AleksandraF Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Obiecuję poprawę, dziś lub jutro zaktualizuję kasę i sama wpłacę deklarację... ostatnio ledwo ogarniam wszystko wokół mnie.. Quote
Rubik Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 LILUtosi, co z konsultacjami u doktora? Czy kontaktowałaś się z nim jakoś? Dni mijają, wisi nade mną decyzja: zabieg czy nie, ale bez konsultacji nie wiem. Bo niby stan zapalny był, ale skoro się goi, to może nie trzeba ruszać? Quote
AleksandraF Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Trzeba pomyśleć o jakimś bazarku z czapy... coś nowego... połowa miesiąca a nie mamy pełnej kwoty na hotelik....... Gdzie ten dom? Dlaczego nikt nie dzwonił z ogłoszeń????????????????? Quote
Marycha35 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Ja nawet wole nie domyślać się kim jest t e r a...;) Quote
inka33 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Wy jakoś tak... ?:shake: ale że o co kaman...? :hmmmm: Quote
Rubik Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Ja bazarek albo i dwa w przyszłym tygodniu zrobię. LULUtosi, jesteś tam???? Quote
LILUtosi Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Jestem,jestem. Na razie czekam co z tym wyniknie. Quote
Kamila Proc Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='Marycha35']Ja nawet wole nie domyślać się kim jest t e r a...;)[/QUOTE] gdyby byla kims waznym napisalabym Tera Quote
Rubik Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 (edited) [quote name='LILUtosi']Jestem,jestem. Na razie czekam co z tym wyniknie.[/QUOTE] A coś doktor odpisał? Strasznie długo to trwa, mam nadzieję, że nie odbije się na zdrowiu Miśka... Wysłałam 40 zł w imieniu mieszkanki Janowic Edited January 16, 2014 by Rubik Quote
AleksandraF Posted January 20, 2014 Author Posted January 20, 2014 Jest moja deklaracja i Tromso. Quote
milagros19853201 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 hopa Misia wysoko co tam nowego u psiaczka slychac? Quote
LILUtosi Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Zimno, pochowały się pieski i na siku nie chcą wychodzić. Quote
Rubik Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Pierwszy bazarek dla Misia [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250439-Antyk-dla-pozytywnych-wariat%C3%B3w-%29-na-Rudego-Misia-do-4-02-godz-21-00[/url] LILUtosi, co z tym doktorem, bo zaczynam się poważnie martwić??? Quote
DONnka Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Co się dzieje z paszczą Miśka ??? Mam na myśli coś, o czym jeszcze nie wiem :roll: Rozważacie kolejną operację usuwania nadziąślaków ? Quote
inka33 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Rudy Misiu, kibicuję Ci piłkarzu! :kciuki: :thumbs: :happy1: Quote
Rubik Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='DONnka']Co się dzieje z paszczą Miśka ??? Mam na myśli coś, o czym jeszcze nie wiem :roll: Rozważacie kolejną operację usuwania nadziąślaków ?[/QUOTE] Tym razem o doopke chodzi, a właściwie o jakieś narośla, które się na niej pojawiły. Wyniki wyszły takie sobie, miał być zabieg, ale zaczęło się wszystko goić, więc nie wiemy czy kroić Misia czy nie (ja chciałabym mu tego oszczędzić) ale coś konsultacji jak nie było tak nie ma Quote
LILUtosi Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Napisałam do dr ale jak widać ma to w d..... Dziś wysłałam kolejne zapytanie. Nie ukrywam że do kliniki mam spory kawałek i jeżdżenie dla samego umówienia się na ewentualny zabieg jest czasochłonne biorąc jeszcze pod uwagę remont głównej ulicy przy klinice i sajgon jaki się tam dzieje. Po za też nie spieszy mi się do kolejnego zabiegu Misiaczka. Jak trzeba będzie to trudno. Quote
Rubik Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='LILUtosi']Napisałam do dr ale jak widać ma to w d..... Dziś wysłałam kolejne zapytanie. Nie ukrywam że do kliniki mam spory kawałek i jeżdżenie dla samego umówienia się na ewentualny zabieg jest czasochłonne biorąc jeszcze pod uwagę remont głównej ulicy przy klinice i sajgon jaki się tam dzieje. Po za też nie spieszy mi się do kolejnego zabiegu Misiaczka. Jak trzeba będzie to trudno.[/QUOTE] Mnie też nie, ale wyniki były niepokojące. Nie chciałabym Misiowi zaszkodzić. Może telefon byłby lepszym rozwiązaniem? Może zrobić badania jeszcze raz na własną rękę? Quote
Recommended Posts