Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak na prawdę to rozwalił juz dwa boksy, jeden nowy koło Kaji, wybił tą blachę co słuzy do wymiany misek i stamtąd się wydostał ( boks nadaje się do użytku i Betina tam chyba siedzi ) a potem rozwalił siatke w ostatnim boksie za Sońką...więc masakra. Ten pies jest w stanie zrobic wszystko jak czuje cieczkującą suke i stąd też zapewne znalazl się u nas, a ma właściciela, który ma w nosie szukanie go. Generalnie w przytulisku jest Meksyk, psy n asiebie warczą, każdy teraz musi biegac osobno co oczywiście ogranicza ich czas na wybiegach do minimum, dzieki Bogu troche adopcji było ostatnio bo tak to juz wogóle byłoby tragicznie...

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Titu jest zaciekłym wariatem, gdyby nie to jego szaleństwo...., ale Terry to przeszedł sam siebie, booziu, co ja przeżyłam, nikomu nie życzę, a teraz będę leżeć chora nie wiadomo jak długo....:shake:

Posted

Agula99 napisał(a):
Titu jest zaciekłym wariatem, gdyby nie to jego szaleństwo...., ale Terry to przeszedł sam siebie, booziu, co ja przeżyłam, nikomu nie życzę, a teraz będę leżeć chora nie wiadomo jak długo....:shake:

Agula, a jaki to ma związek z twoja chorobą ? to przy tobie sie stało ?

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula, a jaki to ma związek z twoja chorobą ? to przy tobie sie stało ?

Tak, przy mnie, ale nie mam ochoty tego opisywać, w każdym bądź razie straciłam głos, zaczęłam kaszleć, a teraz leżę z temp i dogorewam....

Posted

Titu jest "mocno nieswój" po tej jatce...ale to na pewno nie pierwsza w jego życiu..taki charakter
Byłam z nim dzisiaj w gabinecie nawet na szczegółowych oględzinach, był super grzeczny, nie powiedziałby nikt, że to taka "zadziora"...

( Agula nie zastanawiałaś się nigdy co by było gdyby się wypuściło wszystkie psy w przytulisku naraz na jeden wybieg??? ja sobie tak czasem obstawiam, kto by wygrał, a kto poległ ?? :D czasem już człowiekowi palma odbija z tego wszystkiego :D )

Posted

Boże, biedny Titu...jak sobie to przypomne to.... taak majuska proponuje wypuścić wszystkie i zobaczyć co nam zostanie...to zawsze jakieś wyjście :razz:
I nie zwalałabym tak wszystkiego na Titu, on też zadziora, ale Terri przeszedł sam siebie....

Posted

Nic nie mówicie, a nasz Titu bez ogłoszeń ;)
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,
petsy,
cafeanimal,
rzeszowiak,
tarnowiak,
przemyślak,
brzozowiak,
krosno24,
snaok24,
rzeszów24,
stalowe miasto,
ogłoszenia tarnobrzeg,
infonowadeba

Posted

Karolciu , bardzo dziękuję:loveu: , niech TITU jak najszybciej znajdzie domek , zakapior jeden:razz:
z tym plastrem na głowie bardzo mu do pysia:mad:

Posted

Odpowiedź od tej kobiety :
[I]Bardzo chętnie bym się nim zaopiekowała ale mam już jednego psa i raczej Clifford by nie był zachwycony. Ale zrobiło mi się go tak żal, że aż się popłakałam. Więc musiałam napisać. Jednak bardzo chętnie bym Wam jakoś pomogła. Jeśli jest cokolwiek co bym mogła zrobić proszę pisać na maila[/I]:....
Pani powinna się skontaktować z Majuską.