nika28 Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='Marycha35']Nadal smoczek w schronie?????[/QUOTE] Niestety tak :( Dziś będę w przytulisku to może uda mi się zrobić nowe zdjęcia. Quote
phase Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Cos nie ma szczescia, gdzie ten domek?? Quote
Martika&Aischa Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 oby chłopak znalazł w końcu swój wymarzony domek :( Quote
nika28 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Misiowi wróciła choroba, i znowu porobiły się strupy na ciałku :( Leczymy chłopaka... Chociaż pewnie leczenie przyniosłoby o wiele lepsze skutki, jakby Misio był w swoim domku, a nie w zimnym boksie :( Zdjęcia porobiłam, ale nic na nich nie widać, bo już się ściemniało :( Quote
betka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Czy Misiu ma aktualne ogłoszenia? Mam pakiet ogłoszeń do wykorzystania. Quote
nika28 Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 [quote name='betka']Czy Misiu ma aktualne ogłoszenia? Mam pakiet ogłoszeń do wykorzystania.[/QUOTE] Betka tak, Misio ma aktualne ogłoszenia odnawiane cały czas przez dwie osoby.. Myślę że pakiecik można wykorzystać dla bardziej potrzebującego psiaka :) Wczoraj udało mi się zrobić zdjęcie Misiowi tylko w boksie, bo zanim przyjechałam był już po spacerku. [IMG]http://imageshack.us/a/img9/2015/21fp.jpg[/IMG] Przez kraty tak pięknie podaje łapkę.. Tak bardzo prosi, żeby przy nim zostać :( Czemu wciąż nikt nie chce takiego wspaniałego psa.. :( Quote
nika28 Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Niestety mimo podawania leków choroba Misiowi cały czas nawraca :( Ale nasza kochana wolontariuszka Marta postanowiła dać chłopaczkowi szansę i Misio... pojechał do DT :) :) Misio ma suchą ciepłą budę, codziennie wymienianą "pościel", codziennie opatrzone i czyszczone strupy, oraz podawane leki, no i codzienną dawkę miłości... Mamy nadzieję że tym razem się uda i wygramy z chorobą Misia... Quote
Marycha35 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ale pycha wieści, brawo dla Marty!!!!:):):) Quote
wolf122 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Bardzo się cieszę,że Wolontariuszka Marta ma tak ogromne serducho :multi::loveu: Quote
mdk8 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 cioteczki zajrzyjcie proszę [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249877-Leo-jest-za-weso%C5%82y-zbyt-energiczny-i-ciekawy-%C5%9Bwiata-i-przez-to-niechciany!-Pomocy!?p=21804995#post21804995[/url] Quote
Martika&Aischa Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 ależ się cieszę :) brawo Marta !!!!! zdrowiej Misiaczku kochany :* Quote
Marycha35 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Wklejam z CZK: [quote name='elaja']Uwaga okolice Łodzi ! Pani szukają psa lubiącego koty , na podwórko - pod żadnym pozorem nie wydawać psa ! Szczegóły moge podac na priv .[/QUOTE] Quote
nika28 Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='Marycha35']A u Szarika ok wszystko??:)[/QUOTE] Jedna z naszych wolontariuszek w przyszłym tygodniu ma jechać odwiedzić Szarika, bo mieszka blisko niej - na pewno zdam relację :) A u Misia niestety kiepsko - nic się nie poprawia :( Postanowiliśmy kupić mu lepszą, suchą karmę, ale na razie u nas krucho z pieniążkami, więc jakby ktoś chciał się dołożyć - numer konta jest na pierwszej stronie (z dopiskiem "na karmę dla Misia"). Quote
Marycha35 Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dzięki Nikuś:) Kciukaczę za Szarika i Misia!!!!!! Roześlę apel o karmie gdzie się da:) Quote
Marycha35 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 Nikuś co u psiaków??? Jak Szarik??:) Miś zdrowieje????? Quote
nika28 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='Marycha35']Nikuś co u psiaków??? Jak Szarik??:) Miś zdrowieje?????[/QUOTE] U Szarika była ostatnio jedna z naszych wolontariuszek :) Psiak ma się dobrze, jest cały porośnięty sierścią, niestety Państwo cały czas walczą z ropiejącymi i chorymi oczkami, ma je cały czas zakraplane jednak nic nie przechodzi :( Oprócz tego wszystko jest ok, psiak ma dobry kontakt z opiekunami, cieszy się na ich widok i widać, że bardzo ich kocha :) Widać, że jest szczęśliwy. Misia nadal leczymy, ale jest już dużo lepiej :) Domku brak nadal :( Quote
mdk8 Posted March 14, 2014 Posted March 14, 2014 a Szarik miał robiony posiew z oczu? Może jest jakaś bakteria? Quote
nika28 Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 [quote name='mdk8']a Szarik miał robiony posiew z oczu? Może jest jakaś bakteria?[/QUOTE] Niestety nie wiem, ale poradziliśmy, żeby państwo wybrali się do innego weta, może coś doradzi... Quote
Marycha35 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 To są zdecydowanie dobre wieści, dzięki Nikuś:):):) Quote
Martika&Aischa Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 [quote name='nika28']U Szarika była ostatnio jedna z naszych wolontariuszek :) Psiak ma się dobrze, jest cały porośnięty sierścią, niestety Państwo cały czas walczą z ropiejącymi i chorymi oczkami, ma je cały czas zakraplane jednak nic nie przechodzi :( Oprócz tego wszystko jest ok, psiak ma dobry kontakt z opiekunami, cieszy się na ich widok i widać, że bardzo ich kocha :) Widać, że jest szczęśliwy. Misia nadal leczymy, ale jest już dużo lepiej :) Domku brak nadal :([/QUOTE] wierzę że i Misiaczek doczeka się najlepszego domku na świecie !!!! a za zdrówko Szariczka trzymamy kciuki z całych sił !!!!!! Quote
Recommended Posts