deren Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Od dłuższego czau noszę się z zamiarem otworzenia mini hoteliku dla psów- w szczególności dla psów w potrzebie. Macie jakieś pomysł na fajną nazwę dla hoteliku? Od kilku tygodni myślę nad nią i nic.... Quote
dexterka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 oo ja też poszukuję nazwy na hotel:) Gajos całkiem fajne nazwy Quote
sabulina Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Mnie na myśl przychodzą nazwy: Radosny zakątek Oaza miłości Psistań Hotel Psitulny :)) Quote
LILUtosi Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jak zakładasz hotel to nie wysyłaj do hoteli zapytania że chcesz wyciągać psy ze schronu i prosisz o cennik za małego, średniego, dużego psa. Ceny na dogomanii łatwo wywnioskować po wątkach niż używać forteli kłamiąc. Quote
Hotel KADIF Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 [quote name='LILUtosi']Jak zakładasz hotel to nie wysyłaj do hoteli zapytania że chcesz wyciągać psy ze schronu i prosisz o cennik za małego, średniego, dużego psa. Ceny na dogomanii łatwo wywnioskować po wątkach niż używać forteli kłamiąc.[/QUOTE] Ja też dostałam zapytanie o ceny psów i jak ta jedna uprzejmie odpowiedziałam.....:oops::diabloti::shake: Quote
Recommended Posts