Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak byli?????

dostałam dziś odpowiedź na ogłoszenie z tablica.pl gdzie stale odnawiam jej ogłoszenie
dzwonili wcześniej z Pabianic na pw wysyłam treść z kontaktem tel

Posted

[quote name='diana79']jak byli?????

dostałam dziś odpowiedź na ogłoszenie z tablica.pl gdzie stale odnawiam jej ogłoszenie
dzwonili wcześniej z Pabianic na pw wysyłam treść z kontaktem tel
To zapewne te same osoby...nie byli ale obiecali,że odwiedzą Korę w najbliższym czasie.Korunia jest identyczna jak suczka pani,która odeszła.Czekamy na wieści...

A to Kora w niedzielę;

...wyszła z boksu i była raczej w dobrym humorze,bo kiedy zbliżyłam się do boksu to dostałam całusa.:lol:

• 3 weeks later...
Posted

W niedzielę Korusia miała lepszy dzień,wyszła z boksu i wzięła jedzenie z ręki.Nie była nawet taka spłoszona jak zwykle.

Oczka smutne i trochę zrezygnowane.

Posted

A teraz patrzcie...KORA WYSZŁA NA SPACER!!!!:multi::multi:No pobiegałam trochę za Korunią wokół budy,jak zawsze włożyłam rękawice przeciw pogryzieniowe(przydały się bo Korunia trochę mnie postraszyła;)) ale potem była szczęśliwa i już nie były potrzebne rękawice .Zaraz zobaczycie:lol:

Posted

tu z Perełką,kierowniczką schroniska:lol:

w schronisku zmieniłyśmy jej obrożę,bo którą miała założoną była zbyt ciasna.Zobaczcie,obok leżą rękawiczki przeciw pogryzieniowe (te brązowe),które po spacerku nie były już potrzebne.Kora była zrelaksowana.:lol:

No to idąc za ciosem,wycięłam małej ogromną,brudną kulę sfilcowanej sierści.Korunia była trzymana na rękach przez Olivin a ja wycinałam małej tę sierść.Nawet nie próbowała wyrywać się,wiedziała,że to dla jej dobra.A ta sierść wyglądała tak:

i już nie przeszkadza małej w poruszaniu się.

BĘDZIEMY POWTARZAĆ SPACERKI.:lol:

Posted

Onet.foto działa tak,że od kilku dni nie mogę zrobić albumu...mam zdjęcia Koruni a nie mogę ich wrzucić.

Ale mam wrażenie,że Korusia wyciszyła się,nie zruca już miskami,nie pokazuje zębów,a w niedzielę bardzo chętnie wyszła na spacer razem ze swoim kolegą Karo.

...zdjęcia kiepskiej jakości bo było bardzo zimno i na dodatek ciemno,choć była już 10 00.Kora podchodziła sama po głaski,szła z lużno puszczoną smyczą i pilnowała się.Domku jej trzeba i Korunia znów będzie spokojnym,grzecznym psiakiem.:lol: