Jump to content
Dogomania

Prawie husky... Już w SUPER EXTRA DOMKU!!!!<jupi> Hurrraa!!!

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny! Już gadałam z Chicken i złapałam suczynke - jest u mnie w piwnicy : okienko, miejsce, kocyk... ok? Za pół h ide z nią na spotkanie...papa lece!

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To trzymam kciuki, ze na zlocie ktoś ją jednak przygarnie- przecież jest piękna:loveu: Jakby jednak nikt jej nie chciał, to nie oddawajcie jej do schroniska, tylko dajcie znać:cool3:

Posted

Saskia - daje znać...nie zabrał jej nikt! Jakiś pan podjechał pod mój blok, zrobił kółeczko patrzył wszedzie dookoła potem zobaczył ją, spojrzał na mnie i pooojechaaał!:placz::placz::placz: Pewnie to był ten pan.... Za Horyzontem - daj znać!

Posted

A czy ZaHoryzontem wiedział, że ją złapałaś i tylko przetrzymujesz? Może on myślał, że Ty ją przygarnęłaś i że już nie jest potrzebny, albo może to w ogóle nie był on. Jestem pewna, że by się zatrzymał gdyby to był on.

Posted

Dobra dopiero teraz odkryłam jaka mam fajną komórkę dla psa...
Może tam pomieszkać ten weekend... może u mnie zostać te 3 dni, tylko potrzebujemy raczej kasy żeby ją zaszczepić... na sterylke... no nie? Karme teraz dostałam dla mojego dobermana od Nadzieji Dobermana... dlatego nie mam problemu z jedzeniem dla niej. Inaczej potrzebowałabym jakiegoś wsparcia bo 3 psy... w tym 2 spore:shake: za duży wydatek jak dla mnie... Do poniedziałku...co dalej????

Posted

cholera:shake:
i jeszcze na dodatek to, że nie lubi innych zwierząt. Przydałby się ktoś z jakimś kojcem, kto mógłby ją wziąć na tymczas:roll:
Zaraz ją wrzucę na schronisko.net, ale potrzebuję tel kontaktowy