Joven Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Przedstawiam moje 2 sieroty ;) Bisou - adoptowany 10.2012 ze schroniska w Pabianicach Lulu - adoptowana pod koniec marca 2013, z tego samego schroniska... ...okazuje się, że nawet takie psiaki są krzywdzone przez ludzi i są wyrzucane jak śmieci na ulicę... Są bezproblemowe. Bisou miał lęk separacyjny, ale odkąd jest Lulu, już go nie ma :) Bardzo się lubią, kochają się przytulać... Bisou to mały diabełek - piłeczka, skakanie, bieganie, wygłupy...bardzo aktywny i energiczny. Lulu maleństwo, aniołek, spokojna, nie szczeka, przylepiona do mnie...boi się ludzi, potrafi zawarczeć jak ktoś się zbliży, trzeba ją przekonać przysmakiem ;) była bita na pewno i bardzo zaniedbana...ale już nigdy nie będzie! a o to fotki (Lulu to ta z mega uszami, Bisou z kością i w ubranku :): [attachment=2392:9753.attach] Quote
Joven Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Lulu w dniu adopcji :( ma około 4 lat [attachment=2400:9931.attach] Quote
Yorkomanka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 domagam się więcej fotek:cool3: trzeba rozkręcić galerię;) wpadnij do mnie;) Quote
phase Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Fajnie, że dałaś szansę psiakom na lepsze życie. :) Quote
Recommended Posts