maarit Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 [quote name='Nilsson']Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie:evil_lol:[/QUOTE] To się chłopak na "stare lata" doigrał :diabloti: Quote
Maciek777 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Jestem bo urzekła mnie jego fotka w banerku:) Niesamowity wygląd;) Quote
iwonamaj Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Cytat z FB [h=5]Timi ma ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim i mam nadzieję ,że znajdzie domek.Trzymajcie kciuki. [/h] Quote
maarit Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='iwonamaj']Cytat z FB [B]Timi ma ogłoszenie w Dzienniku Zachodnim i mam nadzieję ,że znajdzie domek.Trzymajcie kciuki. [/B][/QUOTE] Trzymam :) Quote
Nilsson Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='maarit']Co u psiaka?[/QUOTE] Timi jest w DT ale obawiam się ,ze będziemy musieli szukać Dt bo na razie nikt w jego sprawie nie dzwoni:( Quote
Gosiapk Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 [quote name='Nilsson']Timi jest w DT ale obawiam się ,ze będziemy musieli szukać Dt bo na razie nikt w jego sprawie nie dzwoni:([/QUOTE] obecny DT jest tymczasowy? Quote
Nilsson Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) [quote name='Gosiapk']obecny DT jest tymczasowy?[/QUOTE] Pani Beata mówiła ,że na razie może być u niej ale to jej pierwszy pies na DT ,skontaktuję się i zobaczymy co słychać i czy piesio może jeszcze być.Jesteśmy wdzięczni za opiekę:) Edited May 11, 2013 by Nilsson Quote
Nilsson Posted May 19, 2013 Posted May 19, 2013 potrzebujemy pomocy dla trzech chorych wyłysiałych psinek:-( [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243524-Trzy-ma%C5%82e-bardzo-chore-kundelki-z-interwencji-w-schronisku-PILNIE-POTRZEBNA-POMOC[/url]!!! Quote
Nilsson Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Jak ostatnio dzwoniłam do Pani Beaty to okazało się ,że Timi i jego koleżanki są w sanatorium :evil_lol:Pani Beata jakimś cudem zabrała wszystkie ze sobą.Dzisiaj miałam telefon w sprawie adopcji Timiego i okazało się ,że jest w Władysławowie na plaży.P.Beata swoje pieski zostawia w hotelu a Timi idzie z nią bo drze ryja,jak zostaje sam i nie przeszkadza mu ciepły piasek ,jest szczęśliwy ,ze ma koło siebie Panią.Jestem pełna podziwu dla Pani Beaty i jej poświęcenia.:loveu:Trzeba dodać ,ze Pani ma ze sobą jeszcze trzy swoje pieski.Zdjęcia będą po niedzieli jak wrócą.Lubi jeść ludzkie jedzenie,psie to dla niego była egzotyka;).Ale powoli przyzwyczaja się. w przyszłym tygodniu zrobimy wizytę p/a Quote
maarit Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Ale się chłopakowi super Dt trafił :) My przed komputerem a Timi się lansuje na plaży. Trzymam kciuki za domek, tylko czy Timi będzie chciał zostawić panią Beatę? ;) Quote
Nilsson Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='maarit']Ale się chłopakowi super Dt trafił :) My przed komputerem a Timi się lansuje na plaży. Trzymam kciuki za domek, tylko czy Timi będzie chciał zostawić panią Beatę? ;)[/QUOTE] To będzie trudne bo on jest zakochany,ale co chłop powczasuje to jego:lol: zobaczył chociaż morze:crazyeye: Quote
maarit Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 [quote name='Nilsson']To będzie trudne bo on jest zakochany,ale co chłop powczasuje to jego:lol: zobaczył chociaż morze:crazyeye:[/QUOTE] No ja jeszcze nad naszym nie byłam ( w ogóle tylko raz byłam:oops:). Timi wyszalej się za nas dwoje :D Quote
Nilsson Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Chciałam oficjalnie potwierdzić ,że od tygodnia Timi a właściwie Kajtuś jest w nowym domku.Zawiozłam go z Panią Beatą która bardzo się popłakała oddająć Kajtusia. Kajtuś trafił do starszych ludzi którzy stracili pieska i myśleli ,że już nie wezmą nastepnego ale niestety bardzo tęsknili za psiakiem. Kajtuś tylko czeka kiedy pani łóżko rozścieli i hop. Jest blisko nas ok 8 km,i będziemy w kontakcie.Bardzo jestem wdzięczna Pani Beacie za tak wspaniały Dom Tymczasowy i wielkie poświęcenie bo on był bardzo zaborczy a teraz nie musi się już dzielić .Jest Tylko ON. Moze za tydzień podjadę i zrobię mu zdjęcia z nowego domu. Quote
Gosiapk Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Wspaniała wiadomość!!! :multi: A jak państwo dowiedzieli się o Timulku? Quote
Nilsson Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='Gosiapk']Wspaniała wiadomość!!! :multi: A jak państwo dowiedzieli się o Timulku?[/QUOTE] Było ogłoszenie w lokalnej gazecie:lol: Quote
Gosiapk Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 [quote name='Nilsson']Było ogłoszenie w lokalnej gazecie:lol:[/QUOTE] Superaśnie, że je przeczytali~! Quote
Recommended Posts