Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj trzeba, oj trzeba.
U nas niestety ostatnio brakuje czasu na torek :placz:. Jarek wciąż w rozjazdach a ja walczę z fundacją. Nawet stajnię odwiedzam teraz raz na tydzień :placz::placz::placz:. Dziewczynom muszą wystarczac zwykłe spacery.

"Źle sie dzieje w państwie duńskim ..."

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

no jakby nie patrzec, juz miesiac ;D

snilo mi sie ostatnio ze pojechalam do lodzi (tzn przesiadalam tam sie w cos) i mialam 3 godziny przxerwy i poszlam sie przejsc i wpadlam na was i w ogole ;p dociak sie cieszyl itp ;p

smiesznie, bo znajac zycei nawet by mnie nie poznala ;p

ale w snach... ;p

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='ciotka_Kaska']no i co tam ciekawego u pso-konnego towarzystwa? jak zycie, reno?

pozdrawiam!

Życie, jak życie ;). Jakoś do przodu. Fotek nowych nie mamy, bo jakoś nie dzieje się nic nadzywczajnego. Zima nas nieco wycofała z aktywności. Oczywiście codziennie są godzinne spacery w Psim Parku ;) i weekendowe wypady na działkę, ale ani szkolenia ani torku ... Będzie wiosną co nadrabiac.

Pochwalę za to Dotts, bo pod koniec sierpnia i potem pod koniec listopada gościliśmy u siebie w domu przez kilka dni 12 letnią sunię. Bałam się o zadymy a tu ... Kora ustawiła sobie obie moje suki na bacznośc. Wręcz po ścianach chodziły, byle nie przejśc za blisko staruszki :evil_lol:. Nie ma to jak szacunek do starszyzny :diabloti::diabloti::diabloti:.
Dotts w obecności Maszy jednak zdecydowania lepiej zności obecnośc obcego psa w domu.
Powtórzę po raz enty: NIE MA TO JAK DWA PSY W DOMU!!!!!!!!!!

• 2 weeks later...