Cambel&Megi Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ewatr napisał(a):Maurycy ma juz 3 obserwatorów :thumbs: Miejmy nadzieję, że coś z tego będzie :kciuki: Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='ewatr']Maurycy ma juz 3 obserwatorów :thumbs:[/quotoby Piesekowi sie w koncu poszczescilo:) Quote
psiulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca, ale będziemy trzymać kciuki :multi: Quote
psiulka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Filmik z Maurysiem http://video.tinypic.com/player.php?v=4kmkdh2 Quote
Luzia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aż żal że takie pięke pieski nie mają kogo kochać :shake: ehh szkoda gadać Quote
k_c Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Maurycek zaprasza do zabawy w skakanie !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
epe Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A moze trzeba go bardziej rozreklamować np.na gazeta.pl,kupiepsa.pl,gumtree.com,eoferty.com.pl? Juz dawno zagladam na ten wątek,taki śliczny piesek-teraz widzę,że właśnie kudłacze są w modzie! Moze jednak znajdzie domek,gdy go więcej ludzi zobaczy! Quote
kaasiaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 HALOOOO!!Tu jestem!!Czy nikt mnie nie zauwaza??!!Jak to mozliwe przeciez jestem taki piekny madry i cudowny!! Quote
Recommended Posts