Gramylkina Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Martuś, tylko, że nic na razie nie wynika, w sobotę rano muszę psa zabrać! Szukam kogoś kto mógłby zrobić wizytę przed adopcyjną w Łomży i Siedlcach. PILNIE, czy ktoś jest z tamtych stron i pomoże? Quote
Gramylkina Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Napisałam do elinny, może odpowie. W sobotę mam jechać do Łomży z psiakiem do ds, nie chciałabym jechać na marne, to 300 km w jedną stronę. Może jeszcze ktoś jest z Łomży lub w pobliżu, kto mógłby sprawdzić dom. Czasu jest mało. Quote
malawaszka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 dziewczyny i co z psem? bo ja nie wiem czy mam trzymać dla niego miejsce czy mogę wziąć innego psa, o ile dobrze zrozumiałam to nawet jak DS nie wypali to macie jakąś opcję DT na miejscu tak? Quote
Lorien:) Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Malawaszka - mega pięknie dziękuję za pomoc bo to własnie Twoje ogłoszenie gdzieś trafiło na rodzinę z Łomży, do której Bąbel właśnie jedzie :) Wizyta przed adopcyjna odbyła się dzięki pewnej wolontariuszce, którą udało się zorganizować z wizyta na miejscu, opinia o przyszlych wlascicielach byla pozytywna:) Miejsce udostępnij malawaszko dla innego biedaka bo nasz będzie dzisiaj wieczorem już w Łomży u nowych właścicieli na DS :))):) Quote
malawaszka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 ogromnie się cieszę :multi: powodzenia psiaku!!!! :loveu: Quote
Gramylkina Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Wizytę przedadopcyjną przeprowadziła elinaa, bardzo dziękuję jeszcze raz za pomoc wszystkim zaangażowanym. Psina już w nowym domu, troszkę płakał jak odjeżdżałam, był trochę nerwowy. Nowi Państwo byli już z nim u weterynarza, żeby sprawdzić czy jest zdrowy. To dobrzy ludzi, którzy poprzedniego psa długo leczyli i nie żałowali na leczenie pieniędzy. Bardzo ciepło mówią o poprzednim psiaku i mają nadzieję, że ten z nimi będzie dłużej. Tamten był znaleziony, starsza suka prawdopodobnie wyrzucona z pseudohodowli z ropomaciczem, była z nimi tylko 5 lat, ale bardzo ją kochali. Bąbel ma szczęście! Quote
Recommended Posts