Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Nilsson']Timi jest w DT ale obawiam się ,ze będziemy musieli szukać Dt bo na razie nikt w jego sprawie nie dzwoni:([/QUOTE] obecny DT jest tymczasowy?

Posted (edited)

[quote name='Gosiapk']obecny DT jest tymczasowy?[/QUOTE]

Pani Beata mówiła ,że na razie może być u niej ale to jej pierwszy pies na DT ,skontaktuję się i zobaczymy co słychać i czy piesio może jeszcze być.Jesteśmy wdzięczni za opiekę:)

Edited by Nilsson
  • 2 weeks later...
Posted

potrzebujemy pomocy dla trzech chorych wyłysiałych psinek:-(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243524-Trzy-ma%C5%82e-bardzo-chore-kundelki-z-interwencji-w-schronisku-PILNIE-POTRZEBNA-POMOC[/url]!!!

• 2 months later...
Posted

Jak ostatnio dzwoniłam do Pani Beaty to okazało się ,że Timi i jego koleżanki są w sanatorium :evil_lol:Pani Beata jakimś cudem zabrała wszystkie ze sobą.Dzisiaj miałam telefon w sprawie adopcji Timiego i okazało się ,że jest w Władysławowie na plaży.P.Beata swoje pieski zostawia w hotelu a Timi idzie z nią bo drze ryja,jak zostaje sam i nie przeszkadza mu ciepły piasek ,jest szczęśliwy ,ze ma koło siebie Panią.Jestem pełna podziwu dla Pani Beaty i jej poświęcenia.:loveu:Trzeba dodać ,ze Pani ma ze sobą jeszcze trzy swoje pieski.Zdjęcia będą po niedzieli jak wrócą.Lubi jeść ludzkie jedzenie,psie to dla niego była egzotyka;).Ale powoli przyzwyczaja się.
w przyszłym tygodniu zrobimy wizytę p/a

Posted

Ale się chłopakowi super Dt trafił :) My przed komputerem a Timi się lansuje na plaży. Trzymam kciuki za domek, tylko czy Timi będzie chciał zostawić panią Beatę? ;)

Posted

[quote name='maarit']Ale się chłopakowi super Dt trafił :) My przed komputerem a Timi się lansuje na plaży. Trzymam kciuki za domek, tylko czy Timi będzie chciał zostawić panią Beatę? ;)[/QUOTE]

To będzie trudne bo on jest zakochany,ale co chłop powczasuje to jego:lol: zobaczył chociaż morze:crazyeye:

Posted

[quote name='Nilsson']To będzie trudne bo on jest zakochany,ale co chłop powczasuje to jego:lol: zobaczył chociaż morze:crazyeye:[/QUOTE]

No ja jeszcze nad naszym nie byłam ( w ogóle tylko raz byłam:oops:). Timi wyszalej się za nas dwoje :D

• 4 weeks later...
Posted

Chciałam oficjalnie potwierdzić ,że od tygodnia Timi a właściwie Kajtuś jest w nowym domku.Zawiozłam go z Panią Beatą która bardzo się popłakała oddająć Kajtusia. Kajtuś trafił do starszych ludzi którzy stracili pieska i myśleli ,że już nie wezmą nastepnego ale niestety bardzo tęsknili za psiakiem.
Kajtuś tylko czeka kiedy pani łóżko rozścieli i hop. Jest blisko nas ok 8 km,i będziemy w kontakcie.Bardzo jestem wdzięczna Pani Beacie za tak wspaniały Dom Tymczasowy i wielkie poświęcenie bo on był bardzo zaborczy a teraz nie musi się już dzielić .Jest Tylko ON.
Moze za tydzień podjadę i zrobię mu zdjęcia z nowego domu.