Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Szukam transportu z Warszawy dla jednej osoby i dużego psa (labradora)! [/B]
Jakby ktoś był tak miły i przygarnął nas do swojego samochodziku, byłabym bardzo wdzięczna :loveu:. Negra jest bezproblemowa w podróży :razz:.

Posted

Sorry, ze dopiero teraz pisze, ale komp mi sie popsuł. no "123" to nie jest moj wiek:mad: ...jeszcze Wam napisze co z tym namiotem;) . Dzięki ze sie odezwaliście:p

• 2 weeks later...
Posted

Hej! Mam pytanie. Czy można przyjechać na ten piknik ot tak, jako widz tylko na sobotę? Czy moge zabrać ze sobą psa bez rodowodu (''westie'')? Z chęcią bym zobaczyła pokaz agility, spotkała nowych ludzi, porozmawiałabym z nimi i popykała fotki.
Pojechałabym z mamą i siostrą (5 lat). Czy tak można? Gdzie to się odbywa i w jakich godzinach? Zaraz jeszcze zajrze na stronkę, może mi się wyświetli, bo wcześniej nie chciała :(

Posted

Nie mam edycji postu, więc pisze drugi raz. Okazało się, że mogę też jechać w niedziele. Co jest ważniejsze ta pierwsza część czy finały? Jeżeli można przyjechać z psem to popracuje nad mamuśką, aby zostać na noc jak będą wolne miejsca w podanych na stronie miejscach ;]

Posted

Zapraszam :
[URL="http://www.agility.piasta.pl/"]www.agility.piasta.pl/[/URL] Aktualności
[URL="http://www.alpi.piasta.pl/"]www.alpi.piasta.pl/[/URL] Aktualności.

Posted

[quote name='niuka']Alinko i Piotrze
klak na plakacie - normalnie miod na moje serce :loveu:
;-) z niecierpliwoscia czekam na przyszly tydzien
do zobaczenia![/quote]
My tez sie nie mozemy doczekac :multi: , choc roboty bardzo duzo jeszcze , mamy nadzieje ze bedziecie sie wspaniale bawili :evil_lol: zarowno w dzien jak i w nocy , oj bedzie sie dzialo :crazyeye:
Przypominam ze zgloszenia sa [B]tylko do 20 i juz[/B] , wiec wszycy zapominalscy lub ociagacze do roboty :mad:
Rownie serdecznie zapraszamy publicznosc:razz: , wstep wolny a zabawa przednia , przybywajcie z najodleglejszych zakatkow by bawic sie doskonale propagujac agility :multi: :multi: :multi: :cool2: :bigcool: :klacz:

Nie zapomnijcie o flagach , transparentach i tym co wymyslicie, pomalujcie sie w kolorach klubu po prostu bawcie sie w agility:smilecol: :BIG:

Posted

A ja na 99% 25.06. będę miała egzamin poprawkowy z genetyki :grab:
[SIZE=1](ten 1% to moje marzenia o zaliczeniu egzaminu po 2,5 godzinach nauki tuż przed nim :evil_lol: czyli mało realne)[/SIZE]

Posted

tak!!!
nie ma sprawy, poza konkurencja bedzie tez biegł Heniek- być może na predce skleimy nowa konkurencje, chociaz czas nam pewnie nie pozwoli, bo o wszystkim wam nie pisze ,ale czeka was mnostwo,mnostwo atrakcji ,poza bieganiem!!!

Posted

No ja bym chciala w zerowkach w eMkach lub eSkach, bo Ksieciunio nie moze skakac wysoko, slalomowac i biegac po strefowkach. Chcemy tylko troche pobiegac, zeby pies caly weekend sie nie nudzil.

Posted

Dobrze , nie ma sprawy!!!
Tylko przypomnij w sekretariacie w dzien zawodow. Nie bede go wpisywał na liste, zeby nie wprowadzac zamieszania.

Posted

[quote name='Bobek']Dobrze , nie ma sprawy!!!
Tylko przypomnij w sekretariacie w dzien zawodow. Nie bede go wpisywał na liste, zeby nie wprowadzac zamieszania.[/quote]

Ooooook :cool1:

Bedziemy tez chetni na jakiegos deptacza :razz: bo my tropiciele jestesmy i wykorzystujemy kazda okazje na prace z nowym deptaczem :razz:

Aaaaa, i my chyba przyjedziemy dosc wczesnie, ok, poludnia, bo chcialaym dotrzec za nim ludzie rusza na weekend nad jeziorka. Mam nadzieje, ze to nie bedzie problem....

Posted

Zachecamy juz do przyjazdu w piatek,ze wzgledów organizacyjnych, z tego co sie orientuje jest duze zainteresowanie piknikiem i chetnych do rozbicia namiotów zapowiada sie sporo, Więc pomożcie nam w organizacji!!!i wpadajcie nawet .... a kiedy chcecie.

Posted

[quote name='Bobek']Zachecamy juz do przyjazdu w piatek,ze wzgledów organizacyjnych, z tego co sie orientuje jest duze zainteresowanie piknikiem i chetnych do rozbicia namiotów zapowiada sie sporo, Więc pomożcie nam w organizacji!!!i wpadajcie nawet .... a kiedy chcecie.[/quote]

Dobra, to w piatek rano pedzimy do dermatologa a potem smigamy do Was :)