Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak to jest , że jak psiak już bezpieczny zostaje zapomniany...
Nie dajmy mu odejść w zapomnienie..przypominam, że to jest pierwszy tymczas Pani która wzięła Wacusia...nie dajmy jej uwierzyć, że to wszystko nie ma sensu...domku-Wacuś czeka:roll:

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wacuś ma ogłoszenie na allegro

[URL]http://allegro.pl/item187468458_wacus_malutki_piesek_szuka_domku.html[/URL]

ma jednego obserwatora ale niestety narazie cisza w sprawie Wacusia :( a to przecież taki bezproblemowy piesek. uwaga, on nawet lubi rzeczy, za którymi większość psów nie przepada takich jak czyszczenie uszu, przemywanie oczek itp. Naprawdę nie ma z nim żadnych problemów, no może broni się podczas kąpieli dużo bardziej niż na początku ale to dlatego że odzyskał siły ;)

Naprawdę bardzo prosimy o domek dla Wacusia. Piesek pilnie potrzebuje miejsca w którym zostanie do końca życia.

Posted

Mam nowe wieści odnośnie Wacusia. MOriaa dostała dzisiaj 2 emaile od Pani która zakochała się w Wacusiu. W najbliższym czasie nie może go niestety wziąć do domu, ale zadeklarowała chęć zostania wirtualnym opiekunem. Napisała jednak że w ciągu najbliższych dwóch miesięcy chciałaby już przygarnąć Wacusia na stałe do swojego domu :)

Trzymam kciuki:laola:

Posted

Czy to pewna informacja i możemy zakładać, że Wacuś ma już upragniony domek??? Czy do tego czasu DT będzie go nadal gościł?

Przyznam sie, że ta informacja zwaliła mnie z nóg i jestem baaaardzo szczęsliwa.

Posted

Trudno mi powiedzieć czy to pewna informacja. Ja osobiście z tą panią nie rozmawiałam. Dopóki Wacuś nie trafi do domku nadal jest psiakiem do adopcji. Mam nadzieję że DT potrzyma Wacusia jeszcze te 2 miesiące.

Mimo wszystko 2 miesiące to bardzo dużo i boję się że zarówno Wacuś jak i tymczasowa pani bardzo mocno to przeżyją, rozstając się po takim okresie czasu.

Posted

Ostatni mail od Pani-która zresztą [B]czyta dogo i mam nadzieję w końcu się zarejestruje, aby choć tutaj była bliżej Wacusia[/B] ;)

"Tak się złożyło, że myśleliśmy z narzeczonym już od dłuższego czasu o kupnie pieska. Daliśmy sobie 2 miesiące na dokonanie ostatecznej decyzji i właśnie w międzyczasie trafiłam na Wacusia. Wahaliśmy się, ponieważ w ciągu najbliższych kilku lat prawdopodbnie wyjedziemy do Nowej Zelandii. Wacuś nie jest najmłodszym pieskiem i myślę, że jest dla nas idealny pod tym względem, ponieważ nigdy nie oddałabym pieska. Nie zapeszam i nie obiecuję, ale zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia."

Posted

teraz to nie wiem czy mam zwidy czy wczoraj czytałam , że Wacusiowi sie szykuje za 2 m-ce domek.
Co sie dzieje z tymi znikającymi postami i muleniem Dogomanii?

Wacus skacz na górę

Posted

ta "pani" zakochana w Wacusiu to moja siostra...
postanowiłam namówić ją chcociaż na wirtualną adopcję a tu proszę-miłość :)
Wszystko wskazuje na to, że Olga weźmie Wacusia, ale musi minąć jeszcze trochę czasu.Dlatego napisała, że może to potrwać jeszcze 2 miesiące.

Oczywiste dla nas jest, że dopóki Wacuś nei znajdzie się u niej w domu, jest nadal psiakiem do adopcji.

Czy możecie napisać, jak Wacuś zachowuje się w DT?