Czarna_Owieczka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Na Onecie jest podane: [B]Sobota- [/B]22 stopnie i mały deszcz [B]Niedziela- [/B]23 stopnie, zachmurzenie Quote
stereo Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 wyjść czy wyjechać? :diabloti: Nas zabiera saJo :loveu:, ale poszukujemy jeszcze kogoś, kto nas odwiezie na dworzec po zawodach. :cool3: Tylko proszę się nie bić. Quote
Ewa3 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 raczej wyjsc;) ( byc moze bedzie inaczej:razz: ) Quote
Ludek Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='saJo'] [COLOR=Red]W piatek o 21:00 odbieram stereo + 2 psy + 1 osoba z dworca, jak ktos jeszcze bedzie o tej godzinie, to moge tez go zabrac. [/COLOR][/quote] Ta druga osoba, to ja z killerem :p. Dziękujemy bardzo :) Quote
Astro&Marta Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [quote name='saJo']Nie ma sprawy. Emeryci gora :multi: 5 minut zastanawialam sie o szoooooo chozzziiiii.... ;) [COLOR=Red]W piatek o 21:00 odbieram stereo + 2 psy + 1 osoba z dworca, jak ktos jeszcze bedzie o tej godzinie, to moge tez go zabrac. [/COLOR][/quote] Cholipa a my bedziemy ok 20 no ale chyba sobie poradzimy. No i chyba jedziemy tym autobusem 22 :) chyba ze lepiej 28. Ja sie nie znam . W razie czego bede dzwonić. Mam nadzieje ze wszystko wyjdzie i w ogóle :) Ale mam jeszcze jedno pytanie i zarazem problem.... Czy w pobliżu znajduje sie jakaś stacja benzynowa z natryskami albo cos??albo jakis motel, ktory za drobną oplatą da sie wypluskac, albo jakies dobre duszyczki?? Pliss bo mnie do powrotnego pociagu nie wpuszcza :):shake: Quote
plinka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Rok temu na placu chyba były prysznice, nie wiem jak w tym roku ;-) No ale jakby co to nie ma problemu z wypluskaniem się ;) Moja łazienka otwarta :lol: Quote
Bobek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Na terenie zawodow beda umywalki , ale prysznice ???:-o Tego jeszcze nie przerabialismy .:crazyeye: Zapraszam do pobliskiego hotelu AWA w tamtym roku nie bylo problemu .Jesli bedzie - pozostaja prywatne lazieneczki u bialostoczan :lol: Quote
Gopi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Piszę w imieniu Klary i szetlanda Jimmy'ego z ALPI, bo jej z jakiejś przyczyny dogo nie lubi i nie może się zalogować czy coś: Kompletuję drużynę do Kolorowej Sztafety. Poszukuje psa z klasy S. Jeśli ktoś chciałby z nami pobiec, niech pisze. Dzięki :) Quote
stereo Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 To do sztafety muszą być klasami wzrostu? :crazyeye: Bo ja założyłam, że jak w zeszłym nie musiały, to teraz też nie ;) Quote
Bobek Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Nie musza byc wg. wzrostu i klas :lol: Musza byc po prosty trojki;) Quote
Gopi Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 O! To ja na miejscu jestem i nie wiem :lol: Ale ok, to już nie wiem teraz jak tam Klara będzie chciała się dobrać w drużynę ;) Quote
Polna Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Bobek']Co do hoteli podamy jutro te z wolnymi miejscami . Nie koniecznie golebiewski:cool3: Musimy wszystko posprawdzac :lol:[/QUOTE] Wiadomo coś ?:multi: Quote
Saba Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Kurcze to już zaraz :multi: nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Astro&Marta Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='pAuLiNka & Mika']Rok temu na placu chyba były prysznice, nie wiem jak w tym roku ;) No ale jakby co to nie ma problemu z wypluskaniem się ;) Moja łazienka otwarta :lol:[/quote] Dzięki :* No rok temu nie bylo prysznicy:) i bylo nieciekawie:oops: wiec chętnie skorzystam z jakiejs propozycji. Najlepiej żeby nie zawracać nikomu głowy to w hoteliku albo coś... To juz na miejscu się wyjaśni ważne, że jest taka możliwość :) :multi::loveu: Quote
Mudik Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Widzę,że się baaardzo ciekawie zapowiada a mnie nie bedzie :-(((( Ale next year napeeewno będę 200 % postaram się być, powodzenia wszystkim i miłej zabawy, pozostaje mi śledzić w necie relacje z. Quote
Bobek Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Astro&Marta']Dzięki :* No rok temu nie bylo prysznicy:) i bylo nieciekawie:oops: wiec chętnie skorzystam z jakiejs propozycji. Najlepiej żeby nie zawracać nikomu głowy to w hoteliku albo coś... To juz na miejscu się wyjaśni ważne, że jest taka możliwość :) :multi::loveu:[/quote] Proszę sie o nic nie martwić!! Będziemy sie kapać w szampanie!! Quote
Bobek Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Podaje hotele inf ogolne [URL]http://www.bialystokonline.pl/katalog.php?gid=04&catid=10[/URL] Hotel Jagienka[U],[/U]przyjmuja z psami :multi: Jest blisko nas i jest jeszcze kilka miejsc :razz: Zmotoryzowani moga szukac w np; Pokoje goscinne Hotel Turystyczny ;) Quote
Saba Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a ja nie jadę :placz: w niedzielę wyjeżdżam do Holandii na miesiąc, dopiero teraz sie o tym dowiedziałam :placz: Quote
Astro&Marta Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 A my się dzielnie pakujemy :) bedziemy jutro ok 20.30 :) Mam taka wielka torbe ze wszystko do niej wkladam (namiot, spiwór, materac...rzeczy)ciekawe czy mnie wpuszcza do pociagu:) chyba nie trzeba doplacac za bagaz nic? Juz nie moge sie doczekac.... :) do zobaczenia! Mam nadzieje, ze trafie:) A jakby kto chciał moje chude-rude do teamu to bardzo chetnie bo my na razie samotni :( Quote
stereo Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja pakuję wszystko do wielkiego plecaka. Ale 10 frisbee mi się w żadną stronę nie mieści :cool1: Patrzę na listę startową i mam takie drobne "ale". Domyślam się, że "Nr" oznacza nr startowy, więc dlaczego pierwsza para w prawie każdej klasie go nie ma? :razz: Eli z Happy i Kiss nie będzie :) Quote
Bobek Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Tez zauwazylismy ten blad z numeraja, w katalogu bedzie ok . Czasem zdarzaja sie niedoskonalosci:placz: . Jesli ktos bedzie mial kolopt z trafieniem lub dojazdem dzwoncie[B] 503957303[/B] -Alina :lol: [B]507782842[/B]- Piotr :lol: na pewno zaradzimy .Czekamy na wszystkich bardzo :multi: :multi: :multi: .Plac juz prawie gotowy , ostatnie szlify jutro ;) Quote
saJo Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ja niestety prawdopodobnie tez nie dojade....dziewczyny, bardzo mi przykro, ale zalatwiajcie sobie inny transport, polna, szukaj sobie noclegu, ja pewnie w ostatnim momencie dopiero podejme ostateczna decyzje. Przykro mi, ale to jest niezalezne ode mnie... Quote
stereo Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Szkoda, że Cię nie będzie :-( A o nas się nie martw, poradzimy sobie. Ktoś ma może ochotę odebrać dwie osoby z dwoma psami z dworca w piątek o 21?EDIT: nieaktualne ;) Quote
Bobek Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Pisalam , jesli bedzie klopot to dzwoncie i juz :lol: poradzimy Quote
Recommended Posts