Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='diabelkowa']tu masz gg od goscia z allegro 3206133 baaardzo mily :) nie ma zwiazku pytam z ciekawosci u mnie w galerii jest zdjecie policyjnego spanjielka :)[/quote]
O kurczaki. :-o I dopiero teraz mi o tym piszesz? :mad:
Zaraz lecę szukać. Albo podaj mi linka. :cool3:

Posted

[quote name='Mona4']witam milo. No tak za mundurem panny sznurem:evil_lol:[/quote]
:cool3: :evil_lol:

[quote name='Pianka']Mądrala suszy sie w łóżeczku:loveu:[/quote]
Dokładnie, ona zawsze po kąpieli wskakuje na łóżka i się wyciera. Dostaje strasznej głupawki, lata po całym domu z góry na dół, mało nóg nie pogubi. :evil_lol:

[quote name='Patikujek']Ąliczna mokra Gingerka:loveu:
Tylko ja czekam na takie jakieś aktualne fotki i nie mów mi że nie masz czsu:mad:[/quote]
Oki, oki, wstawię nowe, tylko nie bij. :modla: Dzisiaj byłam na spacerku z psiurami i zrobiłam jakieś tam fotki. Ale się wkurzyłam, bo jak wychodziłam to świeciło słońce, a 5 minut później już się zachmurzyło i było ciemno. :mad: Także fotki niezbyt udane, ale przejrzę i wstawię to, co się nadaje. :roll:

[quote name='Pimpek']Między tobą a Gingerką już wszystko jak dawniej ?:p
[URL]http://i22.tinypic.com/o90ep4.jpg[/URL]
Jakieś ma nie przyjacielskie spojrzenie....:nerwy:[/quote]
Tak, już raczej wszystko dobrze. :multi:
A to spojrzenie, to na widok aparatu. :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']Witanko ;)

to co Asiu widzimy się w sobotę czy w niedzielę, kiedy będziesz??[/quote]
Hejka! :p
Postaram się być w dwa dni, bo w sobotę Kara wystawia swojego aussika, a w niedzielę będą cockerki. :loveu: Ale to się jeszcze okaże w praniu. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Hejka! :p
Postaram się być w dwa dni, bo w sobotę Kara wystawia swojego aussika, a w niedzielę będą cockerki. :loveu: Ale to się jeszcze okaże w praniu. ;)[/quote]

aaha ;)

ok, no mam nadzieję, że się gdzieś tam spotkamy ;)

Posted

Nie wiem co się stało z moim postem, ale jestem pewna, że byłam tu kilka godzin temu i pisałam, a teraz go nie widze :roll: Nawet sprawdziłam wszystkie posty, bo myślałam, że może przez przypadek wysłałam go w jakiejś innej galerii, ale też nie ma. Musiał się nie wysłać

Zrób duuuuuuużo fotek cockerów ;)

Posted

[quote name='BBeta']Nie wiem co się stało z moim postem, ale jestem pewna, że byłam tu kilka godzin temu i pisałam, a teraz go nie widze :roll: Nawet sprawdziłam wszystkie posty, bo myślałam, że może przez przypadek wysłałam go w jakiejś innej galerii, ale też nie ma. Musiał się nie wysłać[/quote]
Też już tak miałam, że mi się post nie wysłał. :mad:
[quote name='BBeta']Zrób duuuuuuużo fotek cockerów ;)[/quote]
No po to przecież jadę. :cool3: Będę focić dopóki bateria nie padnie. Oby tylko oświetlenie było w miarę dobre, bo słyszałam, że coś nie bardzo. :roll:

Posted

[quote name='furciaczek']Nio i gdzie te spacerowe fotki hmm:mad:[/quote]
Jutro bedą, dzisiaj już mi się nie chce zmniejszać. :eviltong:
Zresztą jutro może jakieś lepsiejsze fotki zrobię, jak pogoda dopisze. :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Oby tylko oświetlenie było w miarę dobre, bo słyszałam, że coś nie bardzo. :roll:[/QUOTE]
No tak, to przecież halowa wystawa. Ciągle zapominam, że mamy już listopad

Posted

[quote name='BBeta']No tak, to przecież halowa wystawa. Ciągle zapominam, że mamy już listopad[/quote]

no różnie bywa na tych halach, mam nadzieję, że foki wyjdą dobre :)

pozdrawiamy!

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Witamy Złotowłose Dziewczyny:grins::grins::shiny::hand::hand:
[URL]http://c6.wrzuta.pl/wm7371/e0cfb947001905984733569b/jesie%C5%84%20084?type=i&key=iMhhevGZDD&ft=d[/URL][/quote]
[quote name='ATLANTYDA']Z tym pieskim Bono spotyka sie na spacerach może to się wyświetli[/quote]
Ojejku, ale przesłodki zaroślaczek. :lol: Jakby go tak troszkę podstrzyc, to by był przecudny. :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='BBeta']No tak, to przecież halowa wystawa. Ciągle zapominam, że mamy już listopad[/quote]
[quote name='Matusz']no różnie bywa na tych halach, mam nadzieję, że foki wyjdą dobre :)

pozdrawiamy![/quote]
Zobaczę co da się zrobić, w końcu mój aparat jest mało profesjonalny. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Zobaczę co da się zrobić, w końcu mój aparat jest mało profesjonalny. ;)[/QUOTE]
Przy kiepskim sztucznym oświetleniu nawet najbardziej profesjonalny aparat może sobie nie poradzić no chyba, że z dobrą zewnętrzną lampą błyskową, ale nie wiem czy walenie psu fleszem po oczach spodoba się właścicielowi :cool3:

Posted

[url]http://i22.tinypic.com/o90ep4.jpg[/url]
Groznie tu wyglada, ale nie ma co sie dziwic bo wiem jak Ginger zachowuje się na łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:że obcym lepiej nie podchodzic:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_'][URL]http://i22.tinypic.com/o90ep4.jpg[/URL]
Groznie tu wyglada, ale nie ma co sie dziwic bo wiem jak Ginger zachowuje się na łóżku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:że obcym lepiej nie podchodzic:evil_lol:[/quote]
Ćśśś, zdawało Ci się. :roll: Przecież ona łagodna jak baranek. :loveu:

Do zobaczenia jutro. :multi: Mama nadzieję, że Cię tam jakoś odnajdę. :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Ćśśś, zdawało Ci się. :roll: Przecież ona łagodna jak baranek. :loveu:

Do zobaczenia jutro. :multi: Mama nadzieję, że Cię tam jakoś odnajdę. :evil_lol:[/quote]

Odnajdziesz mnie jeśli dotrzesz na 10:30 do hali 6 bo od rana bede tam siedziala;)