Jump to content
Dogomania

WARSZAWA! Szukamy tymczasu od 28.04 do 5.05 dla milutkiej Bułki - prosimy o pomoc !!!

Recommended Posts

Posted (edited)

Kochani, szukamy tymczasu w Warszawie na[B][SIZE=3] zaledwie 8 dni[/SIZE][/B] dla bezproblemowej, milutkiej suni dalmatynki.
Bułka ma 5 lat, super zgadza się z innymi psiakami i kotami. Tymczasowa opiekunka wyjeżdża na tydzień i sunia nie ma gdzie się podziać.
Fundacja zapewni karmę dla psinki.

Opiekunka Bułeczki wyjeżdża 28.04 i wraca 5.05.

[SIZE=4][B]Popytajcie znajomych w Warszawie, czy nie wzięliby jej na tydzień, prosimy :placz::placz:

[/B][/SIZE]

Edited by :: FiGa ::
Posted

[quote name='sharka']może napisz do luka1 - fundacja Nero z Sochaczewa pod W-wą, może coś poradzi? mam nr tel jakby co[/QUOTE]Dzieki, napisze do luki, kazde sugestie mile widziane. Ja nie mam pojecia gdzie pytac.

Nie rozumiem, przeciez my nie szukamy tymczasu na miesiac, a na tydzien, zaledwie tydzien.... gdybym mieszkala w Warszawie to mimo moich dwoch psow pomoglabym... to tylko kilka dni...

Posted

[quote name='cancer43']Mam dla niej tymczas ,tak na 95% - zależy jaki ma stosunek do dzieci.Dziecko sześcioletnie,kocha psy ,ale czy psy ją ?
Zadzwońdo mnie,podałam ci tel.na PW[/QUOTE]
Super! Kasia sie z Toba skontaktuje :) Mysle ze nie bedzie problemu z dzieckiem, Bulcia to pocieszna kluseczka :)

Posted

[quote name='RudziaPaula']Jestem na zaproszenie i z wawy ale niestety mam dwa psy w tym dominatorkę -sunie.ta dalmatynka gdyby była mała spróbowałabym ale gabarytowo byłoby nieciekawie.[/QUOTE]
Lepiej nie ryzykowac... cos sie szykuje, trzymajcie kciuki :kciuki:

Posted

Gdyby była mała to bym próbowała bo Szina (mieszaniec kaukaz+owczarek) uwielbia małe psiaki,tyle że głowy bym nie położyła bo inaczej na dworzu a inaczej w domu.Trzymam kciuki :kciuki::kciuki: