Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]fajne wspominki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]ostatnio wszędzie wspominki :loveu:[/COLOR][/B][/quote] To chyba ta pogoda tak nastraja do wspomnień. :roll: O lecie i ciepełku. 8) Bo teraz tak zimno...:bigcry: Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='asia_pie']To chyba ta pogoda tak nastraja do wspomnień. :roll: O lecie i ciepełku. 8) Bo teraz tak zimno...:bigcry:[/quote] [COLOR=Navy][B]no tak, to prawda... taa pogoda... ja chcę znów lato :bigcry::bigcry:[/B][/COLOR] [COLOR=Navy][B] a jaki żółwik fajny twój ?[/B][/COLOR] Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]no tak, to prawda... taa pogoda... ja chcę znów lato[/B][/COLOR] [COLOR=navy][B]:bigcry::bigcry:[/B][/COLOR][COLOR=#000000][/quote][/COLOR] Ja teeeż! :placz: :placz: :placz: [COLOR=navy][COLOR=#000000][quote name='matusz5'][/COLOR][B]a jaki żółwik fajny twój ?[/B][/COLOR][/quote] Był mój chyba 3 miesiące, ale go oddałam do sklepu zoologicznego.;) Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='asia_pie'][/color] Ja teeeż! :placz: :placz: :placz: [color=navy][color=#000000] Był mój chyba 3 miesiące, ale go oddałam do sklepu zoologicznego.;)[/quote] [COLOR=Navy][B] za darmo ??:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='matusz5'] [B][COLOR=navy]za darmo ??:eviltong::eviltong:[/COLOR][/B][/quote] W sumie to chciałam go oddać za darmo komuś, kto by się nim dobrze opiekował, ale nikogo takiego nie znalazłam. :shake: Więc poszłam do zoologika i spytałam, czy może nie chcą żółwia, a facet powiedział, że może mi dać za niego 70 zł, więc co miałam robić? :roll: Wzięłam. :diabloti: I za tą kasę nakupowałam pyszności Gingerce. :eviltong: I pizzę dla siebie i siostry. :p Później widziałam, że ten żółwik był wystawiony za 160 zł, a za jakiś czas już za 190. :-o Quote
Matusz Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='asia_pie']W sumie to chciałam go oddać za darmo komuś, kto by się nim dobrze opiekował, ale nikogo takiego nie znalazłam. :shake: Więc poszłam do zoologika i spytałam, czy może nie chcą żółwia, a facet powiedział, że może mi dać za niego 70 zł, więc co miałam robić? :roll: Wzięłam. :diabloti: I za tą kasę nakupowałam pyszności Gingerce. :eviltong: I pizzę dla siebie i siostry. :p Później widziałam, że ten żółwik był wystawiony za 160 zł, a za jakiś czas już za 190. :-o[/quote] [COLOR=Navy][B]no to istny skarb znaglałaś:diabloti:, przynajmniej Ginger i wy miałyście przyjemność:p:p [/B][/COLOR] Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]no to istny skarb znaglałaś:diabloti:, przynajmniej Ginger i wy miałyście przyjemność:p:p[/B][/COLOR] [/quote] :evil_lol: A tak na serio, to bardzo polubiłam tego żółwika, ale to jednak nie jest odpowiednie zwierzątko dla mnie. Zbyt statyczny i nie można z nim nawiązać kontaktu. ;) [quote name='Helga_psiaki']i żółwik i Gingerka miodzio:)[/quote] Dzięki. :loveu: Quote
Helga&Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Asiu jak nauczysz Gingerkę wskakiwać to koniecznie wstawiaj filmik:) Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Helga_psiaki']Asiu jak nauczysz Gingerkę wskakiwać to koniecznie wstawiaj filmik:)[/quote] Ok, na pewno wstawię, tylko najpierw muszę opracować metodę, jak ją tego nauczyć. :evil_lol: ;) Masz może jakieś sugestie? :cool3: Quote
Helga&Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 jakiś dobry smakołyk jedną ręką trzymasz nad ramieniem, uginasz lekko nogi (na początku w sumie możesz bardziej ugiąć)i mówisz hop! drugą ręką łapiesz za zadek;) Quote
Asia & Ginger Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 [quote name='Helga_psiaki']jakiś dobry smakołyk jedną ręką trzymasz nad ramieniem, uginasz lekko nogi (na początku w sumie możesz bardziej ugiąć)i mówisz hop! drugą ręką łapiesz za zadek;)[/quote] Ok, popróbuję. :p Quote
Helga&Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 na początku może być Ci trudno łapać psa, ale z czasem będzie coraz łatwiej Quote
BBeta Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Właśnie sobie wyobraziłam jak moje 17 kilogramów na mnie skacze... :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [url]http://i24.tinypic.com/16781p1.jpg[/url] piekna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pimpek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [URL]http://i24.tinypic.com/16781p1.jpg[/URL] Prze śliczna :loveu: A kogo ten żółwik ?:cool3: Quote
Marta_Ares Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Pimpek'] A kogo ten żółwik ?:cool3:[/quote] nie to ze sie czepiam, ale na poprzedniej stronie wsszystko jest wyjasnione...:diabloti: Quote
Pimpek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Marta_Ares']nie to ze sie czepiam, ale na poprzedniej stronie wsszystko jest wyjasnione...:diabloti:[/quote] wiem ale ja już taka jestem że najpierw piszę a potem patrze co pisze na poprzednich stronach :diabloti: Quote
Pianka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [URL]http://i23.tinypic.com/2nq65ah.jpg[/URL] ślicznie wygląda w tych kwiatach:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='BBeta']Właśnie sobie wyobraziłam jak moje 17 kilogramów na mnie skacze... :diabloti:[/quote] :lol: :evil_lol: [quote name='Marta_Ares'][URL]http://i24.tinypic.com/16781p1.jpg[/URL] piekna:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Dzięki. :loveu: [quote name='Pimpek'][URL]http://i24.tinypic.com/16781p1.jpg[/URL] Prze śliczna :loveu: A kogo ten żółwik ?:cool3:[/quote] [quote name='Marta_Ares']nie to ze sie czepiam, ale na poprzedniej stronie wsszystko jest wyjasnione...:diabloti:[/quote] Widzę, że Marta już mnie wyręczyła w odpowiedzi. ;) [quote name='Pimpek']wiem ale ja już taka jestem że najpierw piszę a potem patrze co pisze na poprzednich stronach :diabloti:[/quote] To postaraj się robić odwrotnie. :cool3: :lol: ;) [quote name='Pianka'][URL]http://i23.tinypic.com/2nq65ah.jpg[/URL] ślicznie wygląda w tych kwiatach:loveu:[/quote] Dzięki. :loveu: Quote
a_ga.isk Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witam panią donosicielkę ;p Fajny żółw tam pare stron wcześniej ^^ Quote
Patikujek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Żółwik fajowy, a psy jak zwykle śliczne, czarnulek nawet na kilku fotkach się załapał:) Quote
Asia & Ginger Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='a_ga.isk']Witam panią donosicielkę ;p Fajny żółw tam pare stron wcześniej ^^[/quote] Witam, witam :loveu: i dziękuję. :p [quote name='Patikujek_Zabrze']Żółwik fajowy, a psy jak zwykle śliczne, czarnulek nawet na kilku fotkach się załapał:)[/quote] Dzięki Pati. :loveu: Dzisiaj też byłam na spacerku z dwoma psiurkami, zaraz postaram się wrzucić jakieś fotki. :cool3: Quote
Recommended Posts