Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wyjść czy wyjechać? :diabloti:
Nas zabiera saJo :loveu:, ale poszukujemy jeszcze kogoś, kto nas odwiezie na dworzec po zawodach. :cool3: Tylko proszę się nie bić.

Posted

[quote name='saJo']

[COLOR=Red]W piatek o 21:00 odbieram stereo + 2 psy + 1 osoba z dworca, jak ktos jeszcze bedzie o tej godzinie, to moge tez go zabrac.
[/COLOR][/quote]

Ta druga osoba, to ja z killerem :p.
Dziękujemy bardzo :)

Posted

[quote name='saJo']Nie ma sprawy.

Emeryci gora :multi:

5 minut zastanawialam sie o szoooooo chozzziiiii.... ;)

[COLOR=Red]W piatek o 21:00 odbieram stereo + 2 psy + 1 osoba z dworca, jak ktos jeszcze bedzie o tej godzinie, to moge tez go zabrac.
[/COLOR][/quote]

Cholipa a my bedziemy ok 20 no ale chyba sobie poradzimy. No i chyba jedziemy tym autobusem 22 :) chyba ze lepiej 28. Ja sie nie znam . W razie czego bede dzwonić. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie i w ogóle :)
Ale mam jeszcze jedno pytanie i zarazem problem.... Czy w pobliżu znajduje sie jakaś stacja benzynowa z natryskami albo cos??albo jakis motel, ktory za drobną oplatą da sie wypluskac, albo jakies dobre duszyczki?? Pliss bo mnie do powrotnego pociagu nie wpuszcza :):shake:

Posted

Rok temu na placu chyba były prysznice, nie wiem jak w tym roku ;-)

No ale jakby co to nie ma problemu z wypluskaniem się ;) Moja łazienka otwarta :lol:

Posted

Na terenie zawodow beda umywalki , ale prysznice ???:-o Tego jeszcze nie przerabialismy .:crazyeye: Zapraszam do pobliskiego hotelu AWA w tamtym roku nie bylo problemu .Jesli bedzie - pozostaja prywatne lazieneczki u bialostoczan :lol:

Posted

Piszę w imieniu Klary i szetlanda Jimmy'ego z ALPI, bo jej z jakiejś przyczyny dogo nie lubi i nie może się zalogować czy coś:
Kompletuję drużynę do Kolorowej Sztafety. Poszukuje psa z klasy S. Jeśli ktoś chciałby z nami pobiec, niech pisze. Dzięki :)

Posted

O! To ja na miejscu jestem i nie wiem :lol: Ale ok, to już nie wiem teraz jak tam Klara będzie chciała się dobrać w drużynę ;)

Posted

[quote name='Bobek']Co do hoteli podamy jutro te z wolnymi miejscami . Nie koniecznie golebiewski:cool3: Musimy wszystko posprawdzac :lol:[/QUOTE]
Wiadomo coś ?:multi:

Posted

[quote name='pAuLiNka & Mika']Rok temu na placu chyba były prysznice, nie wiem jak w tym roku ;)

No ale jakby co to nie ma problemu z wypluskaniem się ;) Moja łazienka otwarta :lol:[/quote]

Dzięki :*
No rok temu nie bylo prysznicy:) i bylo nieciekawie:oops: wiec chętnie skorzystam z jakiejs propozycji. Najlepiej żeby nie zawracać nikomu głowy to w hoteliku albo coś... To juz na miejscu się wyjaśni ważne, że jest taka możliwość :) :multi::loveu:

Posted

Widzę,że się baaardzo ciekawie zapowiada a mnie nie bedzie :-((((
Ale next year napeeewno będę 200 % postaram się być, powodzenia wszystkim i miłej zabawy, pozostaje mi śledzić w necie relacje z.

Posted

[quote name='Astro&Marta']Dzięki :*
No rok temu nie bylo prysznicy:) i bylo nieciekawie:oops: wiec chętnie skorzystam z jakiejs propozycji. Najlepiej żeby nie zawracać nikomu głowy to w hoteliku albo coś... To juz na miejscu się wyjaśni ważne, że jest taka możliwość :) :multi::loveu:[/quote]

Proszę sie o nic nie martwić!!
Będziemy sie kapać w szampanie!!

Posted

Podaje hotele
inf ogolne [URL]http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=04&catid=10[/URL]

Hotel Jagienka[U],[/U]przyjmuja z psami :multi:

Jest blisko nas i jest jeszcze kilka miejsc :razz:

Zmotoryzowani moga szukac w np; Pokoje goscinne Hotel Turystyczny
;)

Posted

A my się dzielnie pakujemy :) bedziemy jutro ok 20.30 :)
Mam taka wielka torbe ze wszystko do niej wkladam (namiot, spiwór, materac...rzeczy)ciekawe czy mnie wpuszcza do pociagu:) chyba nie trzeba doplacac za bagaz nic?
Juz nie moge sie doczekac.... :) do zobaczenia! Mam nadzieje, ze trafie:)
A jakby kto chciał moje chude-rude do teamu to bardzo chetnie bo my na razie samotni :(

Posted

Ja pakuję wszystko do wielkiego plecaka. Ale 10 frisbee mi się w żadną stronę nie mieści :cool1:

Patrzę na listę startową i mam takie drobne "ale". Domyślam się, że "Nr" oznacza nr startowy, więc dlaczego pierwsza para w prawie każdej klasie go nie ma? :razz:
Eli z Happy i Kiss nie będzie :)

Posted

Tez zauwazylismy ten blad z numeraja, w katalogu bedzie ok .
Czasem zdarzaja sie niedoskonalosci:placz: .
Jesli ktos bedzie mial kolopt z trafieniem lub dojazdem dzwoncie[B] 503957303[/B] -Alina :lol: [B]507782842[/B]- Piotr :lol: na pewno zaradzimy .Czekamy na wszystkich bardzo :multi: :multi: :multi: .Plac juz prawie gotowy , ostatnie szlify jutro ;)

Posted

Ja niestety prawdopodobnie tez nie dojade....dziewczyny, bardzo mi przykro, ale zalatwiajcie sobie inny transport, polna, szukaj sobie noclegu, ja pewnie w ostatnim momencie dopiero podejme ostateczna decyzje. Przykro mi, ale to jest niezalezne ode mnie...

Posted

Szkoda, że Cię nie będzie :-(
A o nas się nie martw, poradzimy sobie.

Ktoś ma może ochotę odebrać dwie osoby z dwoma psami z dworca w piątek o 21?EDIT: nieaktualne ;)