saba&mlis Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Czy naprawdę nikt nie szuka małego psa, takiego który idealnie nadaje się do mieszkania w blokach? Quote
ktiger Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Chciałam napisać "Dzień Dobry", ale teraz to już raczej "Dobranoc" :cool3: Quote
ktiger Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Na pytania co słychać u Inki, ElzaMilicz tak odpowiada: To samo co u wszyskich psów (i kotów ) w naszym domu. Dyscyplina i rygor, a w ramach rozrywki- ćwiczenia posłuszeństwa i nauka języków! Tylko jakoś, w przeciwieństwie do bliźniaków, to futrzaste towarzystwo nie chce uczyć się szczekać ani miałczeć po włosku. A tak na serio ? Nie mam kiedy robić zdjęć kręcikuperka. Może za dużo śpię, zbyt wiele odpoczywam, za często chodzę do SPA albo w gości, na kawę np., i co tam jeszcze chcecie sobie dodajcie. Quote
KasiaT Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 Mam nadzieje,że w niedługim czasie szczęście w końcu uśmiechnie się do Ineczki Quote
Bigonio Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 wieczorne przytulaski dla Inki :calus::calus::calus: Quote
Bigonio Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Ale dzisiaj cicho nikt pięknej księżniczki nie chwali :placz: Quote
Recommended Posts