Asti Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :mdleje:Ja myślałam, że to dziś i wczoraj:megagrin::jumpie: Quote
stereo Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [B]Szukam transportu z Warszawy dla jednej osoby i dużego psa (labradora)! [/B] Jakby ktoś był tak miły i przygarnął nas do swojego samochodziku, byłabym bardzo wdzięczna :loveu:. Negra jest bezproblemowa w podróży :razz:. Quote
sonia123 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Sorry, ze dopiero teraz pisze, ale komp mi sie popsuł. no "123" to nie jest moj wiek:mad: ...jeszcze Wam napisze co z tym namiotem;) . Dzięki ze sie odezwaliście:p Quote
kaskaSz Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hej! Mam pytanie. Czy można przyjechać na ten piknik ot tak, jako widz tylko na sobotę? Czy moge zabrać ze sobą psa bez rodowodu (''westie'')? Z chęcią bym zobaczyła pokaz agility, spotkała nowych ludzi, porozmawiałabym z nimi i popykała fotki. Pojechałabym z mamą i siostrą (5 lat). Czy tak można? Gdzie to się odbywa i w jakich godzinach? Zaraz jeszcze zajrze na stronkę, może mi się wyświetli, bo wcześniej nie chciała :( Quote
kaskaSz Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nie mam edycji postu, więc pisze drugi raz. Okazało się, że mogę też jechać w niedziele. Co jest ważniejsze ta pierwsza część czy finały? Jeżeli można przyjechać z psem to popracuje nad mamuśką, aby zostać na noc jak będą wolne miejsca w podanych na stronie miejscach ;] Quote
Bobek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Zapraszam : [URL="http://www.agility.piasta.pl/"]www.agility.piasta.pl/[/URL] Aktualności [URL="http://www.alpi.piasta.pl/"]www.alpi.piasta.pl/[/URL] Aktualności. Quote
niuka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Alinko i Piotrze klak na plakacie - normalnie miod na moje serce :loveu: ;-) z niecierpliwoscia czekam na przyszly tydzien do zobaczenia! Quote
Bobek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='niuka']Alinko i Piotrze klak na plakacie - normalnie miod na moje serce :loveu: ;-) z niecierpliwoscia czekam na przyszly tydzien do zobaczenia![/quote] My tez sie nie mozemy doczekac :multi: , choc roboty bardzo duzo jeszcze , mamy nadzieje ze bedziecie sie wspaniale bawili :evil_lol: zarowno w dzien jak i w nocy , oj bedzie sie dzialo :crazyeye: Przypominam ze zgloszenia sa [B]tylko do 20 i juz[/B] , wiec wszycy zapominalscy lub ociagacze do roboty :mad: Rownie serdecznie zapraszamy publicznosc:razz: , wstep wolny a zabawa przednia , przybywajcie z najodleglejszych zakatkow by bawic sie doskonale propagujac agility :multi: :multi: :multi: :cool2: :bigcool: :klacz: Nie zapomnijcie o flagach , transparentach i tym co wymyslicie, pomalujcie sie w kolorach klubu po prostu bawcie sie w agility:smilecol: :BIG: Quote
Bobek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Zamierzamy przekazać -Specjalną nagrodę!!! Wszycy wybierzemy w głosowaniu największy talent agility na Pikniku. Quote
Polna Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Chciałam się zglosić, ale strnka nie działa :( Mam nadzieje, ze jakoś dojade :P Quote
Bobek Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Zagladnij jutro natychmiast poprawimy :placz: Quote
Saba Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 A ja na 99% 25.06. będę miała egzamin poprawkowy z genetyki :grab: [SIZE=1](ten 1% to moje marzenia o zaliczeniu egzaminu po 2,5 godzinach nauki tuż przed nim :evil_lol: czyli mało realne)[/SIZE] Quote
Polna Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Zgłoszona, teraz tylko namiot wyżebrać i łojca przekonać hm... Quote
kaskaSz Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ja też będę jako widz (z psem). Nie wiem jak wytrzymamy upał, ale musimy być :P Quote
saJo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Czy bede mogla poza konkurencja pobiec z Bolsem w zerowkach? Quote
Bobek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 tak!!! nie ma sprawy, poza konkurencja bedzie tez biegł Heniek- być może na predce skleimy nowa konkurencje, chociaz czas nam pewnie nie pozwoli, bo o wszystkim wam nie pisze ,ale czeka was mnostwo,mnostwo atrakcji ,poza bieganiem!!! Quote
saJo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No ja bym chciala w zerowkach w eMkach lub eSkach, bo Ksieciunio nie moze skakac wysoko, slalomowac i biegac po strefowkach. Chcemy tylko troche pobiegac, zeby pies caly weekend sie nie nudzil. Quote
Bobek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dobrze , nie ma sprawy!!! Tylko przypomnij w sekretariacie w dzien zawodow. Nie bede go wpisywał na liste, zeby nie wprowadzac zamieszania. Quote
saJo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Bobek']Dobrze , nie ma sprawy!!! Tylko przypomnij w sekretariacie w dzien zawodow. Nie bede go wpisywał na liste, zeby nie wprowadzac zamieszania.[/quote] Ooooook :cool1: Bedziemy tez chetni na jakiegos deptacza :razz: bo my tropiciele jestesmy i wykorzystujemy kazda okazje na prace z nowym deptaczem :razz: Aaaaa, i my chyba przyjedziemy dosc wczesnie, ok, poludnia, bo chcialaym dotrzec za nim ludzie rusza na weekend nad jeziorka. Mam nadzieje, ze to nie bedzie problem.... Quote
Mageda Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 będę i ja, z miłą chęcią będę obserwowała i dopingowała :) Quote
Bobek Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Zachecamy juz do przyjazdu w piatek,ze wzgledów organizacyjnych, z tego co sie orientuje jest duze zainteresowanie piknikiem i chetnych do rozbicia namiotów zapowiada sie sporo, Więc pomożcie nam w organizacji!!!i wpadajcie nawet .... a kiedy chcecie. Quote
saJo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Bobek']Zachecamy juz do przyjazdu w piatek,ze wzgledów organizacyjnych, z tego co sie orientuje jest duze zainteresowanie piknikiem i chetnych do rozbicia namiotów zapowiada sie sporo, Więc pomożcie nam w organizacji!!!i wpadajcie nawet .... a kiedy chcecie.[/quote] Dobra, to w piatek rano pedzimy do dermatologa a potem smigamy do Was :) Quote
saJo Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Polna']Daleko od dworca jest miejsce pikniku ?[/quote] kawalek jest... Quote
Polna Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Mamy pociąg na miejscu o 8.52 czyli ile nam zajmie dojście, bo pewnie na rozpoczęcie się spóźnimy :/ Quote
Recommended Posts