iwonamaj Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 (edited) Jest taki wpis na FB: "Hej, to jest oferta zupelnie powazna. Fundacja Ostatnia Szansa jest gotowa wziac Alika- tam staruszki otaczane sa szczegolna opieka. Bylby w ogrzewanym pomieszczeniu i mial dobra opieke. To duzo lepsze niz boks i buda ♥" Może ktoś się do tego ustosunkuje jakoś, bo mam pytania na pv... Edited March 25, 2013 by iwonamaj Quote
yolanovi Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 iwonamaj napisał(a):Jest taki wpis na FB: "Hej, to jest oferta zupelnie powazna. Fundacja Ostatnia Szansa jest gotowa wziac Alika- tam staruszki otaczane sa szczegolna opieka. Bylby w ogrzewanym pomieszczeniu i mial dobra opieke. To duzo lepsze niz boks i buda ♥" Może ktoś się do tego ustosunkuje jakoś, bo mam pytania na pv... Halo Alikowe dziewczyny!!!!!! Jest szansa dla malucha - chcecie mu pomóc? Quote
Zofija Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 jest transport do Warszawy- ale 250zł. niestety nie mamy pieniędzy- BARDZO PROSZĘ O POMOC! Transport w środę!!! Quote
Zofija Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 to znaczy jak nazbieramy pieniążki!!!! Quote
iwonamaj Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Zmieniłam też tytuł wydarzenia na FB, ale raczej nie ma szans zebrać tyle pieniędzy w tak krótkim czasie... Quote
yolanovi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 dokładnie -czasu za mało. ze Śląska do Warszawy jeździ Figu w weekendy - może zabrałby Alika, tylko to już pewnie po świętach Quote
yolanovi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Na FB są osoby chętne do wpłat na transport ale nie mamy konta. Na jakie konto maja wpływać pieniądze na transport? Quote
Zofija Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Poczekajcie-na razie bierze go nasza wolontariuszka. Jak się dogada z jej psami i kotami to moze być u niej na dt. Bierze go dzisiaj. Wieczorem napiszę resztę. Także wstrzymajmy się Quote
yolanovi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Zofija napisał(a):Poczekajcie-na razie bierze go nasza wolontariuszka. Jak się dogada z jej psami i kotami to moze być u niej na dt. Bierze go dzisiaj. Wieczorem napiszę resztę. Także wstrzymajmy się Fajna wiadomość :) A możesz wpisać to na jego wydarzeniu na FB - tam ludziki pytaja, denerwują się, czekają na info. bardzo Cię proszę :) Quote
RudziaPaula Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Zofija napisał(a):Poczekajcie-na razie bierze go nasza wolontariuszka. Jak się dogada z jej psami i kotami to moze być u niej na dt. Bierze go dzisiaj. Wieczorem napiszę resztę. Także wstrzymajmy się Ale fajowo :)ileż razy już spotkałam się z tym że tam gdzie był dt lub hotelik lub wolontariusz decydowano się na pozostawienie u siebie psiaka :) Quote
Zofija Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 yolanovi napisał(a):Fajna wiadomość :) A możesz wpisać to na jego wydarzeniu na FB - tam ludziki pytaja, denerwują się, czekają na info. bardzo Cię proszę :) napisałam:)-weźcie pod uwagę, ze ja w pracy nie mogę pisać na facebooku. Choćby nie wiem jak ludziska się denerwowały. Chyba każdy wie, ze większość osób pracuje:). Quote
Zofija Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 A Ala jest Alikiem zachwycona-ale to początek- w sensie najważniejsze jest to, zęby zobaczyć jak reaguje na jej gromadę zwierzy Quote
yolanovi Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Zofija napisał(a):napisałam:)-weźcie pod uwagę, ze ja w pracy nie mogę pisać na facebooku. Choćby nie wiem jak ludziska się denerwowały. Chyba każdy wie, ze większość osób pracuje:). Jasne. Ja też mam w pracy FB zablokowane i nic tam nie mogę wtedy pisać. Ważne, żeby się do ludzi odezwać, oczywiście wtedy kiedy to możliwe - dziękuję :) Quote
Zofija Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Ala jest w Alikiem zachwycona. Choć nie wiem, czy to jest Alik , czy już jeżyk:). Leży i śpi po kołderką Quote
from_wonderland Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 To świetnie, Alik się spisuje :) kochany Quote
Zofija Posted March 27, 2013 Author Posted March 27, 2013 Wiem, ze na koty w ogóle nie reaguje, na inne pieski też nie. Tylko ciepełko, spanie i jedzonko. Quote
yolanovi Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 odreagowuje schron. jego zachowanie pewnie jeszcze sie zmieni ale mam nadzieję na dobre. Aliczek szczęsliwy, że ma ciepło, bezpiecznie i ludzia do przytulania :) Quote
Nilsson Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Aliczek jak na razie ma apetyt,dostaje dobrą karmę często ale w małych ilościach.Zwierzaki Ali są do niego przyjaźnie nastawione:)Berneńczyk cieszył się na jego widok.Kotek chciał się o niego poocierać i piesio się wywrócił :) Jest mniejszy od kota.Wygrzewa się w poduchach bo taki przemarznięty. Quote
Zofija Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/1997/dbe238c482ab3904med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Nilsson Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Zofija'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/1997/dbe238c482ab3904med.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Ale fajne!!! Szkoda ,że całego nie widać:) Quote
RudziaPaula Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Ale mu w końcu dobrze :) zasługuje chłopak na domek...:) Quote
from_wonderland Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Na pewno zasługuje, oczkami tylko błyska :D w kocykach przy kaloryferku Quote
Zofija Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Aliczek, a w zasadzie Jeżyk, w ogóle nie chce wychodzić na zewnątrz w ten śnieg Quote
Recommended Posts