Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Dawno mnie tu nie było [/FONT]:) [FONT=Verdana]ale już dawno irytowały mnie posty krótkie, bez żadnych informacji, napisane w tonie "dawaj mi radę i tak nie chce mi się Ciebie słuchać, bo wiem lepiej". [/FONT]

[FONT=Verdana]Napisałam coś, co można uznać za mini-poradnik dla tworzących takie wątki ;)[/FONT]

KLIK

[FONT=Verdana]Jestem też ciekawa Waszych doświadczeń, też macie takie uczucie, że czasami się po prostu nie chce ruszyć wątku, wałkować po raz setny tych samych pytań o te same rzeczy, prosić się o podstawowe informacje, pytać?[/FONT]

Posted

Myślę, ze to powinno być podpięte na samym początku watku Wychowanie.
Niektórych postów nie da się czytać, ze względu na poprawną polszczyznę, ale pomijając to, uważam, ze duża czesc ludzi po prostu nie wie co napisać i jak to przedstawić, wiec trafnie ubrane w słowa.

\Niejednokrotnie chciałoby się doradzić,podzielić swoimi doświadczeniami, ale w sumie co odpowiedzi na post " mam spaniela i on jest niegrzeczny!" :niewiem:

chociaż i tak moją ulubioną grupą ludzi są Ci szukający natychmiastowego rozwiązania, które nie będzie wymagało żadnej pracy.
Najlepiej podać jakieś magiczne zaklęcie, która psa oduczy i nauczy wszystkiego co by się chciało :evil_lol:

Grupa numer dwa na mojej liscie to Ci, którzy wszystko wiedzą lepiej, w sumie mają problem z psem, ale wszystko co doradzone jest gupie i na pewno nie zadziała. I w sumie niby szukają pomocy, ale niekoniecznie, bo oni i tak zrobią po swojemu :diabloti:

Posted

Tak jak Ala od Jazza napisała, aż się prosi, żeby na post "mój pies gryzie ratunku!" odpisać po prostu "no to uśpić" :evil_lol: