furciaczek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Asia & Ginger']:lol: :evil_lol:[/quote] No co... inaczej nie moglam skomentowac:lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='diabelkowa']tu masz gg od goscia z allegro 3206133 baaardzo mily :) nie ma zwiazku pytam z ciekawosci u mnie w galerii jest zdjecie policyjnego spanjielka :)[/quote] O kurczaki. :-o I dopiero teraz mi o tym piszesz? :mad: Zaraz lecę szukać. Albo podaj mi linka. :cool3: Quote
Mona4 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 witam milo. No tak za mundurem panny sznurem:evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ąliczna mokra Gingerka:loveu: Tylko ja czekam na takie jakieś aktualne fotki i nie mów mi że nie masz czsu:mad: Quote
Pimpek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Między tobą a Gingerką już wszystko jak dawniej ?:p [URL]http://i22.tinypic.com/o90ep4.jpg[/URL] Jakieś ma nie przyjacielskie spojrzenie....:nerwy: Quote
Asia & Ginger Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Mona4']witam milo. No tak za mundurem panny sznurem:evil_lol:[/quote] :cool3: :evil_lol: [quote name='Pianka']Mądrala suszy sie w łóżeczku:loveu:[/quote] Dokładnie, ona zawsze po kąpieli wskakuje na łóżka i się wyciera. Dostaje strasznej głupawki, lata po całym domu z góry na dół, mało nóg nie pogubi. :evil_lol: [quote name='Patikujek']Ąliczna mokra Gingerka:loveu: Tylko ja czekam na takie jakieś aktualne fotki i nie mów mi że nie masz czsu:mad:[/quote] Oki, oki, wstawię nowe, tylko nie bij. :modla: Dzisiaj byłam na spacerku z psiurami i zrobiłam jakieś tam fotki. Ale się wkurzyłam, bo jak wychodziłam to świeciło słońce, a 5 minut później już się zachmurzyło i było ciemno. :mad: Także fotki niezbyt udane, ale przejrzę i wstawię to, co się nadaje. :roll: [quote name='Pimpek']Między tobą a Gingerką już wszystko jak dawniej ?:p [URL]http://i22.tinypic.com/o90ep4.jpg[/URL] Jakieś ma nie przyjacielskie spojrzenie....:nerwy:[/quote] Tak, już raczej wszystko dobrze. :multi: A to spojrzenie, to na widok aparatu. :evil_lol: Quote
Matusz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witanko ;) to co Asiu widzimy się w sobotę czy w niedzielę, kiedy będziesz?? Quote
Asia & Ginger Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Matusz']Witanko ;) to co Asiu widzimy się w sobotę czy w niedzielę, kiedy będziesz??[/quote] Hejka! :p Postaram się być w dwa dni, bo w sobotę Kara wystawia swojego aussika, a w niedzielę będą cockerki. :loveu: Ale to się jeszcze okaże w praniu. ;) Quote
Matusz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Hejka! :p Postaram się być w dwa dni, bo w sobotę Kara wystawia swojego aussika, a w niedzielę będą cockerki. :loveu: Ale to się jeszcze okaże w praniu. ;)[/quote] aaha ;) ok, no mam nadzieję, że się gdzieś tam spotkamy ;) Quote
BBeta Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie wiem co się stało z moim postem, ale jestem pewna, że byłam tu kilka godzin temu i pisałam, a teraz go nie widze :roll: Nawet sprawdziłam wszystkie posty, bo myślałam, że może przez przypadek wysłałam go w jakiejś innej galerii, ale też nie ma. Musiał się nie wysłać Zrób duuuuuuużo fotek cockerów ;) Quote
Asia & Ginger Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='BBeta']Nie wiem co się stało z moim postem, ale jestem pewna, że byłam tu kilka godzin temu i pisałam, a teraz go nie widze :roll: Nawet sprawdziłam wszystkie posty, bo myślałam, że może przez przypadek wysłałam go w jakiejś innej galerii, ale też nie ma. Musiał się nie wysłać[/quote] Też już tak miałam, że mi się post nie wysłał. :mad: [quote name='BBeta']Zrób duuuuuuużo fotek cockerów ;)[/quote] No po to przecież jadę. :cool3: Będę focić dopóki bateria nie padnie. Oby tylko oświetlenie było w miarę dobre, bo słyszałam, że coś nie bardzo. :roll: Quote
furciaczek Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nio i gdzie te spacerowe fotki hmm:mad: Quote
Asia & Ginger Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='furciaczek']Nio i gdzie te spacerowe fotki hmm:mad:[/quote] Jutro bedą, dzisiaj już mi się nie chce zmniejszać. :eviltong: Zresztą jutro może jakieś lepsiejsze fotki zrobię, jak pogoda dopisze. :cool3: Quote
ATLANTYDA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witamy Złotowłose Dziewczyny:grins::grins::shiny::hand::hand: [url]http://c6.wrzuta.pl/wm7371/e0cfb947001905984733569b/jesie%C5%84%20084?type=i&key=iMhhevGZDD&ft=d[/url] Quote
ATLANTYDA Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Z tym pieskim Bono spotyka sie na spacerach może to się wyświetli Quote
BBeta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Oby tylko oświetlenie było w miarę dobre, bo słyszałam, że coś nie bardzo. :roll:[/QUOTE] No tak, to przecież halowa wystawa. Ciągle zapominam, że mamy już listopad Quote
Matusz Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='BBeta']No tak, to przecież halowa wystawa. Ciągle zapominam, że mamy już listopad[/quote] no różnie bywa na tych halach, mam nadzieję, że foki wyjdą dobre :) pozdrawiamy! Quote
Asia & Ginger Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Witamy Złotowłose Dziewczyny:grins::grins::shiny::hand::hand: [URL]http://c6.wrzuta.pl/wm7371/e0cfb947001905984733569b/jesie%C5%84%20084?type=i&key=iMhhevGZDD&ft=d[/URL][/quote] [quote name='ATLANTYDA']Z tym pieskim Bono spotyka sie na spacerach może to się wyświetli[/quote] Ojejku, ale przesłodki zaroślaczek. :lol: Jakby go tak troszkę podstrzyc, to by był przecudny. :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='BBeta']No tak, to przecież halowa wystawa. Ciągle zapominam, że mamy już listopad[/quote] [quote name='Matusz']no różnie bywa na tych halach, mam nadzieję, że foki wyjdą dobre :) pozdrawiamy![/quote] Zobaczę co da się zrobić, w końcu mój aparat jest mało profesjonalny. ;) Quote
BBeta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Zobaczę co da się zrobić, w końcu mój aparat jest mało profesjonalny. ;)[/QUOTE] Przy kiepskim sztucznym oświetleniu nawet najbardziej profesjonalny aparat może sobie nie poradzić no chyba, że z dobrą zewnętrzną lampą błyskową, ale nie wiem czy walenie psu fleszem po oczach spodoba się właścicielowi :cool3: Quote
KaRa_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [url]http://i22.tinypic.com/o90ep4.jpg[/url] Groznie tu wyglada, ale nie ma co sie dziwic bo wiem jak Ginger zachowuje się na łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:że obcym lepiej nie podchodzic:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='KaRa_'][URL]http://i22.tinypic.com/o90ep4.jpg[/URL] Groznie tu wyglada, ale nie ma co sie dziwic bo wiem jak Ginger zachowuje się na łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:że obcym lepiej nie podchodzic:evil_lol:[/quote] Ćśśś, zdawało Ci się. :roll: Przecież ona łagodna jak baranek. :loveu: Do zobaczenia jutro. :multi: Mama nadzieję, że Cię tam jakoś odnajdę. :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Ćśśś, zdawało Ci się. :roll: Przecież ona łagodna jak baranek. :loveu: Do zobaczenia jutro. :multi: Mama nadzieję, że Cię tam jakoś odnajdę. :evil_lol:[/quote] Odnajdziesz mnie jeśli dotrzesz na 10:30 do hali 6 bo od rana bede tam siedziala;) Quote
anetta Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Ojej, jak ona kiepsko wygląda na tych fotach, chyba nie bytnio zadowolona :lol: Quote
Recommended Posts