Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No!
Żyją jakoś :D
Dwie ucieczki, ale że to jest na osiedlu domków to natychmiast był telefon ( adresatka ) że jest na czyjejś posesji i zabrali go, druga ucieczka-wrócił za chwile sam :D łajza :D, nauczyl sie otwierac brame i dlatego, dzis pan miał dorobić specjalny skobelek:diabloti:..ogólnie to jest podobno super, sa zadowoleni bardzo, podziwiaja jego inteligencje, syn Jasiek zauroczony i sie duzo z nim bawi, Mudżin wybrał sobie na przywódce pana domu, ponoć go bardzo słucha , do domu juz wchodzi, ale jednak nie chce w nim spać, lubi wolność, nocki spędza w garażu :lol: spaceruja i na spacerach grzeczny, dzis miał schcdzke nawet z jakąs labką:cool3:...podobno wszyscy się ich pytaja skąd u nich taki piękny pies i nie mogą uwierzyć, że ze schroniska. Usilnie upraszalam o kastracje jak najszybszą, poprosiłam o foty na maila , obiecali, że będą ;)

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agula99']Nie mamy, to ja kiedyś zakupiłam kilka, wsadziłam do szuflady, to może są, a tą wzięłam z domu :)[/QUOTE]

a gdzie są te wszystkie co były od p.Andrzeja od Blondi ? może gdzieś upchane w kontenerze ...

Posted

a ja dostałam taki kwiatek w postaci maila o Mudżina

[LIST]
[*] czy nadal aktualne jest to ogloszenie??

[B]labociag[/B]
[/LIST]
zwłaszcza podpis mnie "urzekł" , a skojarzył mi się z zupełnie czymś innym... :diabloti:

myślałam ,że pozdejmowałam już ogłoszenia Mudżnia ...:roll:

Posted

Dodzwoniłam się w końcu :)

Rozmowa długa i sympatyczna :)
To nic , że wczoraj zrył żonie cały ogródek, generalnie jest super :) Mądry, ładnie spaceruje, z dzieciakami sie fajnie bawi, jest bardzo tolerancyjny dla ich wybryków :), troche grymasi, więc musza mu gotować, ucieczek juz praktycznie nie ma, tylko to co na początku, no i ostatnio , gdzies tam sie bramka uchyliła, ale był nieopodal ( no bo jakżeż by nie wykorzystac takiej okazji ) wszyscy im psa zazdroszczą, jest piękny i sa bardzo z niego zadowoleni, niebawem jadą do weta, żeby go pooglądał ( tak ogólnie ) i zakropic na pchełki, myśle, że możemy spac spokojnie

Posted

[quote name='majuska']

zakropic na pchełki, [/QUOTE]

to on ma pchełki ? może na kleszcze...
Martwiłam się trochę o niego ale jestem spokojna po tych informacjach.