majuska Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Tak na prawdę to rozwalił juz dwa boksy, jeden nowy koło Kaji, wybił tą blachę co słuzy do wymiany misek i stamtąd się wydostał ( boks nadaje się do użytku i Betina tam chyba siedzi ) a potem rozwalił siatke w ostatnim boksie za Sońką...więc masakra. Ten pies jest w stanie zrobic wszystko jak czuje cieczkującą suke i stąd też zapewne znalazl się u nas, a ma właściciela, który ma w nosie szukanie go. Generalnie w przytulisku jest Meksyk, psy n asiebie warczą, każdy teraz musi biegac osobno co oczywiście ogranicza ich czas na wybiegach do minimum, dzieki Bogu troche adopcji było ostatnio bo tak to juz wogóle byłoby tragicznie... Quote
karolciasz28 Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Nieciekawie...:shake: Fajne zdjęcia, dobrze, że są to wezmę się za ogłoszenia :). Quote
figa33 Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 no faktycznie , zew krwi , chorobcia .... Quote
Becia66 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 A Titu to chyba jedyny na dogo z tak oryginalnym imieniem :lol:. Quote
Agula99 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Titu jest zaciekłym wariatem, gdyby nie to jego szaleństwo...., ale Terry to przeszedł sam siebie, booziu, co ja przeżyłam, nikomu nie życzę, a teraz będę leżeć chora nie wiadomo jak długo....:shake: Quote
Becia66 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Agula99 napisał(a):Titu jest zaciekłym wariatem, gdyby nie to jego szaleństwo...., ale Terry to przeszedł sam siebie, booziu, co ja przeżyłam, nikomu nie życzę, a teraz będę leżeć chora nie wiadomo jak długo....:shake: Agula, a jaki to ma związek z twoja chorobą ? to przy tobie sie stało ? Quote
Agula99 Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Becia66 napisał(a):Agula, a jaki to ma związek z twoja chorobą ? to przy tobie sie stało ? Tak, przy mnie, ale nie mam ochoty tego opisywać, w każdym bądź razie straciłam głos, zaczęłam kaszleć, a teraz leżę z temp i dogorewam.... Quote
majuska Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Titu jest "mocno nieswój" po tej jatce...ale to na pewno nie pierwsza w jego życiu..taki charakter Byłam z nim dzisiaj w gabinecie nawet na szczegółowych oględzinach, był super grzeczny, nie powiedziałby nikt, że to taka "zadziora"... ( Agula nie zastanawiałaś się nigdy co by było gdyby się wypuściło wszystkie psy w przytulisku naraz na jeden wybieg??? ja sobie tak czasem obstawiam, kto by wygrał, a kto poległ ?? :D czasem już człowiekowi palma odbija z tego wszystkiego :D ) Quote
figa33 Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 i po co Ci to było piesku ? mało kłopotów jest Quote
Agula99 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Boże, biedny Titu...jak sobie to przypomne to.... taak majuska proponuje wypuścić wszystkie i zobaczyć co nam zostanie...to zawsze jakieś wyjście :razz: I nie zwalałabym tak wszystkiego na Titu, on też zadziora, ale Terri przeszedł sam siebie.... Quote
karolciasz28 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nic nie mówicie, a nasz Titu bez ogłoszeń ;) przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, olx, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, petsy, cafeanimal, rzeszowiak, tarnowiak, przemyślak, brzozowiak, krosno24, snaok24, rzeszów24, stalowe miasto, ogłoszenia tarnobrzeg, infonowadeba Quote
karolciasz28 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Już myślałam, że mi się dostanie :D ;). Dostałam błyskawicznie maila : Czy ktoś już adoptował Titu? Quote
majuska Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Dobrze karolciu zrobiłaś, bo Agula chora i niemowa , no to na mnie ;) O proszę, jakie ma branie :) Quote
karolciasz28 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Nie ma co ludzi straszyć skrzeczącą Agulą ;). Zaobaczymy czy dostanę odpowiedź, czy skończy się jak zwykle. :) Quote
figa33 Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Karolciu , bardzo dziękuję:loveu: , niech TITU jak najszybciej znajdzie domek , zakapior jeden:razz: z tym plastrem na głowie bardzo mu do pysia:mad: Quote
karolciasz28 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Odpowiedź od tej kobiety : [I]Bardzo chętnie bym się nim zaopiekowała ale mam już jednego psa i raczej Clifford by nie był zachwycony. Ale zrobiło mi się go tak żal, że aż się popłakałam. Więc musiałam napisać. Jednak bardzo chętnie bym Wam jakoś pomogła. Jeśli jest cokolwiek co bym mogła zrobić proszę pisać na maila[/I]:.... Pani powinna się skontaktować z Majuską. Quote
figa33 Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 no widzisz TITU wzbudzasz litość , tylko co z tego ... Quote
karolciasz28 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Myślałam, że chociaż ten mikrus szybko pójdzie... Quote
Becia66 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='karolciasz28']Myślałam, że chociaż ten mikrus szybko pójdzie...[/QUOTE] teraz to i mikrusom ciężko :shake:. Quote
majuska Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Pojawiło sie dla niego światełko w tunelu, trzymajcie kciuki!! Quote
Recommended Posts