Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, wygląda niewinnie to fakt, ale notorycznie skubać domowników...............

jakiegoś super człowieka szukamy, żeby nie zaprzepaścić pracy Brazowej. Gromit to teraz fajny PIES!

Posted

[SIZE="1"]Skubanie przyjemne jest...

Dobrze by było, gdyby osoba chętna na Groma mogła się z nim najpierw zaprzyjaźnić, pospacerować...
To dobrota jest, delikatny pies. A pięknyyy!

Posted

[quote name='Kasia25']Nie wiem, wygląda niewinnie to fakt, ale notorycznie skubać domowników...............

jakiegoś super człowieka szukamy, żeby nie zaprzepaścić pracy Brazowej. Gromit to teraz fajny PIES!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:evil: :stormy-sad: :bad-word:

Posted

Ciocia co się z pieskami nie całuje, bo fuj.... kłamczucha!

ale wybaczamy, nie? za Gromita, za Rudzie i za innych 1000 "przywróconych do życia, na nowo" psiaków!

Posted

Kasia25 napisał(a):

Ciocia co się z pieskami nie całuje, bo fuj.... kłamczucha!

!

No nie!!!!!!! Jakby Kasia25 uwaznie patrzyla,toby widziala,ze jest gigantyczna przestrzen miedzy nosem Gromita a moja twarza i wlasnie dlatego moge udawac,ze całuje tego psa,bo on w zyciu mnie nie polize.Gromit ciagle sie boi,ze go ugryze.

Posted

brazowa1 napisał(a):
No nie!!!!!!! Jakby Kasia25 uwaznie patrzyla,toby widziala,ze jest gigantyczna przestrzen miedzy nosem Gromita a moja twarza i wlasnie dlatego moge udawac,ze całuje tego psa,bo on w zyciu mnie nie polize.Gromit ciagle sie boi,ze go ugryze.

hehehhee a wiesz co mówi Pani T, jak z TZtem próbujemy coś ściemnić, "s...y muchy, będzie wiosna":p

Posted

eee tam ewidentnie się całują...

a nic dziwnego, że sie bał, iż go ugryziesz:diabloti: biedaczysko zakołnierzone:shake: no i co mu ciocia Brazowa zrobiła, no co...a tak całowała, tak mydliła oczy, a tu pach pach i ...bezjajeczny