Monalisa4 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) [URL="https://www.facebook.com/events/130379850479642/"]ZAPRASZAMY na 42 KRAJOWĄ WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH Bytom 19.05.2013r 18.05.2013-sobota Krajowa wystawa Grupy IX FCI [/URL] Termin przyjmowania zgłoszeń: 05.05.2013r [IMG]https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/yT/r/K6_TY47YS3x.png[/IMG] [URL]http://www.zkwpbytom.pl/sub/exhib.htm[/URL] Medale.Rozety.Puchary dla zwycięzców! Imprezy Towarzyszące Konkurs Młodego Prezentera Konkurs Dziecko i Pies Pokazy Psów Ras Polskich. [URL="http://www.iv.pl/"] [IMG]http://www.iv.pl/images/40578099219082798271.jpg[/IMG] GR 1. [/URL][LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Ewa Pyrchała:[/B] Biały owczarek szwajcarski, Ceskoslovensky Vlcak, Owczarek australijski, Owczarek południoworosyjski, Owczarek szetlandzki, Bobtail, Welsh Corgi Cardigan, Welsh Corgi Pembroke, Owczarek Pinerejski [/SIZE][/FONT][/LEFT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Krzysztof Dobrzański:[/B] Owczarki Niemieckie Krótkowłose i Długowłose [/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Marek Czerniakowski:[/B] Bearded Collie, Border Collie, Owczarek belgijski Groenendael, Owczarek belgijski Malinois, Owczarek belgijski Tervueren, Owczarek francuski Beauceron, Owczarek francuski Briard, Owczarek szkocki Collie długowłosy, Owczarek szkocki Collie krótkowłosy, Polski owczarek nizinny, Polski owczarek podhalański, Bouvier des Flandres, Pumi, Puli, Schiperke GR.[SIZE=1]2 [/SIZE][/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Anna Kochan:[/B] Czarny Terier Rosyjski, Pinczer Miniaturowy, Pinczer Średni, Doberman, Sznaucery [/SIZE][/FONT][/LEFT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Jadwiga Niciewicz:[/B] Dog Niemiecki, Dog z Majorki, Dog de Bordeaux, Shar-Pei, Rottweiler, Landseer, Leonberger, Nowofundland, Berneński Pies Pasterski, Buldog Angielski, Bokser [/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Dorota Pawlikowska-Rosół: [/B] Bullmastiff, Duży Szwajcarski Pies Pasterski, Fila Brasileiro, Mastif neapolitański, Bullmastiff, Mastif tybetański, Tosa-Inu, Mastif Angielski, Entlebucher, Cane Corso, Bernardyn GR 3 [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Agnieszka Nowak-Patyniak:[/B] Bullterier, Bullterier miniaturowy, Yorkshire Terrier, Sealyam Terrier, Bedlington Terrier, American Staffordshire Terrier, , Foxterrier, Terrier Walijski, Airedale Terrier, Staforshire Bull Terrier.[SIZE=1]T[/SIZE]errier Japonski [/SIZE][/FONT]. [/LEFT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Hana Petrusova:[/B] Czeski Terier [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Katarzyna Nitka:[/B] West Highland White Terrier, Norwich Terrier, Skye Terrier, Australian Silky Terrier, Terier Szkocki, Jack Russell terrier, Person Russell Terrier, Irish Terrier, Irish Soft Coated Wheaten Terrier, Kerry Blue Terrie GR4. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Dorota Pawlikowska-Rosół:[/B] Jamniki GR5. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Katarzyna Boryczko:[/B] Szpice i Psy pierwotne GR6. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Petr Rehanek:[/B] Beagle, Basset Hound, Gończy Polski, Ogar Polski, Gończy Słowacki, Dalmatyńczyk, Rhodesian, Ridgeback, Bloodhound, Petit Basset Griffon Vendeen GR7. [/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Petr Rehanek:[/B] Wyżły GR 8. [/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Miloslav Kaspar:[/B] Labradory, Golden Retriever [/SIZE][/FONT][/LEFT] [FONT=Verdana][SIZE=1][B]Bogusława Szydłowicz-Polańczyk:[/B] Flat Coated Retriever Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Clumber Spaniel, Cocker Spaniel Amerykański, Cocker Spaniel Angielski, Springer Spaniel Walijski, Springer Spaniel Angielski, Płochacz Niemiecki GR9. [/SIZE][/FONT] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Zdenka Jilkova:[/B] Bichon Frise, Lwi Piesek, Terrier Tybetański, Buldog Francuski, Bolończyk, Coton de Tulear, Pekińczyk, Shi-tzu, Maltańczyk, Hawańczyk, Papilon, Lhasa Apso, Phalene,Boston Terrier [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Maciej Kozber:[/B] Pudle, Mopsy, Chiński Grzywacz, Gryfonik Brukselski, Gryfonik Belgijski, Chin Japoński, Rosyjski Toy, Cavalier King Charles Spaniel, King Charles Spaniel, Chihuahua krótkowłosy, Chihuahua długowłosy GR 10. [/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1][B]Hana Petrusova:[/B] Charty [/SIZE][/FONT][/LEFT] [CENTER] [/CENTER] [LEFT] [B][FONT=Verdana][SIZE=1]Bogusława Szydłowicz-Polańczyk Młody Prezenter[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Verdana][SIZE=1] [/SIZE][/FONT][/LEFT] Edited April 11, 2013 by Monalisa4 Quote
Marchewkowy Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Jak miło że będą medale ;) bo teraz to rzadkość niestety Quote
Monalisa4 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Marchewkowy']Jak miło że będą medale ;) bo teraz to rzadkość niestety[/QUOTE] Medale to groszowe sprawy! a zawsze pamiątka z wystawy ;) Quote
Marchewkowy Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Dokładnie, dlatego mnie tak dziwi że organizatorzy z nich rezygnują :) Quote
cockermanka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Miło widzieć swojego piesa na fotce z BIS :D Szkoda tylko,że krajówka liczy sobie 50zł za weterana...to chyba zdecydowana przesada.... Quote
Monalisa4 Posted April 24, 2013 Author Posted April 24, 2013 Zapraszamy Śląski Gwarek [URL=http://www.iv.pl/][IMG]http://www.iv.pl/images/39490082148058951341.png[/IMG][/URL] Quote
Monalisa4 Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Psy które w Katowicach w 2013 roku Otrzymały tytuł Zwycięzcy ,i otrzymają taki tytuł na wystawach w Bytomiu i Chorzowie w 2013 zostaną wyróżnione statuetką Gwarka Śląskiego.Uroczyste wręczenie Gwarków odbędzie się na Międzynarodowej Wystawie Psów Katowice 2014 r. Zapraszamy do Zabawy Quote
cockermanka Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Nasz synek zgłoszony,ja zaraz zgłoszę naszą młodzieżówkę. Na weteranką bardzo się zastanowię.... Quote
vpassione Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Widzę, że deadline przedłużony do 8.05. Czy potwierdzenia będą papierowe pocztą czy mailowe do wydrukowania? W przypadku wspominanej awarii serwera, mogę mieć pewność, że moje zgłoszenie dotarło? Quote
cockermanka Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Nosz...do licha... Chciałam być twarda i nie zgłaszać weteranki,ale powiedziałam sobie,że jak przedłużą termin, to ją zgłoszę...no to teraz trza zgłosić :D Quote
vpassione Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 [quote name='vpassione']Czy potwierdzenia będą papierowe pocztą czy mailowe do wydrukowania? W przypadku wspominanej awarii serwera, mogę mieć pewność, że moje zgłoszenie dotarło?[/QUOTE] Jakby ktoś też się nad tym zastanawiał, to ze strony o/Bytom: [quote][FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Verdana][SIZE=1][B]POTWIERDZENIA ZGŁOSZEŃ BĘDĄ WYSYŁANE E-MAILEM. NALEŻY JE WYDRUKOWAĆ. OKAZANIE WYDRUKOWANEGO POTWIERDZENIA UMOŻLIWIA WEJŚCIE NA TEREN WYSTAWY PSA Z JEDNĄ OSOBĄ TOWARZYSZĄCĄ.[/B][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/quote] Quote
cockermanka Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Na stronie oddziału jest już spis wystawców :) Quote
vpassione Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 1 gronek, 1 terwik i nikogo więcej w OB.. Nie ukrywam, że prognoza pogody na przyszły weekend mnie przeraża. [URL="http://www.twojapogoda.pl/polska/slaskie/bytom/16dniowa"]LINK[/URL] Jednak na onecie zapowiadają mniejszy upał z deszczem na niedziele, komu tu wierzyć :eviltong: Quote
Aldona z Sosnowca Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Ciekawe czemu nie ma spisu dla 9 grupy?Przecież tam jest dużo mniej psów niż na krajówce.... Quote
Monalisa4 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Do wystawy jeszcze jest tydzień, a spis IX już był o godz 19 ;) Quote
vpassione Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 [quote name='cockermanka']Czy ktoś dostał już potwierdzenia mailowe?[/QUOTE] Ja jeszcze nie mam. Quote
vpassione Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Wczoraj dostałam potwierdzenie. Od jakiegoś czasu jest też plan sędziowania na stronie :) Quote
aga616 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='vpassione']Wczoraj dostałam potwierdzenie. Od jakiegoś czasu jest też plan sędziowania na stronie :)[/QUOTE] a czy kto nie dostał mailowego potwierdzenia? ja zgłosiłam i opłaciłam już dawno i nic nie mam:shake:a wystawa już w niedzielę............. Quote
cockermanka Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 A u nas potwierdzeń jak nie było tak nie ma. Quote
aga616 Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 no to się cieszę, że nie ja jedyna zostałam bez potwierdzenia :) dzięki za info! Quote
Recommended Posts