Marlena:) Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 No cóż tutaj pisać....lepiej przejdę odrazu do rzeczy :lol: ... Przypominam,że kopiowanie jakichkolwiek fotek bez naszego zezwolenia jest zabronione. Przedstawiam Wam moje bestie: Spajki - dalmatyńczyko, amstafowato, kundlowaty przystojniak :evil_lol: - zamieszkał z nami 6.06.2003 Toffik - owczarkowaty - mieszka z nami od sierpnia 2006 r. Crystal - psiokot whiskasowaty - przybył na wakacjach 2008 Poly,Moly i Rico - papugus nimfus - zamieszkały z nami w 2005r Justy - szczurus pospolitus - uratowany przez Paulina&Mickey:loveu: - sprezentowałam go młodszemu bratu na gwiazdkę 2009 i tym samym stał się członkiem naszej rodziny Amadeusz - szczurus laboratorus - albinos uratowany dzięki SPS ;) ZA TM Jesienią po ciężkiej chorobie nowotworowej odszedł Canis , biała mysz laboratoryjna ['] W listopadzie 2009 po wielu miesiącach walki z nowotworem kanału usznego odeszła przeurocza Sati - a właściwie Madame - mysz z hodowli Mohanah['] Henry - mysz Quote
Asia & Ginger Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Czesc Marlena! :loveu: Cudne zwierzaczki :loveu:, ale najbardziej podoba mi się klaczka. :loveu: Zawsze marzyłam o własnym koniku, a najlepiej nawet kilku. :razz: :eviltong: Quote
Marlena:) Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 No teraz pora na Toffika i Spice :p Model: Spice No,a teraz Spice i Toffik w wydaniu "Pierwsza miłość":evil_lol: ... Quote
Marlena:) Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 asia_pie napisał(a):Czesc Marlena! :loveu: Cudne zwierzaczki :loveu:, ale najbardziej podoba mi się klaczka. :loveu: Zawsze marzyłam o własnym koniku, a najlepiej nawet kilku. :razz: :eviltong: hehe...to nie takie proste jak się wydaje...ja przez cały weekend zajmuję się końmi ,a w niedzielę wieczorem to normalnie jestem nieżywa... Większość z nich to straszne uparciuchy (czytaj osiołki :lol: )np. Brylant Spacjalnie dla Ciebie kilka fotek moich ulubieńców ;) Model: Brylant (najukochańszy kucyk na świecie:loveu: ) ___________________________________________________________ odelka: klaczka "Basia" __________________________________________________ __________ Modele: kiciuś Rudi i sunia Nelly __________________________________________________ ___________ Model: kiciuś Rudi __________________________________________________ ___________ Model: staruszka Sara (mopka:evil_lol: ) __________________________________________________ ___________ Modele: kacza rodzinka :p Quote
Marlena:) Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Model: Toffik ____________________________________________ Quote
Asia & Ginger Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Marlena:) napisał(a):hehe...to nie takie proste jak się wydaje...ja przez cały weekend zajmuję się końmi ,a w niedzielę wieczorem to normalnie jestem nieżywa... Większość z nich to straszne uparciuchy (czytaj osiołki :lol: )np. Brylant Spacjalnie dla Ciebie kilka fotek moich ulubieńców ;) Model: Brylant (najukochańszy kucyk na świecie:loveu: ) ___________________________________________________________ Model:Paros Cudne masz te koniska. :loveu: Aż ci zazdroszczę, nawet tego zmęczenia. ;) Wiem, że opieka nad nimi nie jest taka lekka, łatwa i przyjemna. To jednak jest moje marzenie. Chciałabym miec parkę koników, chętnie rasy wielkopolskiej. Spice i Toffik super psiaki. :cool3: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 heh...teraz przybyło jeszcze kalekie pisklę kawki (teraz już rozkapryszony podrostek:lol: ) i maleńki piesek strasznie podobny do westa...:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Marlena, dawaj fotki nowych lokatorów. :diabloti: :eviltong: :loveu: Quote
Marlena:) Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Wątek Idefixa: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63966 P.S. Fotek kawki jeszcze nie mam...ale postaram się :lol: ... Quote
Marlena:) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Zaniedbałam was....teraz to odrobię ;) ... Model:tymczasowicz-znajdka: Idefix:loveu: Quote
Marlena:) Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Obiecane zdjęcia ptasia: Model: ptasie dziecie:lol: "grzeczne dziecię" "MAMA-JEŚĆ!!:placz: " "Niebezpieczna miłość :evil_lol: " Quote
Asia & Ginger Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Czesc Marlena! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Marlena:)'] Idefix jest przecudny, taki rozkoszny białasek z niego. :loveu::loveu::loveu: [quote name='Marlena:)'] "MAMA-JEŚĆ!!:placz: " Co za ptaszysko tam tak dzioba drze?! :mad: Znam to z własnego doświadczenia. :roll: Jak byłam mała zbierałam wszelkie wróbelki, które wypadały z gniazd, wstawałam o 6 rano, bo już sie darły, że chcą jesc, karmiłam, niestety zazwyczaj nie przeżywały. :shake: Mam nadzieję, że ta wrzaskliwa kawka wyrośnie na duże ptaszysko. ;) Quote
rotek_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ta mordka jest świetna:evil_lol: ...kawki oczywiście:cool3: Quote
Marlena:) Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Co za ptaszysko tam tak dzioba drze?! :mad: Znam to z własnego doświadczenia. :roll: Jak byłam mała zbierałam wszelkie wróbelki, które wypadały z gniazd, wstawałam o 6 rano, bo już sie darły, że chcą jesc, karmiłam, niestety zazwyczaj nie przeżywały. :shake: A ja musze się pochwalić,ze wychowałam cudną samiczkę wróbla... Przylatywała na zawołanie!!:crazyeye: ...Taka słodka była:loveu: ... Wabiła się Minnie. Żyła niestety tylko rok (pewnie jakaś choroba,bo latała z innymi wróblami i razem z nimi się bawiła) ale zawsze do mnie wracała i chciała jeść... byłyśmy nierozłączne:loveu: .... Quote
Asia & Ginger Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 To wspaniale, że udało Ci się tą wróbelkę uratowac :loveu:, szkoda tylko, że żyła tak króciutko. :-( Quote
sara_rokitnica Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 tesh różne młode ptaszyska zbieralam :evil_lol: ale moje tesh zazwyczaj nie przezywaly a ja nie wiem czemu :shake: ... pozdrawiam wszystkie zwierzaczki i ich Panią :) ;) Toffik jest cudny :loveu: Quote
Marlena:) Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Modele: Fredzio,Gina,Kolla-moi wychowankowie:lol: Idefix-już w nowym domku!! Plaża: Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Marlena:)']Model: Fado-DT No w końcu jakieś świeże foteczki. :cool3: :evil_lol: Śliczne psisko. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts