Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie wróciłyśmy ze spacerku... Precyzując - to miał być wg mnie spacer. Ale dziewczynka ma charakter. Ona nie chciał spacerkować. Zapierała się nóziami. Kiedy ją zaniosłam kawałeczek to BEZBŁEDNIE wracała do klatki :-)Oczywiście ze odpuściłam. Ona rządzi !!
Zjadła dziś naprawdę sporo więc pewnie rano wejdziemy w OGROMNĄ qpalkę;-)

Posted

Matko.!Jak sieciesze.!!!!!
Dzisiaj tyle sie zmieniło.!!!Najpier p[rzeczytałam o małej Klusce,która znalazła domek,a teraz Dakotka.!!!Oby szybko sie przyzwyczaiła.!
:Cool!::Cool!::Cool!:
Juz traciłam nadzieje i myslałam,ze Dakocia nigdy nie opusci Missieekowego domku,a tu taka niespodzianka.!Aż mi serce w srodku tanczy ze szczescia.!:multi::bigcool:

Posted

Nie, no... po prostu padłam po tej wiadomości :mdleje:, potem przeżyłam szok:shock:, potem padłam na kolana i zaczęłam dziękowac opatrzności:modla:, potem się ucieszyłam jak diabli:sweetCyb::klacz::bigcool::Cool!:, a teraz podziękuję Wisela :Rose:DZIĘKUJĘ!

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nie, no... po prostu padłam po tej wiadomości :mdleje:, potem przeżyłam szok:shock:, potem padłam na kolana i zaczęłam dziękowac opatrzności:modla:, potem się ucieszyłam jak diabli:sweetCyb::klacz::bigcool::Cool!:, a teraz podziękuję Wisela :Rose:DZIĘKUJĘ!

No wcale Ci sie nie dziwie Gosiu.!Wcale.!;PP

Posted

Wiecie co? Dakusia mimo że troszkę posuta to jest przesłodkim psiątkiem....
W poniedziałek idziemy do doktorka i będziemy kontynuować remont tego malutkiego ciałka.
Dzis sobie uświadomiłam ze PIERWSZY mój psiaczek to też był ratlerek...... Bardzo dawno temu....

Posted

Też mnie troszkę nie było na dogo, a tu się okazuje, że już nie spotkam Dakoty u Missieek :crazyeye: Ale nie smuci mnie ta informacja, oj nie. Wręcz przeciwnie, cieszę się bardzo :multi::multi::multi:

Posted

Ja muszę jeszcze takie małe sprostowanie......
Informacje o Dakuni są błędne.... Chyba ktoś Missieek po drodze podmienił sunię...
Miała byc cicha , spokojna, taka szara myszka....
I jak to sie stało że z nami zamieszkała wesoła, wszędobylska i rozgadana dziewczynka?:evil_lol:

• 2 months later...