Moriaaa Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Tak to jest , że jak psiak już bezpieczny zostaje zapomniany... Nie dajmy mu odejść w zapomnienie..przypominam, że to jest pierwszy tymczas Pani która wzięła Wacusia...nie dajmy jej uwierzyć, że to wszystko nie ma sensu...domku-Wacuś czeka:roll: Quote
szajbus Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wacuś gościnnie w DT czeka na stały domek. Kto go pokocha? Quote
szajbus Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Kto ofiaruje mu troskliwy, kochający domek na zawsze? Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 A tu co taka cisza, Wacek potrzebuje domku !! Quote
szajbus Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wacus na gościnie nie może długo zostać. Psinka dochodzi do siebie, ale domek nadal na cito potrzebny Quote
nezzie Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wacuś ma ogłoszenie na allegro [URL]http://allegro.pl/item187468458_wacus_malutki_piesek_szuka_domku.html[/URL] ma jednego obserwatora ale niestety narazie cisza w sprawie Wacusia :( a to przecież taki bezproblemowy piesek. uwaga, on nawet lubi rzeczy, za którymi większość psów nie przepada takich jak czyszczenie uszu, przemywanie oczek itp. Naprawdę nie ma z nim żadnych problemów, no może broni się podczas kąpieli dużo bardziej niż na początku ale to dlatego że odzyskał siły ;) Naprawdę bardzo prosimy o domek dla Wacusia. Piesek pilnie potrzebuje miejsca w którym zostanie do końca życia. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Hop hop podnosimy Wacusia pokaż sie kochany na 1 stronie :) Quote
szajbus Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Przyłączam się do prośby. Kto pokocha tego szkraba? Quote
szajbus Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Obserwatorze z allegro pokochaj tą psinke. Jest naprawdę tego warta. Nie sprawia kłopotu. Zasługuje na nowy domek, Quote
nezzie Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Mam nowe wieści odnośnie Wacusia. MOriaa dostała dzisiaj 2 emaile od Pani która zakochała się w Wacusiu. W najbliższym czasie nie może go niestety wziąć do domu, ale zadeklarowała chęć zostania wirtualnym opiekunem. Napisała jednak że w ciągu najbliższych dwóch miesięcy chciałaby już przygarnąć Wacusia na stałe do swojego domu :) Trzymam kciuki:laola: Quote
szajbus Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Czy to pewna informacja i możemy zakładać, że Wacuś ma już upragniony domek??? Czy do tego czasu DT będzie go nadal gościł? Przyznam sie, że ta informacja zwaliła mnie z nóg i jestem baaaardzo szczęsliwa. Quote
nezzie Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Trudno mi powiedzieć czy to pewna informacja. Ja osobiście z tą panią nie rozmawiałam. Dopóki Wacuś nie trafi do domku nadal jest psiakiem do adopcji. Mam nadzieję że DT potrzyma Wacusia jeszcze te 2 miesiące. Mimo wszystko 2 miesiące to bardzo dużo i boję się że zarówno Wacuś jak i tymczasowa pani bardzo mocno to przeżyją, rozstając się po takim okresie czasu. Quote
Moriaaa Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Ostatni mail od Pani-która zresztą [B]czyta dogo i mam nadzieję w końcu się zarejestruje, aby choć tutaj była bliżej Wacusia[/B] ;) "Tak się złożyło, że myśleliśmy z narzeczonym już od dłuższego czasu o kupnie pieska. Daliśmy sobie 2 miesiące na dokonanie ostatecznej decyzji i właśnie w międzyczasie trafiłam na Wacusia. Wahaliśmy się, ponieważ w ciągu najbliższych kilku lat prawdopodbnie wyjedziemy do Nowej Zelandii. Wacuś nie jest najmłodszym pieskiem i myślę, że jest dla nas idealny pod tym względem, ponieważ nigdy nie oddałabym pieska. Nie zapeszam i nie obiecuję, ale zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia." Quote
szajbus Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 teraz to nie wiem czy mam zwidy czy wczoraj czytałam , że Wacusiowi sie szykuje za 2 m-ce domek. Co sie dzieje z tymi znikającymi postami i muleniem Dogomanii? Wacus skacz na górę Quote
nezzie Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 właśnie ja też nie mogłam tych postów znaleźć. ale już są Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 No to trzymamy kciuki za nowy domek a tymczasem Wacuś leć na wyżyny :):):) Quote
szajbus Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Co tak pusto u Wacusia? Hopaj malutki na górę! Quote
eloise Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ta "pani" zakochana w Wacusiu to moja siostra... postanowiłam namówić ją chcociaż na wirtualną adopcję a tu proszę-miłość :) Wszystko wskazuje na to, że Olga weźmie Wacusia, ale musi minąć jeszcze trochę czasu.Dlatego napisała, że może to potrwać jeszcze 2 miesiące. Oczywiste dla nas jest, że dopóki Wacuś nei znajdzie się u niej w domu, jest nadal psiakiem do adopcji. Czy możecie napisać, jak Wacuś zachowuje się w DT? Quote
Recommended Posts