AMIGA Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Halu, jest nadzieja, że się "zbierzesz w sobie"?? :p Quote
AMIGA Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Tijusia - wstawaj, myj ząbki i szyjke, bo jak cioteczka Hala wstawi ogłoszenia, to będą do ciebie gości walić drzwiami i oknami. Musisz być piękna!!:loveu: Quote
AMIGA Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ojeeeej nikt już o Tijusi nie pamięta??? :placz: Halu - czy poczyniłaś już jakieś kroki w kierunku tych ogłoszeń???:oops: Quote
kluska1991 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Tijusiu nie bądź już jedną z wielu, stań sie dla kogoś tą jedyną, ...najukochańszą.. :-( Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nie było mnie troszkę, a teraz mam...achhh dużo na głowie... Halu, no właśnie - zajęłaś się tymi ogłoszeniami??? Quote
AMIGA Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Chyba się nie zajęła. Teraz bierze sunieczke na tymczas. To wspaniałe, ale Tijusia też biedaczka czeka żeby coś się w jej sprawie ruszyło. A ja stad niewiele mogę zrobić. Bo nawet Wyborcza ma pewnie swoj adres inny niż w Małopolsce :-( Quote
AMIGA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Czy Tija ma jeszcze allegro? Haluuuuuuuuuuuu pliiiiiiiiiiiiiis co z tymi ogłoszeniami w gazetach? Quote
Hakita Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 AMIGA napisał(a):Czy Tija ma jeszcze allegro? Haluuuuuuuuuuuu pliiiiiiiiiiiiiis co z tymi ogłoszeniami w gazetach? Zaraz wystawię nowe allegro. ;) A co do ogłoszeń... Nie rozumiem, dlaczego do tej pory Halu nie zajęłaś się tymi ogłoszeniami, skoro się deklarowałaś? Ja się mogę tym zająć, ale nie obiecuję kiedy... Postaram się w miarę możliwości jak najszybciej... Quote
Hakita Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 TIJA na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=248790965 Oby się poszczęściło... Quote
AMIGA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hakita napisał(a): Ja się mogę tym zająć, ale nie obiecuję kiedy... Postaram się w miarę możliwości jak najszybciej... Ja mogę powstawiac ogłoszenia, tylko na Boga - wyszukajcie mi adresy mailowe Waszych gazet, bo jest chyba mniej sensowne wstawianie takich ogłoszeń w Małopolsce Quote
asiak Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Głos Wielkopolski : [FONT=Times New Roman]Dział miejski:[/FONT] [FONT=Arial][email protected][/FONT] [FONT=Arial]dział dodatków:[/FONT] [FONT=Arial][email protected][/FONT] [FONT=Arial]dział łączności z klientami:[/FONT] [FONT=Arial][email protected][/FONT] Quote
asiak Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Gazeta Wyborcza: [email protected] [email protected] [email protected] niestety tylko te adresy mailowe udało mi sie znależć Quote
AMIGA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Dzięki Cioteczki :loveu:. Mam teraz pytanie - jaki kontakt mam podawać w ogłoszeniach??? Quote
AMIGA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Zalamać się można ! Zeby umieścić ogłoszenie w Głosie Wielkopolskim - poprzez TAO (bo coś takiego mi wyszukiwarka wskazała) muszę się zarejestrować. i za nic mi nie chce przyjąć mojego NIP-u a przecież wszedzie się nim posługuję i nigdzie nie było zastrzeżeń! A tu mi pisze, że mam nieprawidłwy format NIP-u:-( Quote
AMIGA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Narazie udało mi się wstawić ogłoszenie w http://www.polskastrefa.eu/ogloszenia/kto_mnie_pokocha_126939_13340.html Quote
asiak Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 AMIGA napisał(a):Dzięki Cioteczki :loveu:. Mam teraz pytanie - jaki kontakt mam podawać w ogłoszeniach??? wydaje mi się że najlepiej do kierownika pana Leszka i do Oli :razz: Quote
AMIGA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie doczekałam się na odpowiedź i po prostu przekopiowałam ogłoszenie z allegro (Hakita sory) i podałam te kontakty, które tam były:oops: Quote
Hakita Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 AMIGA napisał(a):Nie doczekałam się na odpowiedź i po prostu przekopiowałam ogłoszenie z allegro (Hakita sory) i podałam te kontakty, które tam były:oops: No problem. :p Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Tijusiu przypominamy się wszystkim!!! Quote
Yorija Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Cortez i noga to całkiem mieszanka wybuchowa. A jak dojedzie huszczak to wtedy dopiero się będzie działo - na każdym wątku będą zdjecia. Hala siły zbiera. A Tija czeka może jakiś nocny marek ją wypatrzy albo jakiś tomek, muniek czy ktokolwiek. Quote
AMIGA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Tijusiu - wracaj na górę. Cały czas o tobie myślę, co by tu jeszcze zrobić, żebyś tej zimy już nie spędziłą w schroniksku :shake: Quote
Yorija Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='AMIGA']Tijusiu - wracaj na górę. Cały czas o tobie myślę, co by tu jeszcze zrobić, żebyś tej zimy już nie spędziłą w schroniksku :shake: ZAADOPTOWAĆ!!!!!!! Quote
AMIGA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Zeby to było takie proste! Przecież ja mam już suczkę, która nie tolerujw innnych suczek i pieska z Ostródy, który miał być na tymczas u mnie i już tak "przysechł", a mieszkanie na 8 piętrze nie za duże w bloku:placz: Quote
Hakita Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nie mam w tym kompie kodów i haseł, ale wieczorem sprawdzę jak allegro Tijusi. No qrcze, że cały czas nic...:shake: Quote
AMIGA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ona jest naprawdę jakaś pechowa! I pomyśleć,że o mały włos juz był dla niej domek. Szkoda, że ta pani nei zdecydowała się na dwa pieski, byłoby im razem raźniej i weselej Quote
Recommended Posts