Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

U p. Joanny w nieogrzewanym pomieszczeniu są 3 suczki :( Potrzebują DT.
Suczka, brązowa jamniczka, ok. 2 letnia i dwie około roczne suczki 6-7kg. Siedzą tam i marzną :(
Nie wiem jak wyglądają, nie widziałam ich, p. Joanna mi o nich powiedziała.

Posted

hej
mogę spróbować coś pomóc, ale mam kilka pytań, a nie mam kiedy czytać całego wątku od początku:
czy fundacja/przytulisko ma jakąś stronę internetową?
czy rzeczywiście są OPP?
jak tam trafić?

Posted (edited)

Ta strona z pierwszego postu nie działa, też chciałam obejrzeć a tu d....
Myślę że tak, parę lat temu przekazałam 1%.
Nie mam pojęcia :-D

Edit. już chyba wiem. Patrząc po poście #9.
ul. Wesoła 4
I z postu adres Zielonki [url]http://www.zielonka.pl/index.php?what=&id=0&ac=117&xid=0[/url] Po prawej stronie internetowy Plan Miasta.

Edited by anetta
Posted

[quote name='Ryjonek']hej
mogę spróbować coś pomóc, ale mam kilka pytań, a nie mam kiedy czytać całego wątku od początku:
czy fundacja/przytulisko ma jakąś stronę internetową?
czy rzeczywiście są OPP?
jak tam trafić?[/QUOTE]
Zawsze to byłoby super, gdyby ktoś tam podjechał, zobaczył, porozmawiał, zrobił zdjecia.......

Posted

Najpierw trzeba zadzwonić do Pani Joanny i ustalić ewentualny przyjazd: 507-132-363. Adres podany powyżej to nie schron tylko dom prywatny. Pani Joanna ma psy w różnych miejscach w hotelach, w DT i innych - nie ma jednego miejsca w którym są wszystkie psy.

Fundacja jest OPP i można na nią przekazać 1% FUNDACJA W OBRONIE ZWIERZĄT MAJA KRS: 0000181120

• 4 weeks later...
Posted

może będę mogła pomóc przy zdjęciach?
zlokalizuje miejsce bo ja tylko transport publiczny ostatnio mam do dyspozycji

a co z lodówką bo ja będę wymieniała swoją starą za ok miesiąc i mogłabym ją oddać zamiast wyrzucać.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='ysmay']do końca tygodnia dysponuje samochodem więc moge podjechać porobić fotki, tylko nie wiem czy są nadal potrzebne[/QUOTE]

na pewno potrzebne są aktualne zdjęcia, jeżeli mogłabyś zrobić zdjęcia i przesłać do mnie to psiaki miałyby wieksze szanse na adopcje

• 1 year later...
  • 5 months later...
Posted

Odwiedziłam dzisiaj przytulisko wraz z TŻem. A w zasadzie byliśmy tylko pod bramą, gdyż nie zostaliśmy wpuszczeni z uwagi na to, że było już ciemno i psy biegały luzem. Zawieźliśmy ponad 50kg karmy, i inne potrzebne rzeczy. P. Joanna była nam b. wdzięczna, aczkolwiek jak powiedziała przy 30 psach wystarczy to jedynie na kilka dni... Pomoc jest bardzo potrzebna, gdyż ma ona 6 tysięczny dług w hurtowni karmy dla zwierząt, potrzebuje pieniędzy na wykarmienie ich, weta, w dodatku ma zwierzaki na płatnych tymczasach, a wpłat na fundację jest coraz mniej.
Może uda nam się przywrócić wątek do życia, a co za tym idzie, również pomoc dogomaniaków? Podaję FB fundacji - tam nr konta i info o zwierzakach: [url]https://www.facebook.com/pages/Fundacja-w-Obronie-Zwierząt-MAJA/133890806625286[/url]