majuska Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 No! Żyją jakoś :D Dwie ucieczki, ale że to jest na osiedlu domków to natychmiast był telefon ( adresatka ) że jest na czyjejś posesji i zabrali go, druga ucieczka-wrócił za chwile sam :D łajza :D, nauczyl sie otwierac brame i dlatego, dzis pan miał dorobić specjalny skobelek:diabloti:..ogólnie to jest podobno super, sa zadowoleni bardzo, podziwiaja jego inteligencje, syn Jasiek zauroczony i sie duzo z nim bawi, Mudżin wybrał sobie na przywódce pana domu, ponoć go bardzo słucha , do domu juz wchodzi, ale jednak nie chce w nim spać, lubi wolność, nocki spędza w garażu :lol: spaceruja i na spacerach grzeczny, dzis miał schcdzke nawet z jakąs labką:cool3:...podobno wszyscy się ich pytaja skąd u nich taki piękny pies i nie mogą uwierzyć, że ze schroniska. Usilnie upraszalam o kastracje jak najszybszą, poprosiłam o foty na maila , obiecali, że będą ;) Quote
Becia66 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 to chyba można powiedzieć ufff..., takie małe ufff...:lol: Quote
Agula99 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Dobrze, że założyłam mu ta adresatkę , znowu sobie wybrał pana na pana :) Quote
Becia66 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Agula99']Dobrze, że założyłam mu ta adresatkę , znowu sobie wybrał pana na pana :)[/QUOTE] dużo tych adresatek jeszcze mamy ? Quote
Agula99 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Nie mamy, to ja kiedyś zakupiłam kilka, wsadziłam do szuflady, to może są, a tą wzięłam z domu :) Quote
Becia66 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='Agula99']Nie mamy, to ja kiedyś zakupiłam kilka, wsadziłam do szuflady, to może są, a tą wzięłam z domu :)[/QUOTE] a gdzie są te wszystkie co były od p.Andrzeja od Blondi ? może gdzieś upchane w kontenerze ... Quote
figa33 Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Mudżin , przestań wreszcie łazikować , lowelasie jeden:mad: fajne wieści [SIZE=1][COLOR=#dda0dd]takie cichutkie ufffff[/COLOR][/SIZE] Quote
karolciasz28 Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 [quote name='asskasiek'] ufff odetchnęłam[/QUOTE] Ja też, bo myślałam, że różnie może być ;) Ale jest dobrze! :) Quote
figa33 Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 jak majuska nie pisze , to znaczy ,ze reklamacji nie było:cool3: i jest git:lol: i bardzo dobrze :lol: Quote
Agula99 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Z niecierpliwością czekamy na wieści od Mudżina, wtedy może wreszcie zmienimy tytuł??? :) Quote
figa33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 a ja dostałam taki kwiatek w postaci maila o Mudżina [LIST] [*] czy nadal aktualne jest to ogloszenie?? [B]labociag[/B] [/LIST] zwłaszcza podpis mnie "urzekł" , a skojarzył mi się z zupełnie czymś innym... :diabloti: myślałam ,że pozdejmowałam już ogłoszenia Mudżnia ...:roll: Quote
Becia66 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 podpis faktycznie urokliwy i jakies dziwne skojarzenia robi :diabloti:. Quote
Agula99 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Czy będą jakieś wieści od Mudżina, no bo może wreszcie ten tytuł zmienimy??? Quote
figa33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Mudżin pewnie wyleguje się w pieleszach domowych , kochany i rozpieszczany .. Quote
majuska Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 Dzwoniłam wczoraj, ale pan nie odebrał, może , jak nie zapomnę to dzis znów spróbuje :) Quote
figa33 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Agula99']mam nadzieję, że wszystko jest ok!!!![/QUOTE] ja też..... Quote
asskasiek Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 ja tez mam nadzieje że Mudzin jest ze swoją rodzinką Quote
majuska Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 ja tez mam taką nadzieję, bo wciąz nie dzwoniłam..ale spokojnie , zadzwonię Quote
asskasiek Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 czekam z niecierpliwością na wiadomości :) Quote
majuska Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Dodzwoniłam się w końcu :) Rozmowa długa i sympatyczna :) To nic , że wczoraj zrył żonie cały ogródek, generalnie jest super :) Mądry, ładnie spaceruje, z dzieciakami sie fajnie bawi, jest bardzo tolerancyjny dla ich wybryków :), troche grymasi, więc musza mu gotować, ucieczek juz praktycznie nie ma, tylko to co na początku, no i ostatnio , gdzies tam sie bramka uchyliła, ale był nieopodal ( no bo jakżeż by nie wykorzystac takiej okazji ) wszyscy im psa zazdroszczą, jest piękny i sa bardzo z niego zadowoleni, niebawem jadą do weta, żeby go pooglądał ( tak ogólnie ) i zakropic na pchełki, myśle, że możemy spac spokojnie Quote
Becia66 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 [quote name='majuska'] zakropic na pchełki, [/QUOTE] to on ma pchełki ? może na kleszcze... Martwiłam się trochę o niego ale jestem spokojna po tych informacjach. Quote
Recommended Posts