Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę intensywnie ale nic konkretnego mi do głowy nie przychodzi,żaden adres,wszędzie gdzie by ewentualnie można są już psy i to płci męskiej.
Czy jest na dogo ktoś z Łodzi, kto przygarnąłby na jedną noc malutkiego pieska?

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wacuś do góry !!!
o rany jaka ulga!!!!!
to moge zmienic podpis ?

i dawajcie info na biezaco...Wacus to taka miniaturka naszej Belli....roztkliwiajace stworzonko.....

Posted

Super, że coś się znalazło. Ja niestety nie mogę. Wczoraj wieczorem odwiozłam Erę-Foczkę, wieźliśmy jeszcze jednego psa), jutro chyba pojadę po Figę. TZ wczoraj gderał całą drogę,:mad: że musi psy wozić.

Posted

Słuchajcie jak nie ma wyjścia...no to ja go moge przygarnac...w sumie jest Rubel, Foka i Czarus...Boze matka powie, ze na głowę upadłam....a na jak długo mu ten tymczas potrzebny?????????

Posted

Mamy tymczas:multi::multi::multi::multi:
Kochane cioteczki teraz domku szukamy:)
MArtunieczko moja naukochańsza...DZIĘKUJĘ!!!(ciotka Marta której jeszcze nie ma na dogo..a szkoda poruszyła niebo i ziemię...loeżanka z pracy uległa..nawet już jedzonko ugotowane czeka:evil_lol: )

Posted

[quote name='KamilaS']Słuchajcie jak nie ma wyjścia...no to ja go moge przygarnac...w sumie jest Rubel, Foka i Czarus...Boze matka powie, ze na głowę upadłam....a na jak długo mu ten tymczas potrzebny?????????[/quote]

Cioteczko...Ty się szykuj jak już tymczasowicze pojadą..jescze parę bid czeka na tymczas;)

Posted

ooooooooooooooooooo :multi: :multi:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60367"][IMG]http://jemakra.sileman.net.pl/dogo/wacu8.jpg[/IMG][/URL]