krakowianka.fr Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 dostalam zaproszenie na bazarek ale nie bylo linku wiec... trafilam tu z podpisu osoby ktora mi wiad wyslala czyli jest jakis bazarek na psiaki? Quote
danavas Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='krakowianka.fr']dostalam zaproszenie na bazarek ale nie bylo linku wiec... trafilam tu z podpisu osoby ktora mi wiad wyslala czyli jest jakis bazarek na psiaki? tu ciociu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243110-NIE-TYLKO-DLA-SADYST%C3%93W!!!-%29-do-30-maja-g-23-00 Quote
Patmol Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 a czemu w tytule jest [h=1]sześciomiesięczny piesek do adopcji [/h]a potem w tekście pisze, ze ma 4 miesiące ? Quote
danavas Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='Patmol']a czemu w tytule jest sześciomiesięczny piesek do adopcji a potem w tekście pisze, ze ma 4 miesiące ? Pisałałm gdzieś na watku... najpierw nam ludzie powiedzieli ze psiaki są z grudnia, tak poszły ogłoszenia... na szczepieniu wet powiedział że na bank są 6 miesieczne jesli nie siedmio... zmieniamy wiec gdzie się da ten wiek.... z dobrych wieści... Tino ma dla psiaków 45 euro i pokryje faktrę z hotelu na te kwotę :) będzie więc z czego zpałcić niecałe dwa tygodnie hotelowania:) reszte zbieramy bo nie wiadomo ile i czy oni beda mieć dla psiaków... Quote
pumcia02 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 do intrnetu moge zaglądac sporadyczie - musiałam wyjechać. Na konto fundacyjne wpłynelo tylko 10zł na fiprexy :/ Jakby co jestem dostepna pod tel 500-493-942. Jak nie odbieram, prosze o sms. Quote
bavesis Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Dzisiaj psy zostały odroboczane. Tabletki dostała cała szóstka, Bunia i Daisy, które są w hotelu, otrzymają lek jutro. Wszystko oczywiście "na krechę", nie pociągniemy tak długo, prosimy o pomoc dla tych psiaków. Roksija i ten mały kilkuletni piesek (nawet nie wiem jak ma na imię) były dzisiaj na spacerze. Bardzo się cieszyły, zafascynowane nowymi zapachami, chciały trochę biegać. Mały pies nawet nieśmiało zachęcał do zabawy. Szkoda było zapinać je z powrotem na łańcuch. Quote
krakowianka.fr Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 czy dobrze rozumuem, ze te psiaki sa w schronisku? czy maja ogloszenia? wybaczcie ale nie mam czasu czytac caosci watku Quote
__Lara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 krakowianka.fr napisał(a):czy dobrze rozumuem, ze te psiaki sa w schronisku? czy maja ogloszenia? wybaczcie ale nie mam czasu czytac caosci watku Nie, nie, część jest w dt/hotelu, część chyba u Państwa (?), które nie jest w stanie się nimi opiekować. Potrzevne fundusze żeby wszystkie umieścić w dt. Quote
__Lara Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Raczej nie mają, więc na pewno pomoc w ogłoszeniach się przyda. Przy okazji, zapraszam na kolczykowy bazarek ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/242917-Wiosenna-kolczykomania-ZAPRASZAM-!-dla-Paury-do-13-05-g-20-00 Quote
obiezyswiat75 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dobrze liczę, że szczeniorków jest 5? Potrzebuję dane kontaktowe i na jakie województwo? Będą przed ewentualną adopcją zaszczepione? Co z kastracją/sterylizacją? Mają 8 m-cy? Tekst chyba jeden dla wszystkich? Ktoś ma jakiś pomysł, czy mam wysilić swój mózg? :cool3: Hałabajówka mnie zabije chyba, ale te psiaki w większej potrzebie. Quote
danavas Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Wszystkie szczeniaki mają ogłoszenia, tylko mamuśka nie ma. Tam są jeszcze trzy kotki i musimy je posterylizować... Biała sunai przy budzie, Roksija...ona ma teraz cieczkę... nasze szczeniaki poczuły zew natury i sobie poużywały jeden po drugim.... no masakra... bavesis gdy to zobaczył przeniósł ją do kojca do Dixie... od razu po cieczce gdy tylko będzie to bezpieczne trzeba ją wysterylizować... wyobrażacie sobie co by tam było za kilka miesięcy bez naszej ingerencji.... Dixie, Roksija, Bunia,Daisy oraz trzy kotki, wszystkie miałyby maluchy..... Quote
piescofajnyjest Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 losz kurde.....ja tez moge porobic mamusce ogloszenia:) mamy jakis tekscior? Quote
krakowianka.fr Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 bez tekstu nie pomozemy :) wpiszcie cos szybciutko, nawet krotkiego i 4-5 zdjec, najlepiej robionych niedwano, koniecznie 1 z profilu i 1 pyszczka Quote
bavesis Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Tekścik napisze danavas jak będzie miała dostęp no netu (w niedzielę chyba), bo ja nie mam do tego głowy. Quote
bavesis Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 joaska8 napisał(a):Poszedł mały przelew na psiaki wpłata doszła, dziękujemy :) Quote
krakowianka.fr Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 to poki co podnosze i jak bedzie tekst, to bedziemy pomagac poki co ide robic inne ogloszenia.... Quote
danavas Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 nie było mnie.... ale już pisze co nowego... Pierwszy dom znalazł Broniu:) pozostała czwórka już też bezpieczna:) została nam jeszcze tylko mamusia do zabrania... i Roksija do sterylki..(bo nasze szczeniaki nieźle się z nią zabawiały) Państwo nie chcą współpracować, ciągle jakieś problemy... mają trzy kotki, żadna nie sterylizowana... były umówione zabiegi i dwie kicie miały jechać kiedy w ostatniej chwili kobieta się rozmyśliła i nie dała kotek... jedna z nich "zniknęła".. pewnie pojawi się lada chwila z maluszkami... szlag mnie trafia... my chcieliśmy z naszych prywatnych pieniędzy zapłacić za te sterylki.... nic by ich to nie kosztowało... tu nic nie gra... najpierw mylne informacja że psiaki mają 4 m-ce, ładujemy tam pieniądze, czas i energię a potem ciągłe problemy i próba skłócenia nas i przekonania nas że pies na łańcuchu jest szczęśliwy... nie ma mnie na miejscu ale tak się tu wkurzam na odległość że aż mnie nosi... Bavesis zabierał po jednym, dwóch psiakach, bo nie dało się wszystkich na raz i umieszczał w hotelu... teraz są już na bezpłatnym, a nam został dług do opłacenia za hotelowanie, ale o tym już wujaszek bavesis bo on zajmuje się finansami psinek... wiem tylko ze jak wszystko policzył to wyszło nam 8,80zł za dobę od sztuki.... więc promocja była...;) nie stać nas na hotel dla Dixie a nie możemy jej wziąć na krechę póki nie spłacimy długu dzieciaków, zabieram się więc za bazarki na ten cel... Quote
danavas Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 bazarek dla psinek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/243798-dinozaury-inne-stwory-i-potwory-dla-psiak%C3%B3w-i-dzieciak%C3%B3w-do-20-06-2013-22-00?p=20899070#post20899070 Quote
pumcia02 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 przez miesiąc byłam odłączona od osich spraw. Chcę zamówic te fiprexy dla psów. Z kim mam się kontaktować? Napiszcie jeszcze raz jakie są potrzebne (rozmiary). Na pw adrsz do wysyłki i tel. Niestety ze zbiórki na fb fundacyjnym wpłynęło tylko 10zł. Chwilę po "ogłoszeniu" nie byłam dostępna. Pewnie dlatego tak wyszło. Może zrobicie wydarzenie na fb? Quote
danavas Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='pumcia02']haloooo jest tu ktoś?[/QUOTE] jestem, w nocy wróciłam po kilku dniach bez neta....... Szczeniaczki już bezpieczne, czekam na zdjęcia z dt i ds....poza opłatami za hotel już nie ma na nie bieżących wydatków... została tam Dixie... ja wracam do Polski 11-go czerwca, nie wiem co zastanę, jakie nastroje państwa, nikt nie chce tam jechać przez ich zachowanie.... na Dixie ta większa obroża, średni rozmiar może być za mały... podaje Ci na pw adres i nr tel do bavesisa... Quote
pumcia02 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 zamowilam wam worek 18kg brit junior large. w pon albo we wtorek powinien dojsc Quote
Recommended Posts