez nie moze nie byc!Chcemy zobaczyc fotki z powitania Inusi.

Posted

oo jest! jest!!
witaj żabko! 27 stopni o 7 rano:crazyeye: to chyba nad morze trzeba pedzić!!
albo Kamelkowi przyciąć futro :lol:
ściskamy serdecznie!!
Ineczka badzie tu już jutro rano około 8!!
mam nadzieje ,ze i dogo też:lol:

Posted

:p jestem! dzień zaganiany bardzo!! Cieszę sie,ze JESTESCIE :lol:
dzisiaj z Lireczką pojechałyśmy z "PEWNA TAJEMNICZĄ ZNAJOMĄ" :cool3: do miejsca gdzie Ona i jej psy trenują agility.
Lirka miała oswajanie z terenem a ja nauke rzucania piłeczki!!:lol: no i można szumnie powiedzieć ,ze zapisemy się do klubu ale tylko rekreacyjnie, na doczepke. robiiąc na terenie tłum :lol: jedziemy znów w czwartek :multi:

a teraz zaczyna się oczekiwanie na Ineczke!!

Posted

[quote name='Od-Nowa']
a teraz zaczyna się oczekiwanie na Ineczke!![/quote]

:kociak: Inka sobie teraz pewno smacznie spi :sleep2: i nie wie ,ze jutro bedzie juz w cudownym swoim domku :Cool!:

Z niecierpliwoscia czekam na relacje !
Pozdrawiam.