:: FiGa :: Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 (edited) Kochani, szukamy tymczasu w Warszawie na[B][SIZE=3] zaledwie 8 dni[/SIZE][/B] dla bezproblemowej, milutkiej suni dalmatynki. Bułka ma 5 lat, super zgadza się z innymi psiakami i kotami. Tymczasowa opiekunka wyjeżdża na tydzień i sunia nie ma gdzie się podziać. Fundacja zapewni karmę dla psinki. Opiekunka Bułeczki wyjeżdża 28.04 i wraca 5.05. [SIZE=4][B]Popytajcie znajomych w Warszawie, czy nie wzięliby jej na tydzień, prosimy :placz::placz: [/B][/SIZE] Edited April 21, 2013 by :: FiGa :: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Bulcia to takie cieple kluchy, mogłaby powczasowac się w domku z innym pieskiem.... wysłałam wiele pw -widzę podwójnie od tego-, mam nadzieje ze coś się znajdzie :kciuki: Quote
Korenia Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Może jest jakiś wątek spacerowy Warszawiaków? Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 [B]Korenia[/B], dobry pomysł :happy1: Pedze szukać wątku :) Quote
anetaks4 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Witam nie mam nikogo w Warszawie :shake: nie bardzo mam jak pomóc, będę trzymała kciuki by się udało coś dla niej znaleźć . Quote
renatka_s Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ja też nie mogę pomóc, nie znam nikogo w Warszawie. Quote
tobciu Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Dziewczyny, musicie wejść na wątki w mazowieckim i tam pisać. Większe prawdopodobieństwo, że ktoś się zgłosi chętny pomóc. Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='tobciu']Dziewczyny, musicie wejść na wątki w mazowieckim i tam pisać. Większe prawdopodobieństwo, że ktoś się zgłosi chętny pomóc.[/QUOTE] Zero odzewu :( Quote
sharka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 może napisz do luka1 - fundacja Nero z Sochaczewa pod W-wą, może coś poradzi? to tydzień tylko ...mam nr tel jakby co Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='sharka']może napisz do luka1 - fundacja Nero z Sochaczewa pod W-wą, może coś poradzi? mam nr tel jakby co[/QUOTE]Dzieki, napisze do luki, kazde sugestie mile widziane. Ja nie mam pojecia gdzie pytac. Nie rozumiem, przeciez my nie szukamy tymczasu na miesiac, a na tydzien, zaledwie tydzien.... gdybym mieszkala w Warszawie to mimo moich dwoch psow pomoglabym... to tylko kilka dni... Quote
sharka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 luka ma na podwórku 30 ogonów ... ale może coś podpowie, kogoś zna... Czy Neris nie jest z W-wy? hm... Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Neris jest spod Wawki i tez ma pelno. Napisalam do kilkudziecieciu dogomaniakow z Warszawy... musi sie ktos znalezc :kciuki: Quote
cancer43 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Mam dla niej tymczas ,tak na 95% - zależy jaki ma stosunek do dzieci.Dziecko sześcioletnie,kocha psy ,ale czy psy ją ? Zadzwońdo mnie,podałam ci tel.na PW Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='cancer43']Mam dla niej tymczas ,tak na 95% - zależy jaki ma stosunek do dzieci.Dziecko sześcioletnie,kocha psy ,ale czy psy ją ? Zadzwońdo mnie,podałam ci tel.na PW[/QUOTE] Super! Kasia sie z Toba skontaktuje :) Mysle ze nie bedzie problemu z dzieckiem, Bulcia to pocieszna kluseczka :) Quote
*zaba* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jestem z zaproszenia, niestety nie znam nikogo w stolicy. Widze, ze kroi sie cos, trzymam kciuki :) Quote
RudziaPaula Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Jestem na zaproszenie i z wawy ale niestety mam dwa psy w tym dominatorkę -sunie.ta dalmatynka gdyby była mała spróbowałabym ale gabarytowo byłoby nieciekawie. Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='RudziaPaula']Jestem na zaproszenie i z wawy ale niestety mam dwa psy w tym dominatorkę -sunie.ta dalmatynka gdyby była mała spróbowałabym ale gabarytowo byłoby nieciekawie.[/QUOTE] Lepiej nie ryzykowac... cos sie szykuje, trzymajcie kciuki :kciuki: Quote
RudziaPaula Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Gdyby była mała to bym próbowała bo Szina (mieszaniec kaukaz+owczarek) uwielbia małe psiaki,tyle że głowy bym nie położyła bo inaczej na dworzu a inaczej w domu.Trzymam kciuki :kciuki::kciuki: Quote
:: FiGa :: Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Bułka jedzie w piątek do syna Cancer, uuuuuuuuuuf. Dziękuję za pomoc :Rose: Quote
Recommended Posts