Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]fajne wspominki :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=navy]ostatnio wszędzie wspominki :loveu:[/COLOR][/B][/quote]
To chyba ta pogoda tak nastraja do wspomnień. :roll:
O lecie i ciepełku. 8)
Bo teraz tak zimno...:bigcry:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asia_pie']To chyba ta pogoda tak nastraja do wspomnień. :roll:
O lecie i ciepełku. 8)
Bo teraz tak zimno...:bigcry:[/quote]

[COLOR=Navy][B]no tak, to prawda... taa pogoda... ja chcę znów lato
:bigcry::bigcry:[/B][/COLOR]

[COLOR=Navy][B]
a jaki żółwik fajny twój ?[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]no tak, to prawda... taa pogoda... ja chcę znów lato[/B][/COLOR]
[COLOR=navy][B]:bigcry::bigcry:[/B][/COLOR][COLOR=#000000][/quote][/COLOR]
Ja teeeż! :placz: :placz: :placz:

[COLOR=navy][COLOR=#000000][quote name='matusz5'][/COLOR][B]a jaki żółwik fajny twój ?[/B][/COLOR][/quote]
Był mój chyba 3 miesiące, ale go oddałam do sklepu zoologicznego.;)

Posted

[quote name='asia_pie'][/color]
Ja teeeż! :placz: :placz: :placz:

[color=navy][color=#000000]
Był mój chyba 3 miesiące, ale go oddałam do sklepu zoologicznego.;)[/quote]

[COLOR=Navy][B]
za darmo ??:eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5']
[B][COLOR=navy]za darmo ??:eviltong::eviltong:[/COLOR][/B][/quote]
W sumie to chciałam go oddać za darmo komuś, kto by się nim dobrze opiekował, ale nikogo takiego nie znalazłam. :shake:
Więc poszłam do zoologika i spytałam, czy może nie chcą żółwia, a facet powiedział, że może mi dać za niego 70 zł, więc co miałam robić? :roll: Wzięłam. :diabloti:
I za tą kasę nakupowałam pyszności Gingerce. :eviltong: I pizzę dla siebie i siostry. :p

Później widziałam, że ten żółwik był wystawiony za 160 zł, a za jakiś czas już za 190. :-o

Posted

[quote name='asia_pie']W sumie to chciałam go oddać za darmo komuś, kto by się nim dobrze opiekował, ale nikogo takiego nie znalazłam. :shake:
Więc poszłam do zoologika i spytałam, czy może nie chcą żółwia, a facet powiedział, że może mi dać za niego 70 zł, więc co miałam robić? :roll: Wzięłam. :diabloti:
I za tą kasę nakupowałam pyszności Gingerce. :eviltong: I pizzę dla siebie i siostry. :p

Później widziałam, że ten żółwik był wystawiony za 160 zł, a za jakiś czas już za 190. :-o[/quote]

[COLOR=Navy][B]no to istny skarb znaglałaś:diabloti:, przynajmniej Ginger i wy miałyście przyjemność:p:p
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='matusz5'][COLOR=navy][B]no to istny skarb znaglałaś:diabloti:, przynajmniej Ginger i wy miałyście przyjemność:p:p[/B][/COLOR]
[/quote]
:evil_lol:
A tak na serio, to bardzo polubiłam tego żółwika, ale to jednak nie jest odpowiednie zwierzątko dla mnie. Zbyt statyczny i nie można z nim nawiązać kontaktu. ;)

[quote name='Helga_psiaki']i żółwik i Gingerka
miodzio:)[/quote]
Dzięki. :loveu:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']Asiu jak nauczysz Gingerkę wskakiwać to koniecznie wstawiaj filmik:)[/quote]
Ok, na pewno wstawię, tylko najpierw muszę opracować metodę, jak ją tego nauczyć. :evil_lol: ;)
Masz może jakieś sugestie? :cool3:

Posted

[quote name='Helga_psiaki']jakiś dobry smakołyk jedną ręką trzymasz nad ramieniem, uginasz lekko nogi (na początku w sumie możesz bardziej ugiąć)i mówisz hop! drugą ręką łapiesz za zadek;)[/quote]
Ok, popróbuję. :p

Posted

[quote name='Marta_Ares']nie to ze sie czepiam, ale na poprzedniej stronie wsszystko jest wyjasnione...:diabloti:[/quote]
wiem ale ja już taka jestem że najpierw piszę a potem patrze co pisze na poprzednich stronach :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Właśnie sobie wyobraziłam jak moje 17 kilogramów na mnie skacze... :diabloti:[/quote]
:lol: :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares'][URL]http://i24.tinypic.com/16781p1.jpg[/URL]
piekna:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

[quote name='Pimpek'][URL]http://i24.tinypic.com/16781p1.jpg[/URL]
Prze śliczna :loveu:
A kogo ten żółwik ?:cool3:[/quote]
[quote name='Marta_Ares']nie to ze sie czepiam, ale na poprzedniej stronie wsszystko jest wyjasnione...:diabloti:[/quote]
Widzę, że Marta już mnie wyręczyła w odpowiedzi. ;)

[quote name='Pimpek']wiem ale ja już taka jestem że najpierw piszę a potem patrze co pisze na poprzednich stronach :diabloti:[/quote]
To postaraj się robić odwrotnie. :cool3: :lol: ;)

[quote name='Pianka'][URL]http://i23.tinypic.com/2nq65ah.jpg[/URL] ślicznie wygląda w tych kwiatach:loveu:[/quote]

Posted

[quote name='a_ga.isk']Witam panią donosicielkę ;p
Fajny żółw tam pare stron wcześniej ^^[/quote]
Witam, witam :loveu: i dziękuję. :p

[quote name='Patikujek_Zabrze']Żółwik fajowy,
a psy jak zwykle śliczne, czarnulek nawet na kilku fotkach się załapał:)[/quote]
Dzięki Pati. :loveu:
Dzisiaj też byłam na spacerku z dwoma psiurkami, zaraz postaram się wrzucić jakieś fotki. :cool3: