Jump to content
Dogomania

Zaniedbane, niechciane.. Szarik znalazł swoje szczęście, Misio nadal czeka...

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiowi wróciła choroba, i znowu porobiły się strupy na ciałku :(
Leczymy chłopaka... Chociaż pewnie leczenie przyniosłoby o wiele lepsze skutki, jakby Misio był w swoim domku, a nie w zimnym boksie :(
Zdjęcia porobiłam, ale nic na nich nie widać, bo już się ściemniało :(

Posted

[quote name='betka']Czy Misiu ma aktualne ogłoszenia? Mam pakiet ogłoszeń do wykorzystania.[/QUOTE]

Betka tak, Misio ma aktualne ogłoszenia odnawiane cały czas przez dwie osoby.. Myślę że pakiecik można wykorzystać dla bardziej potrzebującego psiaka :)

Wczoraj udało mi się zrobić zdjęcie Misiowi tylko w boksie, bo zanim przyjechałam był już po spacerku.

[IMG]http://imageshack.us/a/img9/2015/21fp.jpg[/IMG]

Przez kraty tak pięknie podaje łapkę.. Tak bardzo prosi, żeby przy nim zostać :( Czemu wciąż nikt nie chce takiego wspaniałego psa.. :(

• 4 weeks later...
Posted

Niestety mimo podawania leków choroba Misiowi cały czas nawraca :(
Ale nasza kochana wolontariuszka Marta postanowiła dać chłopaczkowi szansę i Misio... pojechał do DT :) :) Misio ma suchą ciepłą budę, codziennie wymienianą "pościel", codziennie opatrzone i czyszczone strupy, oraz podawane leki, no i codzienną dawkę miłości... Mamy nadzieję że tym razem się uda i wygramy z chorobą Misia...

Posted

cioteczki zajrzyjcie proszę [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249877-Leo-jest-za-weso%C5%82y-zbyt-energiczny-i-ciekawy-%C5%9Bwiata-i-przez-to-niechciany!-Pomocy!?p=21804995#post21804995[/url]

Posted

Wklejam z CZK:

[quote name='elaja']Uwaga okolice Łodzi ! Pani szukają psa lubiącego koty , na podwórko - pod żadnym pozorem nie wydawać psa ! Szczegóły moge podac na priv .[/QUOTE]

Posted

[quote name='Marycha35']A u Szarika ok wszystko??:)[/QUOTE]

Jedna z naszych wolontariuszek w przyszłym tygodniu ma jechać odwiedzić Szarika, bo mieszka blisko niej - na pewno zdam relację :)

A u Misia niestety kiepsko - nic się nie poprawia :( Postanowiliśmy kupić mu lepszą, suchą karmę, ale na razie u nas krucho z pieniążkami, więc jakby ktoś chciał się dołożyć - numer konta jest na pierwszej stronie (z dopiskiem "na karmę dla Misia").

• 1 month later...
Posted

[quote name='Marycha35']Nikuś co u psiaków??? Jak Szarik??:) Miś zdrowieje?????[/QUOTE]

U Szarika była ostatnio jedna z naszych wolontariuszek :) Psiak ma się dobrze, jest cały porośnięty sierścią, niestety Państwo cały czas walczą z ropiejącymi i chorymi oczkami, ma je cały czas zakraplane jednak nic nie przechodzi :( Oprócz tego wszystko jest ok, psiak ma dobry kontakt z opiekunami, cieszy się na ich widok i widać, że bardzo ich kocha :) Widać, że jest szczęśliwy.

Misia nadal leczymy, ale jest już dużo lepiej :) Domku brak nadal :(

Posted

[quote name='mdk8']a Szarik miał robiony posiew z oczu? Może jest jakaś bakteria?[/QUOTE]

Niestety nie wiem, ale poradziliśmy, żeby państwo wybrali się do innego weta, może coś doradzi...

Posted

[quote name='nika28']U Szarika była ostatnio jedna z naszych wolontariuszek :) Psiak ma się dobrze, jest cały porośnięty sierścią, niestety Państwo cały czas walczą z ropiejącymi i chorymi oczkami, ma je cały czas zakraplane jednak nic nie przechodzi :( Oprócz tego wszystko jest ok, psiak ma dobry kontakt z opiekunami, cieszy się na ich widok i widać, że bardzo ich kocha :) Widać, że jest szczęśliwy.

Misia nadal leczymy, ale jest już dużo lepiej :) Domku brak nadal :([/QUOTE]

wierzę że i Misiaczek doczeka się najlepszego domku na świecie !!!! a za zdrówko Szariczka trzymamy kciuki z całych sił !!!!!!

• 2 months later...