Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi, co z konsultacjami u doktora? Czy kontaktowałaś się z nim jakoś? Dni mijają, wisi nade mną decyzja: zabieg czy nie, ale bez konsultacji nie wiem. Bo niby stan zapalny był, ale skoro się goi, to może nie trzeba ruszać?

Posted

Trzeba pomyśleć o jakimś bazarku z czapy... coś nowego... połowa miesiąca a nie mamy pełnej kwoty na hotelik.......

Gdzie ten dom? Dlaczego nikt nie dzwonił z ogłoszeń?????????????????

Posted (edited)

[quote name='LILUtosi']Jestem,jestem. Na razie czekam co z tym wyniknie.[/QUOTE]

A coś doktor odpisał? Strasznie długo to trwa, mam nadzieję, że nie odbije się na zdrowiu Miśka...

Wysłałam 40 zł w imieniu mieszkanki Janowic

Edited by Rubik
Posted

Pierwszy bazarek dla Misia

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250439-Antyk-dla-pozytywnych-wariat%C3%B3w-%29-na-Rudego-Misia-do-4-02-godz-21-00[/url]

LILUtosi, co z tym doktorem, bo zaczynam się poważnie martwić???

Posted

[quote name='DONnka']Co się dzieje z paszczą Miśka ???
Mam na myśli coś, o czym jeszcze nie wiem :roll:
Rozważacie kolejną operację usuwania nadziąślaków ?[/QUOTE]

Tym razem o doopke chodzi, a właściwie o jakieś narośla, które się na niej pojawiły. Wyniki wyszły takie sobie, miał być zabieg, ale zaczęło się wszystko goić, więc nie wiemy czy kroić Misia czy nie (ja chciałabym mu tego oszczędzić) ale coś konsultacji jak nie było tak nie ma

Posted

Napisałam do dr ale jak widać ma to w d.....
Dziś wysłałam kolejne zapytanie. Nie ukrywam że do kliniki mam spory kawałek i jeżdżenie dla samego umówienia się na ewentualny zabieg jest czasochłonne biorąc jeszcze pod uwagę remont głównej ulicy przy klinice i sajgon jaki się tam dzieje.
Po za też nie spieszy mi się do kolejnego zabiegu Misiaczka. Jak trzeba będzie to trudno.

Posted

[quote name='LILUtosi']Napisałam do dr ale jak widać ma to w d.....
Dziś wysłałam kolejne zapytanie. Nie ukrywam że do kliniki mam spory kawałek i jeżdżenie dla samego umówienia się na ewentualny zabieg jest czasochłonne biorąc jeszcze pod uwagę remont głównej ulicy przy klinice i sajgon jaki się tam dzieje.
Po za też nie spieszy mi się do kolejnego zabiegu Misiaczka. Jak trzeba będzie to trudno.[/QUOTE]

Mnie też nie, ale wyniki były niepokojące. Nie chciałabym Misiowi zaszkodzić. Może telefon byłby lepszym rozwiązaniem? Może zrobić badania jeszcze raz na własną rękę?