Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]
Jak te wygłupy Tajgi znosi TZ?:razz:
[/QUOTE]
" a TZ siedzi i naprawia te kabelki..." :evil_lol:

dzisiaj na czas pracy Tajga była poza domem. Spedziła dzień w domu Grzywek i chyba bardzo się stęskniła bo od powrotu cały czas tuli się i gniecie blisko.

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

trzeba jej było nagadać, że ją oddajecie za takie chamstwo :P

to może by przemyślała swoje karygodne zachowanie :evil_lol:

(bo popatrz, jak ja kotu powiedziałam, że mu wyrżnę macicę z przydatkami, to go chyba tydzień nie było :evil_lol: one rozumieją ludzką mowę :evil_lol:)

Posted

tylko pozazdrościć TZta

[QUOTE]bo popatrz, jak ja kotu powiedziałam, że mu wyrżnę macicę z przydatkami, to go chyba tydzień nie było :evil_lol: one rozumieją ludzką mowę :evil_lol:)[/QUOTE]
ja nie moge, wiq pisz do mnie jeszcze hihihi

Posted

[QUOTE]
tylko pozazdrościć TZta
[/QUOTE]

no a co innego zrobić?
Ja jemu obiadek a on za kabelki :evil_lol: life la la la life :lol:

wiq [QUOTE]
(bo popatrz, jak ja kotu powiedziałam, że mu wyrżnę macicę z przydatkami, to go chyba tydzień nie było :evil_lol: one rozumieją ludzką mowę :evil_lol:)
[/QUOTE]
myślelilśmy raczej o rozstawieniu elektrycznego pastucha :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='wiq']
(bo popatrz, jak ja kotu powiedziałam, że mu wyrżnę macicę z przydatkami, to go chyba tydzień nie było :evil_lol: one rozumieją ludzką mowę :evil_lol:)[/quote]

:roflt::roflt::roflt:
jesss a ja nagadałam chomikom, że w klozecie skończą, jak nie przestaną się na mnie rzucać...
:placz:lecę je przeprosić, bo jak zwieją mama mnie zabije:diabloti::evil_lol:

Posted

Nie przejmuj sie wyrośnie . Inka też była strasznym niszczycielem . Ile ona poduszek, poduszeczek, msakotek i ubrań zniszczyła. Łaziła po stole w kuchni a nawet wchodziła do kuchennego zlewozmywaka, kiedy była zamknięta. Obgryzła 2 meble. Teraz zostawiam ją i Bryłkę w przedpokoju z otwartą kuchnią i moim pokojem , zamykam tylko pokój Moniki i drugi Marcina. I nic mi nie niszczy , raz tylko nadgryzła moje trepy , no ale to było ponad jej wytrzymałość , bo tak nęcąco pachniały:evil_lol:. Pozdrawiam , odezwę się ponownie za tydzień , bo wybywam.:lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']cicha, czysta a jaka skuteczna broń :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

otóż to:loveu:

[quote name='Dobcia']:roflt::roflt::roflt:
jesss a ja nagadałam chomikom, że w klozecie skończą, jak nie przestaną się na mnie rzucać...
:placz:lecę je przeprosić, bo jak zwieją mama mnie zabije:diabloti::evil_lol:[/quote]

w klozecie?.. :roflt:

Posted

ech Lira też obgryzała namiętnie rogi poduszkom i dziure w łóżku i inne takie, co jej szybko przeszło ale gdy Tajdzior posunął się do wygryzania kabli z podłogi itd to nie ma innego wyjścia.

A Figa właśnie morduje swój ogon!! nie wiem co jej zrobił, ale wygląda na to ,że jest bez szans w jej szponach i paszczy :evil_lol:
wczoraj nie było tego planowanego spacerzyska ale może dziś uda sie wyskoczyć z suczyskami nad wode :p tylko gdzie w taką ładną niedziele znaleźć miejsce nad wodą z małą ilością ludzi? :hmmmm:

Posted

odludna woda w niedzielne upały jest specjalnością Górnego Śląska :cool3:

że sobie przejmę na właśny użytek hasło kibiców: cała Polska w cieniu Śląska :evil_lol:

Posted

[quote name='wiq']odludna woda w niedzielne upały jest specjalnością Górnego Śląska :cool3:
:evil_lol:[/quote]
hehehhe tak własnie jest :cool3:

a my nie możemy do wody:placz:akurat teraz sie musiały te upały zrobić eh

Posted

nie udało się wczoraj wyskoczyć nad wode
ale dziś się powinno udać :evil_lol:

za Boksiaka trzymam kciuki ;)

ostatnio na spacerze spotkaliśmy Panią , która szuka domu dla pinczerka ( a w zasadzie troche pinczerko- ratlerka... bo główkę ma drobniejszą :lol: )
około rocznego. Jak będzie czas to podejdę do niej zrobić mu zdjęcia.
Podobno wyciągnęła go ze schronu, odkarmiła i wyleczyła a teraz szuka mu wspaniałego domu. Jak wspaniały się nie znajdzie to zostanie u niej i też mu źle nie będzie :evil_lol: ale może akurat ktoś marzy o pinczerku?
tylko takim, który nie lubi dzieci :diabloti:

Posted

T o ja bym się z takim pinczerkiem dogadała hihi bo też nie lubię:evil_lol:

a na serio - dobrze że tacy ludzie jak ta Pani jeszcze istnieją.....

Posted

chyba już dzis klateczka nie dojdzie... wczoraj pipol jeden jak pojechaliśmy na zakupy wyciągnął nie wiadomo skąd worek z żaróweczkami!! na szczęście stwierdziła,że są niezjadliwe!! Boże kochany co za świr :placz:
a ja nawet nie wiem gdzie one były !!
oby jutro przyszła... materacyk do klatczki już czeka... i kocyk i podusia... i prawie firanki w oknach :evil_lol:
tylko jak tam rozwiazać problem z wodą? przecież jak wstawie miska to zaraz wyleje bo ona pada niekontrolowanie :hmmmm:

Posted

myślałam już nad nim ale musiałaby naciskać sobie łapą albo nosem...
więc prościej miska... no zobaczymy jaka będzie duża i co tam się zmieści.
zamówiłam "4"

Posted

Dziewczyny mały off, ale w temacie:
Może znacie kogoś nie wiem - z Dogo lub kogoś, kto zajmuje się tym profesjonalnie - z okolic Warszawy, jakiegoś psiego psychologa czy behawiorystę. Mamy chętnych na Fąfla (sharpa z naszego azylu), ale Państwo posiadają już dwa SP, samiec jest raczej agresorem, a suka mu wtóruje. Pies nie toleruje innych, ale Państwo bardzo chcieli by pomóc Fąflowi i chcieli by porozmawiać z kimś z "branży", żeby dowiedzieć się czy jest jakaś szansa na bezkrwawe wprowadzenie Fąfla do stada, czy należy to sobie wybić z głowy.

Proszę może ktoś wam przychodzi do głowy, może ktoś z dogomaniaków zajmuje się psiakami zawodowo i mógłby pomóc.