Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']dobra ludzie, ogłoszenia duszpasterskie zacząć:

Dzisiaj mija termin potwierdzenia obecności swej na zlocie i wpłacaniu kasy, ale w sumie ja też ostatnio nić nie ogarniałam więc macie dodatkowe 5 dni czyli do 25 maja chce mieć każdego potwierdzonego, co do kasy najlepiej jakbyście też ją wpłacali jużale jeśli kilka osób np teraz nie może, a są pewni, że pojadą to mogę poczekać.

Polciu moja nasłodsza wyślij mi jeszcze raz nr konta albo wklej tu , bo mi zaginął :))

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Culineo napisał(a):
Polciu moja nasłodsza wyślij mi jeszcze raz nr konta albo wklej tu , bo mi zaginął :))

jak Ci mógł, wytłumacz mi, zginąć na fb, kur*a? :roll: :diabloti:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
jak Ci mógł, wytłumacz mi, zginąć na fb, kur*a? :roll: :diabloti:

no , bo usuwałam wszystkie wiadomości ... ^^ i nie pomyślałam (ale to nic nowego :lol:)

Posted

Nawet nie wiecie jak bardzoo się cieszę że zostało ostatnie miejsce, biorę je!! :)
Co prawda z moich wiadomości wynika, że jeden alko zlotowicz (ten wierniejszy) były też chętny ale pogadam może się skusi na namiot haha :cool3:
Proszę mnie dopisać ja + Jeden pies robiący za wiele innych masą, futrem iii czasami upartością, Zeus :loveu:
Joker tym razem będzie miał karę :diabloti:

Posted

Anita <3 będę się miała z kim o kołdre kłócić łohohoh
Shark raczej mniej się ucieszy, ale najwyżej wyłapie w pysk kilka razy :loveu:
a miejsc jeszcze jest , a jest polowa z zapisanych nie jedzie :shake:

• 3 weeks later...
Posted

LUDUUUU MÓÓÓÓÓÓJ! ogarniajcie dupeczki i do poniedziałku KAŻDY kto jeszcze nie potwierdził swojej obecności ma to zrobić, bo jak nie to wywalam te domki, które nie będą zapełnione ;)

Posted

U mnie też odpada. Myślałam, że pisałam tutaj... W zeszłym roku pożegnałam psa a teraz - nie wyrobie kasowo :(.

Miłej zabawy Wam życzę. W 2 domki i tak bedzie fajnie :)

Posted

Zlot organizujecie a ja nic nie wiem :mad::mad::mad:

urlopu na bank nie dostane na cały wyjazd nad czym ubolewam :placz::placz: ale może uda mi sie dojechać samochodem na dzień/dwa trzy

Iś przygarniesz do namiotu babcie Patrycje? :diabloti:

Posted

NightQueen napisał(a):
Zlot organizujecie a ja nic nie wiem :mad::mad::mad:

urlopu na bank nie dostane na cały wyjazd nad czym ubolewam :placz::placz: ale może uda mi sie dojechać samochodem na dzień/dwa trzy

Iś przygarniesz do namiotu babcie Patrycje? :diabloti:

Patusia ja Ciebie zawsze :loveu:
tylko nie wiem gdzie my ten namiocik sobie rozbijemy, chyba same sobie pojedziemy :eviltong: