orpha Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Witam przepraszam, ale na dogo wpadam od czasu do czasu a do tego mam ciężki okres , odchodzą nam szczeniaki na nosówkę a moja dwulatka ma zapalenie oskrzeli. DT w Ciechanowie się wycofało , ale nie martwmy sie znajdziemy jej coś innego, może gdzieś bliżej, wrzucę ją na zwierzęcą polanę i zrobię akcję szukania DT , niestety mam pecha bo co znajdę DT to zostają mi DS-ami :P.Damy radę, a jakby się dało lepsze zdjęcia suczki to bylo by fajnie Quote
orpha Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [url]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.435226019888120.1073741826.334165173327539&type=1[/url] Quote
handzia Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='orpha']Witam przepraszam, ale na dogo wpadam od czasu do czasu a do tego mam ciężki okres , odchodzą nam szczeniaki na nosówkę a moja dwulatka ma zapalenie oskrzeli. DT w Ciechanowie się wycofało , ale nie martwmy sie znajdziemy jej coś innego, może gdzieś bliżej, wrzucę ją na zwierzęcą polanę i zrobię akcję szukania DT , niestety mam pecha bo co znajdę DT to zostają mi DS-ami :P.Damy radę, a jakby się dało lepsze zdjęcia suczki to bylo by fajnie[/QUOTE] Dzięki za odpowiedź :) szkoda, że dt w Ciechanowie się wycofał, ale nie tracę nadziei, że coś się znajdzie :) Postaram się o lepsze zdjęcia. Na razie nie będę wysyłała nr konta, dopiero jak coś się znajdzie, wtedy będę wiedziała ile potrzebujemy i porozsyłam. Quote
orpha Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 dobra , suczka może przyjeżdżać , mamy Dt pod Warszawą Handzia musimy to jakoś zorganizować , rozumiem że z zabraniem psiaka od tych ludzi nie będzie problemu ? Organizujmy transport a ja proszę o pomoc dla Fundacji Zwierzęca Polana w zbiórce funduszy na szczepienia , odrobaczanie itp oraz sterylkę , niestety nasze fundusze padły przez epidemię nosówki i parwo , zakup surowicy i ratowania maluchów nas zabił finansowo. Ustalmy tylko kto będzie zbierał pieniądze czy odrazu fundacja czy ktoś z was , nam jest wszystko jedno najważniejsze to zabrac suczkę Quote
funia Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Handzia w pracy do gosz 19 .Jak tylko wróci odezwie się ! Quote
handzia Posted March 7, 2013 Author Posted March 7, 2013 [quote name='orpha']dobra , suczka może przyjeżdżać , mamy Dt pod Warszawą Handzia musimy to jakoś zorganizować , rozumiem że z zabraniem psiaka od tych ludzi nie będzie problemu ? Organizujmy transport a ja proszę o pomoc dla Fundacji Zwierzęca Polana w zbiórce funduszy na szczepienia , odrobaczanie itp oraz sterylkę , niestety nasze fundusze padły przez epidemię nosówki i parwo , zakup surowicy i ratowania maluchów nas zabił finansowo. Ustalmy tylko kto będzie zbierał pieniądze czy odrazu fundacja czy ktoś z was , nam jest wszystko jedno najważniejsze to zabrac suczkę[/QUOTE] Bardzo, bardzo Ci dziękuję :loveu: Oczywiście już zaczynam organizować transport :) Co do pieniędzy, to może na transport zbiorę na swoje konto, a inne pieniądze może na konto Fundacji. Ludzie chętniej wpłacają jednak na fundacyjne :) Z zabraniem nie będzie problemu. Quote
handzia Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Czy ten dt jeszcze poczeka kilka dni? Muszę zorganizować łączony transport... Na razie tutaj od dziewczyn będzie 90 zł na transport, muszę jeszcze dozbierać, albo psiaka jakiegoś dołączyć. napisałam też do dziewczyny która zgłaszała mi psa, ale na razie jeszcze nic mi nie odpisała. Bardzo żal mi tej suni, teraz jeszcze jest tak zimno...chcialabym, żeby już pojechała jak najszybciej... Quote
funia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ania moze by połaczyć ten transport z tą sunia od Toli ? Quote
handzia Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='funia']Ania moze by połaczyć ten transport z tą sunia od Toli ?[/QUOTE] Też o tym myślalam, ale jeszcze nie jestem do końca pewna, czy tamta sunia pojedzie. Zapytam Toli. Quote
Plicha Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Handzia daj numer konta, zbierajmy już na transport, żeby w razie czego była już kaska, może w między czasie ktoś jeszcze się dorzuci. Quote
gosiaczek1984 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Plicha']Handzia daj numer konta, zbierajmy już na transport, żeby w razie czego była już kaska, może w między czasie ktoś jeszcze się dorzuci.[/QUOTE] ile jeszcze brakuje rozesle watek Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Plicha']Handzia daj numer konta, zbierajmy już na transport, żeby w razie czego była już kaska, może w między czasie ktoś jeszcze się dorzuci.[/QUOTE] Już wysyłam do wszystkich cioteczek, które zaoferowały pomoc :) Quote
handzia Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='gosiaczek1984']ile jeszcze brakuje rozesle watek[/QUOTE] Nie wiem ile jeszcze brakuje, bo transport będzie najprawdopodobniej łączony, jeśli jednak nie uda się wysłać tamtych psiaków, sunia pojedzie sama. Wtedy będzie jeszcze potrzebne ok 150 zł... Quote
handzia Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Wpłynęło 30 od Eli G. która to cioteczka? ;), 30 zł od Plichy, i 20 zł od asiek.I-g :) Dzięki dziewczyny, razem jest [B]80 zł :)[/B] Quote
handzia Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='Dulska']Ela G to ja[/QUOTE] Ach,tak myślałam ;) dzięki :) Quote
orpha Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Dt poczeka , ja tylko proszę o informację jak się już coś będzie krystalizowało i proszę o pomoc w zbieraniu funduszy na szczepienia , sterylizację , odrobaczanie , odpchlanie. Quote
handzia Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Dzięki :) Tylko ja mam problem ze skontaktowaniem się z dziewczyną, która zgłosila do mnie ten problem. Nie mam do niej nr tel, ciągle piszę do niej na fb. Mam nadzieję, że niezwłocznie się odezwie :roll: Quote
orpha Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Handziu musimy jakiś czas ustalić , bo inne psiaki czekają :/ , na razie DT zaklepane ,ale sama rozumiesz ... Quote
handzia Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='orpha']Handziu musimy jakiś czas ustalić , bo inne psiaki czekają :/ , na razie DT zaklepane ,ale sama rozumiesz ...[/QUOTE] Wiem, wiem. Może coś dzisiaj mi się uda:( Quote
Recommended Posts