matinestka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Mauryciuszu nie krzątamy sie gdzies z tyłu ...... bosz.... gdziez ten Twój Dom ??? :( :bluepaw: Quote
ewatr Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Maurycy toz ty jestes chodzaca radosc zycia :multi: i nikt nie chce troche tej radosci ????? głupole............. Quote
Anza&Hacker Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Biedny piesku.... znajdź chociaż cień nadziei! :placz: Quote
olifka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jaki on śliczny:loveu: I bez domku:placz: Quote
desdemona Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 w gore pieseczku na pierwsza strone!!! Quote
ewatr Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 tego czekania to juz moze bedzie dość :mad: Quote
Anza&Hacker Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Ma ktoś może wieści o Maurycym jakieś? :placz: Ja pokazałam go koleżance, jej dziadkowie chcą wziąć kudłatego pieska, pokroju PON'a - może Maurycy przypadnie im do gustu - tylko to jest daleko i nie wem czy jej dziadkowie z tego powodu nie będą kwenkać :shake: Quote
ewatr Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='Anza&Hacker']Ma ktoś może wieści o Maurycym jakieś? :placz: Ja pokazałam go koleżance, jej dziadkowie chcą wziąć kudłatego pieska, pokroju PON'a - może Maurycy przypadnie im do gustu - tylko to jest daleko i nie wem czy jej dziadkowie z tego powodu nie będą kwenkać :shake: Maurycy ma sie dobrze / jak na schroniskowe warunki / najwiekszym jego i naszym marzeniem jest wreszcie ten własny dom i własny cżłowiek :loveu: Quote
desdemona Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 wiec podrzucam i trzymam kciuki:) Quote
Recommended Posts