Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O czym bardzo dobrze wiedzieli.Nie uwierzę,że z takiego powodu postanowili go oddać.Może dla nich za dużo liniał a wiecie kobitka taka elegancka troche wyglądająca na taką co lubi mieć błysk w domu.Równie dobrze mógł być dla nich zbyt ruchliwy i to był chyba ich pierwszy pies a za dużo wiedzy na temat tych zwierząt nie mieli.Strasznie mi szkoda Ozika jednak cieszę się,że tam nie zostanie bo to nie był odpowiedni domek dla niego.

Mariola zmień tytuł i napisz do moda aby przeniósł wątek.

Posted

bylam dzisiaj przy odbiorze oziego...i naprawde nie wiem co tym ludziom w psie nie pasowalo...mieli go tydzien o tydzien za dlugo...tacy ludzie powinni sie leczyc...swoja droga ciekawe jak sobie z dzieckiem radza bo takowe sztuk jeden posiadaja

Posted

cholera, mial pecha chlopak. mi sie wydawali w porzadku... ale Ty asik mowilas caly czas ze wroci. w koncu z nimi tyle czasu spedzilas na spacerze... :( kochany Oziszku doczekasz sie kochanego domu!!!

Posted

Ozi podobał jej się z wyglądu a że chyba nigdy psa nie miała to może myślała,że będzie jakiś inny aj już sama nie wiem o co chodziło.Może Oziego wzieła jako test czy chce mieć psa a może to miał być pies dla córki.Ten chłopak raczej nie był ojcem dziewczynki bo mówiła do niego na Ty.Kobita tyle mówiła córce o tym,że jak się bierze psa to trzeba być za niego odpowiedzialnym.Wiedziałam,że Ozi nie będzie miał u niej tak super jak bym chciała dlatego to był pierwszy powód mojego płaczu.Zgadzam się z Sylwią takich ludzi trzeba leczyć.

• 3 weeks later...
Posted

Napisze jak nam idzie szkolenie:
-targetowanie super
[SIZE=2]-skupianie uwagi [SIZE=1]super

-warowanie powoli się uczymy :diabloti:
-siadanie dobrze
[SIZE=2]-sygnał neutralny [SIZE=1]dobrze
[SIZE=2]-chodzenie przy nodze jakoś już zaczyna nam wychodzić

-zjadanie nagród b.dobrze! :lol:
-pieszczenie (w przerwach między sesjami) cudownie :loveu:

Tylko nie wiem czy bez nagród będzie chciał później pracować. :evil_lol: