Polna Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Bobek, a jak daleko jest do tego hotelu Jagienka ?;) Quote
Bobek Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Z dworca , trzeba dojechac :placz: ,natomiast na miejsce pikniku z hotelu ok 10-15 minut piechota :lol: Quote
stereo Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Bobek']Pisalam , jesli bedzie klopot to dzwoncie i juz :lol: poradzimy[/quote] Problemu nie będzie. Jak nikt się nie zgłosi, to pojedziemy autobusem :p. Wy macie wystarczająco dużo roboty na miejscu ;). Ale numer zapisałam :eviltong:. W razie burzy skorzystamy. Quote
Astro&Marta Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='stereo']Ja pakuję wszystko do wielkiego plecaka. Ale 10 frisbee mi się w żadną stronę nie mieści :cool1: [/quote] moja to taka wieeeelka na kolkach...jakbym na pół roku jechała... nie mam nic innego ale przynajmniej nie bede miala nic wiecej w rekach...no poza smyczą :) do mnie to by sie ze 30 frisbee zmiescilo jeszcze :) no ale co zrobic :) o ile z pociagu mnie nie wyrzuca to lusss... :shake: Quote
stereo Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja się pakuje w wielki plecak górski i problem nie leży w tym, że nie ma miejsca, ale że frisbee są święte i nie mogę ich wepchnąć na siłę, bo się pogniotą ;) Quote
saJo Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Jade :cunao: stereo Moge Was w takim ukladzie odebrac z dworca, jelsi nikogo nie znalazlyscie. Zaraz wysle Ci sms bo nie wiem czy tutaj wejdziesz, tylko musze znalezc kom, bo z tej radosci gdzies ja rzucilam. polna Jesli nie masz jeszcze noclegu, to oczywiscie namiot Ci przywioze. zreszta, zabiore go tak czy siak. Quote
Astro&Marta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No to super ! :) Ja mam pytanie do Stereo czy czasem nie chce jechac jednym pociagiem wczesniej czyli dokładnie godzine wczesniej bo my nim jedziemy i byloby razniej. I jak mi radzicie się przesiąść w wawie centr. czy wschodniej?? Bo na bilecie mam wsch, a jak szukalam polaczenia to wszedzie pokazuje mi wawe centralna , no i szybciej bym sie przesiadla na centralnej(może mniej ludzi by było) tylko ja sie nie znam bo skoro mam na bilecie wchód to chyba nie moge... czy moge?? Już nie moge sie doczekać.. ale mam nadzieje, że pogode macie ladniejsza niż jest w Bydgoszczy ?? Quote
Ludek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Normalnie jak w kaledoskopie, a ja tylko wyrzucam graty i dokładam, wyrzucam i dokładam:evil_lol: . Quote
Ludek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Astro&Marta']No to super ! :) Ja mam pytanie do Stereo czy czasem nie chce jechac jednym pociagiem wczesniej czyli dokładnie godzine wczesniej bo my nim jedziemy i byloby razniej. I jak mi radzicie się przesiąść w wawie centr. czy wschodniej?? Bo na bilecie mam wsch, a jak szukalam polaczenia to wszedzie pokazuje mi wawe centralna , no i szybciej bym sie przesiadla na centralnej(może mniej ludzi by było) tylko ja sie nie znam bo skoro mam na bilecie wchód to chyba nie moge... czy moge?? Już nie moge sie doczekać.. ale mam nadzieje, że pogode macie ladniejsza niż jest w Bydgoszczy ??[/quote] To ja odpowiem za Stereo. Stereo nie może wcześniej, bo ja mam bilety:evil_lol: , a ja wczesniej niestety nie mogę (praca). Pomijam podróż z Milo i innym samcem w przedziale. Na pewno byłoby rozrywkowo.:evil_lol: Którym pociągem jedziesz z Bydgoszczy? Pociąg do Białego zaczyna trasę od W-wy Zachodniej i tam najlepiej wsiadać. Będzie mniej ludzi. Jeśli jedziesz pociągiem, który z Bydogoszczy Głównej wyjeżdża o 13:28, to ten pociąg jest na Dworcu W-wa Zach. o 17.04, a piciąg do Białego odjeżdż o 17.10 więc zdążysz sie przesiąść.:) Quote
Saba Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='saJo']Jade :cunao: [/quote] :multi::multi::multi: Quote
Astro&Marta Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 13.28 z Bydgoszczy, w Wawie przesiadka-17.20 albo 17.29. może mi ktoś powie gdzie lepiej wsiąść (centr. czy wsch.?) no i czy jak mam na bilecie wsch. to czy moge wysiaść na centr.? boje się, że sie nie zmieszcze albo będe stać z psem i giga torbą w przejsciu... Co myślicie?? Quote
stereo Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja Ci chciałam zaproponować podróż później, ale pomyślałam o Milo... :D Ja bym się przesiadła na Zachodniej. Pociąg do Białego stamtąd zaczyna, więc będziesz miała więcej miejsca. Na Wschodnim będziesz miała już tłum ludzi i mogą Cię z psem wyrzucić z przedziałów. ;) Ale czy tak możesz, to nie wiem. Quote
Bobek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Z tym dworcem wschodnim to wlasnie lepiej bys sie tam przesiadla , /zapytaj konduktora czy sie zatrzymuje/ , A to dlatego ze czasem na centralnym jest okrutny tlok- bo wiele ludu studiuje w Warszawie U nas narazie pada :placz: , wieczorem i jutro ma byc lepiej ;) a w niedziele to ma byc cudnie :multi: My mamy wszystko przygotowane , trybuny zadaszone , no i bar rowniez :multi: :multi: :multi: . Jesli ktos bedzie chcial skorzystac z wrzatku to jest czajniczek wiec :p Zapowiada sie zatem ciekawie bo Bialystok jak to mowia bella notte:razz: Mysle ze jesli bedie pogoda do bani:oops: to i tak bawic sie bedziemy wspaniale taka noc jest tylko raz w roku:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bobek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 W hotelu [B]Jagienka[/B] a to ok. 10 minut drogi :roll: jest mozliwosc skorzystania z prysznicy za 5 zl .;) Trzeba zglosic sie do recepcji i pani powie co i jak :lol: Quote
Mokka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Bobek, możesz uznać mnie za niemotę ;) , ale gdzie znajdę mapke dojazdu do Waszego raju? Miałam to kiedyś wydrukowane, ale zostało się w mapie Białegostoku u PATIszona w aucie, PATIszon bawi nad morzem i śliczna mapeczka wraz z instrukcjami, jak dojechać jest mi aktualnie niedostępna. A wiek, niestety, robi swoje i bywając u Was raz w roku, wożona jako pasażer, nie pmiętam, jak dojechać od strony Warszawy. Sajko łeb mi ukręci, bom odpowiedzialna za logistykę, a tu taka wtopa :evil_lol: . Zlitujcie się i dajcie jakieś wskazówki, plizzzz :lol: . Quote
stereo Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [url]http://www.agility.piasta.pl/pic/mapka2.jpg[/url] Quote
Bobek Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Przesylam mapke dojazdu [URL]http://www.alpi.piasta.pl/mapka.html[/URL] Jesli sie poplaczecie dzwoncie :lol: Quote
Ludek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [B]Astro&Marta[/B] tak jak napisałam w poście powyżej, ja bym sie przesiadła na dworcu Warszawa Zachodnia. Dowiedz się jeszcze w Bydgoszczy, z którego peronu w W-wie odjeżdża pociąg. Na przesiadkę masz 6 min. powinnaś zdążyć. A jeśli nie to następny pociąg za godzinę i wtedy jedziesz z nami :), ale nie ręczę, że Milo nie będzie chaciał wypróbować zębów.:oops: Quote
Rafal84 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Caly Olsztyn trzyma kciuki za SaJo:Da psy to nie wiem co trzymaja ale tez trzymaja a co maja byc gorsze :D Quote
kaskaSz Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja już nie mogę się doczekaj jutra!!! :multi: Będę od rana do po 15, bo na 16 mam trymowanie psa na ul. Ukośnej. Czy ktoś wie jak dojechac tam z towarowej? Pozdrawiam PS. czy na tym placu będą jakieś psie stragany z towarami jak na wystawach? Quote
Polna Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Ja mam jeszcze pytanko co do zawodniczki Agne Jakuceviciute bo jest w początkujących i openach z tym samym psem ;) Quote
Saba Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 saJo za sekundę dojedzie a ja tu siedzę :-( (czy ja musze być zawsze nawigatorem z mapą nawet jak nie jadę ;) ) Quote
Czarna_Owieczka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A ja raczej jutro nie będę mogła przyjechać :( Quote
Recommended Posts