Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Jest taki wpis na FB:

"Hej, to jest oferta zupelnie powazna. Fundacja Ostatnia Szansa jest gotowa wziac Alika- tam staruszki otaczane sa szczegolna opieka. Bylby w ogrzewanym pomieszczeniu i mial dobra opieke. To duzo lepsze niz boks i buda ♥"

Może ktoś się do tego ustosunkuje jakoś, bo mam pytania na pv...

Edited by iwonamaj
Posted

iwonamaj napisał(a):
Jest taki wpis na FB:

"Hej, to jest oferta zupelnie powazna. Fundacja Ostatnia Szansa jest gotowa wziac Alika- tam staruszki otaczane sa szczegolna opieka. Bylby w ogrzewanym pomieszczeniu i mial dobra opieke. To duzo lepsze niz boks i buda ♥"

Może ktoś się do tego ustosunkuje jakoś, bo mam pytania na pv...

Halo Alikowe dziewczyny!!!!!! Jest szansa dla malucha - chcecie mu pomóc?

Posted

Poczekajcie-na razie bierze go nasza wolontariuszka. Jak się dogada z jej psami i kotami to moze być u niej na dt. Bierze go dzisiaj. Wieczorem napiszę resztę. Także wstrzymajmy się

Posted

Zofija napisał(a):
Poczekajcie-na razie bierze go nasza wolontariuszka. Jak się dogada z jej psami i kotami to moze być u niej na dt. Bierze go dzisiaj. Wieczorem napiszę resztę. Także wstrzymajmy się

Fajna wiadomość :) A możesz wpisać to na jego wydarzeniu na FB - tam ludziki pytaja, denerwują się, czekają na info. bardzo Cię proszę :)

Posted

Zofija napisał(a):

Ale fajowo :)ileż razy już spotkałam się z tym że tam gdzie był dt lub hotelik lub wolontariusz decydowano się na pozostawienie u siebie psiaka :)

Posted

yolanovi napisał(a):
Fajna wiadomość :) A możesz wpisać to na jego wydarzeniu na FB - tam ludziki pytaja, denerwują się, czekają na info. bardzo Cię proszę :)

napisałam:)-weźcie pod uwagę, ze ja w pracy nie mogę pisać na facebooku. Choćby nie wiem jak ludziska się denerwowały. Chyba każdy wie, ze większość osób pracuje:).

Posted

Zofija napisał(a):
napisałam:)-weźcie pod uwagę, ze ja w pracy nie mogę pisać na facebooku. Choćby nie wiem jak ludziska się denerwowały. Chyba każdy wie, ze większość osób pracuje:).

Jasne. Ja też mam w pracy FB zablokowane i nic tam nie mogę wtedy pisać. Ważne, żeby się do ludzi odezwać, oczywiście wtedy kiedy to możliwe - dziękuję :)

Posted

odreagowuje schron. jego zachowanie pewnie jeszcze sie zmieni ale mam nadzieję na dobre. Aliczek szczęsliwy, że ma ciepło, bezpiecznie i ludzia do przytulania :)

Posted

Aliczek jak na razie ma apetyt,dostaje dobrą karmę często ale w małych ilościach.Zwierzaki Ali są do niego przyjaźnie nastawione:)Berneńczyk cieszył się na jego widok.Kotek chciał się o niego poocierać i piesio się wywrócił :) Jest mniejszy od kota.Wygrzewa się w poduchach bo taki przemarznięty.

Posted

[quote name='Zofija'][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/1997/dbe238c482ab3904med.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Ale fajne!!! Szkoda ,że całego nie widać:)