blue.berry Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Medar podobnie jak Majo był symbolem ze warto, że trzeba, że należy.... że każde psie życie zasługuje na ratunek i pomoc. ciesze się że poznał tą jasną stronę życia... Medarku na zawsze pozostaniesz w naszych sercach... Quote
Bushak Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Medarku, wczoraj odszedł od nas nasz ukochany Tajfunek, nasze słoneczko... Mam nadzieję, że się nim opiekujesz, bo Wy bernardyny musicie trzymać się razem... Quote
czarok Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Medar był psem szczególnym dla nas....Był [COLOR=red][B]SYMBOLEM[/B][/COLOR].....był [COLOR=red][B]DOWODEM[/B][/COLOR] na to, że zawsze warto walczyć do końca....Dostał od losu rok wspaniałego życia u boku kochającego właściciela ( rok dla psa to więcej niż dla nas, ludzi)...Dostał swoją szansę i miał możliwość ją wykorzystać - żył szczęśliwy i kochany... [COLOR=red][B]ŻEGNAJ MEDARKU[/B][/COLOR] :-(:-(:-( Quote
medar Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='blue.berry']Medra podobnie jak Majo był symbolem ze warto, że trzeba, że należy.... że każde psie życie zasługuje na ratunek i pomoc. ciesze się że poznał ta jasną stronę życia... Medarku na zawsze pozostaniesz w naszych sercach...[/quote] Odszedł Medar za tęczowy most, to już kolejne psie życie. Dlaczego za każdym razem tak mocno boli ? Pa chrześniaku, pociesza mnie jedna myśl - kiedyś się znowu spotkamy ... [COLOR=red][B]" Dokąd idą psy gdy odchodzą?[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]No bo jeśli nie idą do nieba[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]To Przepraszam Cię, Panie Boże[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Mnie tam także iść nie [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]potrzeba[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Ja poproszę na inny przystanek[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Tam gdzie merda stado ogonów[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Zrezygnuję z anielskich chórów[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Tudzież innych nagród nieboskłonu[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]W moim niebie będą miękkie sierści[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Nosy, łapy, ogony i kły[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]W moim niebie będę znowu głaskać[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]Moje wszystkie pożegnane psy"[/COLOR] [/B] [B]Do miłego...[/B] [COLOR=black]ps.[/COLOR] [COLOR=black]przepraszam przyjaciół za stresujące chwile ..[/COLOR] Quote
ANETTTA Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='czarok']Medar był psem szczególnym dla nas....Był [COLOR=red][B]SYMBOLEM[/B][/COLOR].....był [COLOR=red][B]DOWODEM[/B][/COLOR] na to, że zawsze warto walczyć do końca....Dostał od losu rok wspaniałego życia u boku kochającego właściciela ( rok dla psa to więcej niż dla nas, ludzi)...Dostał swoją szansę i miał możliwość ją wykorzystać - żył szczęśliwy i kochany... [COLOR=red][B]ŻEGNAJ MEDARKU[/B][/COLOR] :-(:-(:-([/quote] pieknie to napisłas :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
ANETTTA Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='medar']Odszedł Medar za tęczowy most, to już kolejne psie życie. Dlaczego za każdym razem tak mocno boli ? Pa chrześniaku, pociesza mnie jedna myśl - kiedyś się znowu spotkamy ... [COLOR=red][B]" Dokąd idą psy gdy odchodzą?[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]No bo jeśli nie idą do nieba[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]To Przepraszam Cię, Panie Boże[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Mnie tam także iść nie [/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B]potrzeba[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Ja poproszę na inny przystanek[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Tam gdzie merda stado ogonów[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Zrezygnuję z anielskich chórów[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Tudzież innych nagród nieboskłonu[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]W moim niebie będą miękkie sierści[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]Nosy, łapy, ogony i kły[/B][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B]W moim niebie będę znowu głaskać[/B][/COLOR] [B][COLOR=#ff0000]Moje wszystkie pożegnane psy"[/COLOR] [/B] [B]Do miłego...[/B] [COLOR=black]ps.[/COLOR] [COLOR=black]przepraszam przyjaciół za stresujące chwile ..[/COLOR][/quote] od medara zaczeła sie moja przygoda z dogo wypatrzyłam go na allegro znalazłam linki na dogo i emir ...................................:placz:i tak bardzo mu kibicowałam ..cieszyłam sie ze ma dom ....jak kazdy z nas niestety ....rok szczecia to bardzo duzo Quote
Gagasia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Medar...kompan mojej Czarok. Żal...ona nic o tym nie wie....nie chciałam jej mówić. Sama zastanawiałam się nad wzięciem Medara.... Quote
mojamisia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Żegnaj Medar:-( Feli też już nie ma-pewnie wiesz... Trzymajcie się TAM razem psiaki... Quote
ANETTTA Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 [quote name='Gagasia']Medar...kompan mojej Czarok. Żal...ona nic o tym nie wie....nie chciałam jej mówić. Sama zastanawiałam się nad wzięciem Medara....[/quote] z co tam u czarok jak ona sie miewa ...wrzuc jakies fotki ...pewnie jest piekna Quote
Gagasia Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Anetto,zamieściłam zdjęcia Czarok na wątku jej i Medara. Sama zobacz, jaka dziewczynka jest piękna. Podaję link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35663&page=64[/URL] Quote
ANETTTA Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 juz tam byłą widziałam jest slodziutka :multi::multi::multi::multi:wymizija ja odemnie ....po pycholku i za uszkiem Quote
ulvhedinn Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Bushak']Medarku, wczoraj odszedł od nas nasz ukochany Tajfunek, nasze słoneczko... Mam nadzieję, że się nim opiekujesz, bo Wy bernardyny musicie trzymać się razem...[/quote] Pewnie ganiają obaj razem z Milą i ziemia się trzęsie na zielonych łąkach...... Takie sytuacje, kiedy odchodzi pies, cudem wcześniej wyrwany smierci, zawsze budza we mnie dziki sprzeciw wobec losu... ze już niby sie udało odgonic kostuche, a ona po prostu podstepnie schowała się tylko za rogiem, żeby wypatrzyc nasza nieuwagę, i wrócic kiedy juz odetchniemy z ulgą :shake: Tak było w przypadku Synka, i tak jest i tym razem... :-( Quote
ANETTTA Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Medar ..... :-( [IMG]http://img46.imageshack.us/img46/7893/thecandleheartdf4.jpg[/IMG] Quote
paros Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Medar ..... :-( [IMG]http://img46.imageshack.us/img46/7893/thecandleheartdf4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts