Kar0la Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Rany co się dzieje z tym dogo!!! Mar.gajko dzięki. Czekamy na wieści i nadal szukamy. Ja zapytam jeszcze pewnego chłopaka czy nie chciałby takiej suni. Miał kiedyś kilka huskich, może nadal ma. Nie wiem. Zna się na zaprzęgach, zna rasę. Zobaczymy. Quote
BosiaB_86 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Podnoszę sunie...niestety tylko tyle mogę zrobić :placz: Jest naprawdę śliczna i zasługuje na dom!! Czy ktoś wreszcie ją pokocha i przytuli??!! :-( :shake: Quote
Karilka Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Przepraszam że nic nie pisałam ale dopiero teraz dogo mi zaczęło działać... Olenko - :loveu: mar.gajko - Danke, thanks, merci :roll: ice_t - dzięki że pamietasz... BosiaB_86 - ja kocham i ja przytulam:oops: ale niestety siły wyższe -a nie ja- decydują...:shake: Ruselek - zostań z nami;)( przynajmniej ze mną...:cool1:) A tak w ogóle to zobaczymy czy jutro nie trafi do domku pod stałą kontrola ciotki Karilki:mad:. Pożyjemy - zobaczymy:lol:. Quote
nata od jadzi Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Karillka KONIECZNIE wstaw je na http://bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/ tam bardzo dużo ludzi szuka takich psów... czy sunia ma allegro? Quote
Lynnete Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Piękna sunia! Byc moze wziełabym sunie na DT ale niestety jest ona za daleko :/ Sunia jest w okolicach Łodzi czy cos takiego? Tak? Bo jeśli tak to jest to ponad 250 kilosów(prosta linia na mapie) ode mnie i takie "przewózki" to za duży byłby stres dla takiej piękności!!! Ale Sunię podnoszę!!! Hopaj Słoneczko do góry! ;) Quote
Vika_Bari Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Podnosze! HAski szuka domku! Karina napisz jak sprawa się rozwineła. Quote
Vika_Bari Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Podnosze! HAski szuka domku! Karina napisz jak sprawa się rozwineła. Quote
Kar0la Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Czy ktoś może oferować suni chociaz tymczas? Ona w tej piwinicy długo nie wytrzyma... Quote
Karilka Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Tak... za mocno ciagnie na smyczy do innych psów - ciocia sie załamała i pomimo szczerych chęci nie może jej wziąć... Krucha babeczka jest:shake:. Kurcze.... BŁAGAM! Quote
Karilka Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Podniosę... STRASZNIE PILNE. Sunia mi wyć zaczęła w piwnicy! To ją bach na linke i na dwór... i teraz na lince 3m sobie siedzi na dworku.... HELP Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 a może tytuł zmienić na bardziej dosadny...i krótszy tak żeby rzucał sie w oczy :roll: Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Strasznie mało osób tu zagląda a pomoc naprawdę potrzebna...:shake: To zamknięcie nie wyjdzie jej na dobre :-( Quote
Recommended Posts