Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał do mnie dzisiaj jeszcze raz pan Andrzej Jaworski ze schroniska w Krakowie, z zapytaniem, czy to ta suczka o którą pytałam. Kto to jest ten pan? Zapytałam go, czy małej jest coś szczególnie potrzebne, i napisałam, że zrobię jej allegro. Chyba nie będzie miał nic przeciwko...

Posted

Asior napisał(a):
Fionka ma się dobrze ...troszkę jej sie jednak przytyło :P

Asior widziałaś Fionkę???:crazyeye: No co nic nie opowiadasz???????:evil_lol: Jak się miewa, jak mieszka, czy psychicznie dobrze...

Posted

Fionka bardzo dobrze psychicznie sie miewa... merda ogonem, głosno domaga sie więcej przysmaków :D
Na spacer jej nie brałam bo dopiero co inni wolontariusze wzięli ja nad wisłe, tak że sie wybiegała :)

Posted

Asior podaj mi proszę na pw jeszcze jakiś kontakt telefoniczny, bo ludzie często wolą zadzwonić, podałabym na allegro co? Chyba, że wolisz nie..

Posted

Dea, Dagmara jeszcze kilka razy próbowała dodzwonić się do Ewki (dziewczyny, która wzięła od Ciebie Fionę) - nie odbiera w ogóle telefonu, a próbowałyśmy nawet dzwonić z numeru zastrzeżonego.
Cieszę się, że Fionek ma się dobrze - ja niestety nadal siedzę w pracy i chyba znowu pobiję rekord 13 godzin... Ale zaglądamy do Was po kryjomu na forum, jak nikt nie widzi ;)

Posted

Ech, nawet nie ma cywilnej odwagi odebrać telefonu:angryy: Ale dziękuję Dagmarze, że próbowała:p 13 godzin w pracy:crazyeye: toż to czysty wyzysk...

Posted

A na wątku cisza...:-( cioteczki któraś obiecała zdjęcia nowe?:cool3: Dzisiaj wystawiam allegro, tylko znajdę jej fotki te już z niby stałego "domu" z wątku Fiony, ale przydałyby się też nowe, to później dodam.