Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba się nie zajęła. Teraz bierze sunieczke na tymczas. To wspaniałe, ale Tijusia też biedaczka czeka żeby coś się w jej sprawie ruszyło. A ja stad niewiele mogę zrobić. Bo nawet Wyborcza ma pewnie swoj adres inny niż w Małopolsce :-(

Posted

AMIGA napisał(a):
Czy Tija ma jeszcze allegro?
Haluuuuuuuuuuuu pliiiiiiiiiiiiiis co z tymi ogłoszeniami w gazetach?

Zaraz wystawię nowe allegro. ;)

A co do ogłoszeń... Nie rozumiem, dlaczego do tej pory Halu nie zajęłaś się tymi ogłoszeniami, skoro się deklarowałaś?

Ja się mogę tym zająć, ale nie obiecuję kiedy... Postaram się w miarę możliwości jak najszybciej...

Posted

Hakita napisał(a):

Ja się mogę tym zająć, ale nie obiecuję kiedy... Postaram się w miarę możliwości jak najszybciej...

Ja mogę powstawiac ogłoszenia, tylko na Boga - wyszukajcie mi adresy mailowe Waszych gazet, bo jest chyba mniej sensowne wstawianie takich ogłoszeń w Małopolsce

Posted

Zalamać się można ! Zeby umieścić ogłoszenie w Głosie Wielkopolskim - poprzez TAO (bo coś takiego mi wyszukiwarka wskazała) muszę się zarejestrować. i za nic mi nie chce przyjąć mojego NIP-u a przecież wszedzie się nim posługuję i nigdzie nie było zastrzeżeń! A tu mi pisze, że mam nieprawidłwy format NIP-u:-(

Posted

AMIGA napisał(a):
Dzięki Cioteczki :loveu:. Mam teraz pytanie - jaki kontakt mam podawać w ogłoszeniach???

wydaje mi się że najlepiej do kierownika pana Leszka i do Oli :razz:

Posted

AMIGA napisał(a):
Nie doczekałam się na odpowiedź i po prostu przekopiowałam ogłoszenie z allegro (Hakita sory) i podałam te kontakty, które tam były:oops:

No problem. :p

Posted

Cortez i noga to całkiem mieszanka wybuchowa. A jak dojedzie huszczak to wtedy dopiero się będzie działo - na każdym wątku będą zdjecia. Hala siły zbiera.
A Tija czeka może jakiś nocny marek ją wypatrzy albo jakiś tomek, muniek czy ktokolwiek.

Posted

[quote name='AMIGA']Tijusiu - wracaj na górę. Cały czas o tobie myślę, co by tu jeszcze zrobić, żebyś tej zimy już nie spędziłą w schroniksku :shake:

ZAADOPTOWAĆ!!!!!!!

Posted

Zeby to było takie proste! Przecież ja mam już suczkę, która nie tolerujw innnych suczek i pieska z Ostródy, który miał być na tymczas u mnie i już tak "przysechł", a mieszkanie na 8 piętrze nie za duże w bloku:placz:

Posted

Ona jest naprawdę jakaś pechowa! I pomyśleć,że o mały włos juz był dla niej domek. Szkoda, że ta pani nei zdecydowała się na dwa pieski, byłoby im razem raźniej i weselej