Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja dostałam taką wiadomość:

Witam.Czy możesz mi coś więcej powiedzieć o tym królewiczu?Jego reakcja na inne psy,zwłaszcza na suczki,na dzieci?Czy już wiadomo co jest z jego łapkami?...I najważniejsze,byłabym wdzięczna o podanie przybliżonego kosztu tego transportu.Jestem czarnuszkiem oczarowana i gdy tylko mój mąż wróci z Francji będę go usilnie namawiać na to byśmy go zabrali do siebie.mam nadzieję,że się zgodzi.
Pozdrawiam
Jagoda

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']żadnego nawału telefonów..oprócz tego wczorajszego to dzis tylko jeden , dom z drugim samcem labradorem, nieciekawy ze wstępnej gadki..[/QUOTE]

no szkoda..
a może Karolcia dołożyłaby jeszcze troszkę swoich ogłoszeń ?
:lol:
[quote name='asskasiek']a ja dostałam taką wiadomość:

Witam.Czy możesz mi coś więcej powiedzieć o tym królewiczu?Jego reakcja na inne psy,zwłaszcza na suczki,na dzieci?Czy już wiadomo co jest z jego łapkami?...I najważniejsze,byłabym wdzięczna o podanie przybliżonego kosztu tego transportu.Jestem czarnuszkiem oczarowana i gdy tylko mój mąż wróci z Francji będę go usilnie namawiać na to byśmy go zabrali do siebie.mam nadzieję,że się zgodzi.
Pozdrawiam
Jagoda[/QUOTE]

w sumie fajny mail ...
jasne ,że Mudżin to królewicz :lol:

Posted

No może i fajny, ja jednak ciągle twierdzę, że nie ma to jak telefon i rozmowa, ludzie na serio zainteresowani to od razu dzwonią, a nie piszą, jak im się podoba, to aż się wyrywają, a nie mailują, poza tym nie podoba mi się ton tej kobity, powiedz mi??? może się i czepiam, ale dla mnie to nie na poziomie. Nie uszczęśliwiałabym kogoś na siłę, w szczególności męża. Takie jest moje zdanie, zaczekajmy na kogoś na prawdę sensownego i odpowiedniego.

Posted

[B]przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
rzeszowiak,
krosno24
sanok24,
rzeszów24,
przmemyślak,
brzozowiak,
stalowe miasto,
sandomierzanin
[/B]

Posted

[quote name='karolciasz28']Z tego wszystkiego zapomniałam :D zrobiony :)[/QUOTE]

zuch dziewczyna :lol:, tydzień temu Betina pojechała do Tarnowa, to może i Mudżin tam dom znajdzie.

Posted

[quote name='Agula99']Może trzeba było dawać na mnie ogłoszenia, miałam ostatnio dobrą passę ;)[/QUOTE]

Agula bardzo chetnie pozbęde się na przyszłośc tego balastu w postaci namiarów na mnie w ogłoszeniach, ale teraz jak juz sie dziewczyny "orobiły" to im nie mieszaj, ok?

Nie miałam ani jednego telefonu w jego sprawie.

Posted

Miałam dziś telefon o Mudżina, bardzo sympatyczna Pani, mieli nastoletniego teriera tybetańskiego, który niedawno umarł ( tak powiedziała) mieszkają w trójke w mieszkaniu 65 metrowym na parterze, wokół jest mnóstwo terenów do spacerowania, pani pracuje w domu więc pies nie zostawałby sam, pani syn mieszka pod Przemyslem i mógłby go dowieźć do domku docelowego, wyjeżdżają też w lecie na działkę oczywiście z psem, pies jest u nich jak członek rodziny. Dom jest w Rudzie Śląskiej, mam miec jeszcze stuprocentowe potwierdzenie decyzji i ewentualnie terminu kiedy mógłby syn go wziąć, Pani jest gotowa na wizyte przedadopcyjną.
Czy taka opcja odpowiada???

Odnośnie tej łapy..to tam jest przetarcie między poduszkami w stopie i dlatego Mudżin utyka, miejsce jest trudnogojące, ale będzie dobrze, brał antybiotyk i ma to psikane odkażającym środkiem