dadiii Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 witamy!!!! i dziekujemy za odwiedzinki!!! a Daisy tez niczego sobie :p Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='maartucha']od kiedy Ty taka oficjalna? :evil_lol: Tylko nie padnij jak się tak kłaniasz ;D :evil_lol: Marta! Co to za zagadywanie do mojego chłopaka?!:mad: :eviltong: [quote name='Pinczerek-Jacky']Haha :D:D Nie boj sie nie padłem ! :evil_lol::evil_lol: No ja myśle :* [quote name='Gonitwa']Hej hej! Witamy chłodno w ten gorący dzień! Witamy w naszych nieskromnych progach:diabloti: Dziekuje za odwiedzinki :) już biedniemy do Waszej galerii :multi: Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 dadiii napisał(a):witamy!!!! i dziekujemy za odwiedzinki!!! a Daisy tez niczego sobie :p Dadiii Ciebie też witam w naszych nieskromnych progach :evil_lol: No jasne, że niczego sobie, a co ty myślałaś? :mad: Dziekujemy serdecznie za odwiedzinki :) pozdrawiamy Ciebie i Psoteczke ;) Quote
pysiulka86 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 http://img472.imageshack.us/img472/9038/0kom5iu7.jpg Coż za gracja :loveu: Istna modelka z niej :evil_lol: Świetne fotki. Pozdrawiamy :lol: Quote
Kincia Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Siemka :multi::multi::multi: Miłego dnia :D:D Czekamy na jakies foteczki :D Quote
Kasia_zg Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Ale to miał być komplement :flaming: Kasiu... przecież wiesz, że Cię kocham:bigok: Różowych snów kochani!:sleep2: Witam ciepło i słonecznie :) A przecież ja sie nie obraziłam żartowałam tylko :P No i gdzie te obiecane Foteczki Pati co Ty sie tak ociagasz czemy i pozdrawiamy :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam ciepło i słonecznie :) A przecież ja sie nie obraziłam żartowałam tylko :P No i gdzie te obiecane Foteczki Pati co Ty sie tak ociagasz czemy i pozdrawiamy :loveu: Hej Kasiu Wiem, że zartowałaś:eviltong: Ja się ociągam?! :mad: O nie! :mad: Proszę bardzo: Quote
Pati i Daisy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 PS. musiałam wszystko zmniejszać po 3 razy bo program mi się dwa razy zawieszał :placz: Quote
Pati i Daisy Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 [quote name='Matinka']Sepr pies, też mma psa tej rasy :-) Witamy w galerii! :multi: Już biegnę do Waszej:cool1: [quote name='pysiulka86']http://img472.imageshack.us/img472/9038/0kom5iu7.jpg Coż za gracja :loveu: Istna modelka z niej :evil_lol: Świetne fotki. Pozdrawiamy :lol: Witamy witamy!:loveu: No jasne, że modelka:evil_lol: Dziękujemy:lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Siemka :multi::multi::multi: Miłego dnia :D:D Czekamy na jakies foteczki :D Hej Kingolek! :evil_lol: Foteczki już są :) [quote name='Gonitwa']Fotencje dawaj ;) Dzień dobry:loveu: już wstawione:cool3: Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Hej :D Super foteczki :D Kotek miodzio Piesio miodzio mm:loveu::loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 A dzięki dzięki;) Fotencje super- ale więcej proszę! Quote
Kincia Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Gonitwa napisał(a):A dzięki dzięki;) Fotencje super- ale więcej proszę! Witam :D Ja tez wiecej poprosze :D Quote
Kincia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Pati co tu taka cisza!!!!!:angryy::angryy::angryy: Czekamy na ciebie i foteczki :loveu::loveu: Quote
Pati i Daisy Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Jesteśmy! :multi: Za dwie godzinki jedziemy nad morze, przywieziemy dużo foteczek ;) wpadłyśmy sie pozegnać. Pozdrawiamy :) Pati i Daisy:loveu: Quote
Gonitwa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 pożegnać się pisze kochanieńka;) Miłej zabawy życzę;) Quote
Kincia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ale super przywiez foteczki:loveu::loveu: Tzn przywieziemy duzo foteczek bo wkoncu ja tez jade:evil_lol::evil_lol: milego wypadu :) Quote
tusia. Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Z jakiej maluch jest hodowli? Daisunia jest bo$$ka, ja tez chcem nad morze ;-) Quote
Dagusia1992 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 wy nad morzem a ja wróciłam xD a gdzie pojechałaś? Quote
Recommended Posts