Malaga Posted April 4, 2005 Posted April 4, 2005 No a szkoda ! Suńki są przeurocze i bylo tyle fajnych momentów. Ja mam trochę na filmie, ale nie do publikacji/ pies ok , ale ja........./ Nie odważę sie. Niech zostaną w domowym archiwum/ ale Wam przy okazji pokażę/ :oops: Quote
Onna Posted April 11, 2005 Posted April 11, 2005 Uwaga uwaga trenuje wklejanie fotografi..więc spróbuję pokazać Wam mojego podwórzowego Burka.... [img]http://img70.exs.cx/img70/1770/8696916img0ke.jpg[/img] Quote
scrappy-doo Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 A co to za piękności ! :) ...... no i czemu tylko jedno zdjęcie !!! Mój kudłacz odbywał dziś kąpiel we wannie i znowu jest pluszowy i w końcu ma biały kołnież.Jak w końcu wyschnie to zrobie mu sesje :) pozdr Quote
Malaga Posted April 14, 2005 Posted April 14, 2005 A my w sobotę jedziemy nad morze! Po powrocie / mam nadzieję/ będzie dużo fajnych zdjęć! Zobaczę jak zareaguje moj kundel na takie duże bajoro! Muszę to zobaczyć! Uli jest tak bardzo podoby do Uncji! Nawet te plamki na nosie!Cudo i jak ładnie pozuje! Pozdrawiamy ! Do zobaczyska! :lol: Quote
Tusia_is Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 a czemu tak mało fotek......Amonek tez nie lubi wody......:)pozdrawiamy Quote
Berneska Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Hmmm... Lusia jedyna która ją lubi? :razz: Jeśli mamy tylko czas to idziemy nad wodę , za pierwszym razem chodziła tylko po patyka Teraz już szaleje sama, biega po przegu, potem sadzi susy do wody xD Świrus z niej :loveu: Quote
Recommended Posts