siekowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ozi ma domek! :multi: Popłakałam się jak go wsadziłam do samochodu oj będzie mi go brakowało.Trzymajcie kciuki za niego. Quote
siekowa Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 O czym bardzo dobrze wiedzieli.Nie uwierzę,że z takiego powodu postanowili go oddać.Może dla nich za dużo liniał a wiecie kobitka taka elegancka troche wyglądająca na taką co lubi mieć błysk w domu.Równie dobrze mógł być dla nich zbyt ruchliwy i to był chyba ich pierwszy pies a za dużo wiedzy na temat tych zwierząt nie mieli.Strasznie mi szkoda Ozika jednak cieszę się,że tam nie zostanie bo to nie był odpowiedni domek dla niego. Mariola zmień tytuł i napisz do moda aby przeniósł wątek. Quote
MaxSta Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No tak ludzie nie wiedzą na czym polega mieć psa (mówię o tych co "pierwszy raz"). Quote
Kostek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 bylam dzisiaj przy odbiorze oziego...i naprawde nie wiem co tym ludziom w psie nie pasowalo...mieli go tydzien o tydzien za dlugo...tacy ludzie powinni sie leczyc...swoja droga ciekawe jak sobie z dzieckiem radza bo takowe sztuk jeden posiadaja Quote
pumcia02 Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 cholera, mial pecha chlopak. mi sie wydawali w porzadku... ale Ty asik mowilas caly czas ze wroci. w koncu z nimi tyle czasu spedzilas na spacerze... :( kochany Oziszku doczekasz sie kochanego domu!!! Quote
siekowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Ozi podobał jej się z wyglądu a że chyba nigdy psa nie miała to może myślała,że będzie jakiś inny aj już sama nie wiem o co chodziło.Może Oziego wzieła jako test czy chce mieć psa a może to miał być pies dla córki.Ten chłopak raczej nie był ojcem dziewczynki bo mówiła do niego na Ty.Kobita tyle mówiła córce o tym,że jak się bierze psa to trzeba być za niego odpowiedzialnym.Wiedziałam,że Ozi nie będzie miał u niej tak super jak bym chciała dlatego to był pierwszy powód mojego płaczu.Zgadzam się z Sylwią takich ludzi trzeba leczyć. Quote
MaxSta Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No tak Ozi miał pecha ale w końcu znajdzie Dom!!!!!! Quote
siekowa Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Asie która go szkoli też ma. :diabloti: :loveu: Quote
pumcia02 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 jaki byl grzeczniusi na spacerku :) :loveu: Quote
siekowa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Napisze jak nam idzie szkolenie: -targetowanie super [SIZE=2]-skupianie uwagi [SIZE=1]super -warowanie powoli się uczymy :diabloti: -siadanie dobrze [SIZE=2]-sygnał neutralny [SIZE=1]dobrze [SIZE=2]-chodzenie przy nodze jakoś już zaczyna nam wychodzić -zjadanie nagród b.dobrze! :lol: -pieszczenie (w przerwach między sesjami) cudownie :loveu: Tylko nie wiem czy bez nagród będzie chciał później pracować. :evil_lol: Quote
pumcia02 Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 ale zes sie rozpisała :) Ozi jest super Quote
MaxSta Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Super Ozi szuka Domu, prawdziwego DOMU!!!!!!!!!! Quote
pumcia02 Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 asik jak Ozi sie sprawował na szkoleniu? Quote
siekowa Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Na początku chciał żeby go wypieścić ale później szkolenie szło bardzo ładnie. :) Najgorzej nam idzie nauka tego warowania.Uwielbiam Oziastego. :loveu: Quote
pumcia02 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Kostek pozwalam sobie wstawić foty przez Ciebie robione ;) bo są pikne Quote
siekowa Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Piękne zdjęcia i piękny model :) Ten uśmiech jest cudowny. Quote
Kostek Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 one nie przeze mnie robione,to fotki fotografa z tygodnika Przyjaciolka Quote
Recommended Posts