modliszka84 Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ale Gucio / Dżok bardzo sie postarzal, na mordce widać. Kasia Ty to go chyba nie znałaś jeszcze osobiscie, nie? On chyba starszy jest niz mu w schronie dawali. No i faktycznie musiał sie zmienić, bo w schronie to był taki wariat troche - dwa razy uciekl z boksu i rzucil sie na psy na placu :cool3: A teraz prosze - jaki pieścioch :loveu: Quote
kasia14 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wiesz, ogólnie to ja Dżoka/Gucia nie kojarze - właśnie, nie za moich czasów był:evil_lol: Ale widać, że fajny psiak:loveu:. A od dawna jest w nowym domu?;) poszukała bym informacji na wątku, ale za dużo stron...;) Quote
Tengusia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a ja pamietam Dzoka - Gucia on nawet mial "przyklejona plakietke" jako agresywny, super ze znalazl ten jedyny dom :grins: a ty modliszka moglabys czasem przywitac Bolusia juz o nim zapomnialas :placz: Quote
modliszka84 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Tengusia']a ja pamietam Dzoka - Gucia on nawet mial "przyklejona plakietke" jako agresywny, super ze znalazl ten jedyny dom :grins: a ty modliszka moglabys czasem przywitac Bolusia juz o nim zapomnialas :placz: no wiesz co Tengusia :cool1: Ja Bolka zdjęcia namietnie oglądam - to "mój" najpiekniejszy ast ze schronu, mój ideał :loveu: A TZ tez do Was zagląda, tylko ze bardziej sie zapatruje na Fazulca:evil_lol: Boluś to z kolei na swoje lata nie wygląda. Mam jeszcze maila od ludzi od Gambita (pamietacie go ? 3 lata w schronisku...) , teraz Brutusa. Niezły agent z niego : Brutus jest zdrowy, wiedzie mu się dobrze.Ma czasmi tylko dolegliwości jelitowe, myślę,że to od tych kości co jadł w schronisku. Zniszczył nam stylową, rzeźbioną ławę - siedzisko w przedpokoju, wygryzł drewno w belce i pokrywie z przodu, mąż musiał zawozić mebel na modelarnię do rekonstrukcji. Stolarze zrobili nakładkę na wieko ławy z drewna, jak będzie miał ochotę na gryzienie drzewa, to zgryzie nakładkę, a nie ławę. Ma zrobione kości z drzewa sosnowego, miękkiego, do gryzienia. Zmusił nas do remontu przedpokoju, ponieważ zaczął zjadać boazerię, musieliśmy rozebrać boazerię w przedpokoju, zrobiliśmy generalny remont. Przynajmniej tyle wynikło z tego dobrego, bo mamy teraz wyremontowany przedpokój, na styl nowoczesny.Na razie nie mam nowych zdjęć, jak będę miała to na pewno prześlę. Brutus jest bardzo cichy, grzeczny, lubi być głaskany, jak nas nie ma to śpi na naszym łóżku, jest czysty. Wzięliśmy się na sposób i zostawiamy mu w misce trawę, jak idziemy do pracy.Wtedy je trawę, a nie meble. Bardzo go kochamy, mąż bardzo często idzie z nim na łąki, puszcza go luzem, jak go zawoła to zaraz przybiega, jest posłuszny.Nie ucieka.Gdy wraca się z nim ze spaceru to bardzo się cieszy,że wraca do domu. Quote
Tengusia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 modliszka84 napisał(a):no wiesz co Tengusia :cool1: Ja Bolka zdjęcia namietnie oglądam - to "mój" najpiekniejszy ast ze schronu, mój ideał :loveu: A TZ tez do Was zagląda, tylko ze bardziej sie zapatruje na Fazulca:evil_lol: Boluś to z kolei na swoje lata nie wygląda. a bo Bolek przy Fazie kompletnie zdziecinnial :diabloti: czemu Faza nie mogla przy nim wydoroslec to nie wiem :placz: Quote
kasia14 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Zdjęcia z sobotniego spacerku. Ruda łagodna i towarzyska suczka ;) Quote
kasia14 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Modliszko, a suczka z pierwszej strony, Tosia, jest napisane, że przebywa w dt w warszawie. Nadal tam jest? wogole nie kojarze tej suni:oops: Quote
modliszka84 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Tosia nadal jest w DT, ona była w schronie krótko. Doddy zajmuje sie jej adopcja, ale same buraki dzwonią. Ruda jestbardzo fajna, zadbana raczej, młodziutka, wesoła przylepa. Zostawiłam ją na chwile z obcym facetem a jak wróciłam to stała na nim dwoma łapami i domagała sie głaskania ;) Na smyczy umie chodzic, z psami ok. Quote
Madzik77 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 GAMBIT -wspaniali ludzi emu si etrafili Cieszę sie ogromnie! Quote
modliszka84 Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Madzik77']GAMBIT -wspaniali ludzi emu si etrafili Cieszę sie ogromnie! mam zdjecia zobaczcie jaka ma wypasioną obroze:cool3: Quote
Madzik77 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nic si enie zmienił, tylko otoczenie w koło niego o niebo lepsze... Pisalismy o nim Gambit wiecznie uśmiechniety... moze wiedizal ze bedzie jeszcze w zyciu szczesliwy! Ciesze sie ogromnie Quote
Madzik77 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 240 wejsc w 3 dni (7 dni do końca) wypatrzył sie DT dla Brendy moze i DS wypatrzy sie dla niej i jej koleznki Doris. Quote
Madzik77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 czyli z buldowatych zostal tylko RED i Doris oraz TOska w DT? czy mamy jeszcze jakieś buldowate psiaki?? Quote
Tengusia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Tosia zostaje w DT na stale kopiuje z niebieskiego Marta powróciła do cywilizacji po tygodniowej nieobecności tak tak tak to prawda, Tosia zostaje ehhhhh fakt faktem, że domku żadnego ciekawego nie było a i tak trudno by mi było ją oddać. po prostu się kochamy Quote
kasia14 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Madzik77']czyli z buldowatych zostal tylko RED i Doris oraz TOska w DT? czy mamy jeszcze jakieś buldowate psiaki?? Doris już w nowym domu, została Capri, Red, jest jeszcze jeden nowy amstaf, który ma właściciela ale trafił do schronu już drugi raz wiec nie wiem czy znów zostanie oddany właścicielowi? No i ta sunia: Quote
Madzik77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 toska - rewelacyjna wiadomosc! myslalam wlasnie o capri a ta sunia przepiekna - co o niej wiemy? Quote
kasia14 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Zgodna z psami, towarzyska, łagodna, radzi sobie na smyczy. Bardzo fajna sunia Quote
andzia69 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Madzik77 napisał(a):czyli z buldowatych zostal tylko RED i Doris oraz TOska w DT? czy mamy jeszcze jakieś buldowate psiaki?? Madzik kochana - nie BULDowate a BULLowate:evil_lol: Quote
Madzik77 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='kasia14']Doris już w nowym domu, została Capri, Red, jest jeszcze jeden nowy amstaf, który ma właściciela ale trafił do schronu już drugi raz wiec nie wiem czy znów zostanie oddany właścicielowi? No i ta sunia: Jak ja nazwiemy? Kasiu co wiecej o niej wiemy? Jak trafila do schronu, jaka jest (moze jakis tekst?) Dodam ja na allegro do Capri i na adopcje.org Tak samo z Redem -wiecej fotek bym potrzebowala i wiecej info. Quote
kasia14 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Imienia nie ma, chyba możesz wymyśleć. Do schronu to chyba przywieziona przez straż, ale nie jestem pewna. Jaka jest? Zgodna z psami, z sukami nie wiem. Całkiem ładnie radzi sobie na smyczy. Lubi pieszczoty, jest towarzyska i łagodna. W boksie dopomina się o zainteresowanie. Ciekawska i wesoła sunia, żywiołowa ale raczej bez ADHD ;) Reda nie znam Quote
Recommended Posts