Culineo Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 [quote name='dogomanka_']dobra ludzie, ogłoszenia duszpasterskie zacząć: Dzisiaj mija termin potwierdzenia obecności swej na zlocie i wpłacaniu kasy, ale w sumie ja też ostatnio nić nie ogarniałam więc macie dodatkowe 5 dni czyli do 25 maja chce mieć każdego potwierdzonego, co do kasy najlepiej jakbyście też ją wpłacali jużale jeśli kilka osób np teraz nie może, a są pewni, że pojadą to mogę poczekać. Polciu moja nasłodsza wyślij mi jeszcze raz nr konta albo wklej tu , bo mi zaginął :)) Quote
polciuaa Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Culineo napisał(a):Polciu moja nasłodsza wyślij mi jeszcze raz nr konta albo wklej tu , bo mi zaginął :)) jak Ci mógł, wytłumacz mi, zginąć na fb, kur*a? :roll: :diabloti: Quote
Culineo Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 dogomanka_ napisał(a):jak Ci mógł, wytłumacz mi, zginąć na fb, kur*a? :roll: :diabloti: no , bo usuwałam wszystkie wiadomości ... ^^ i nie pomyślałam (ale to nic nowego :lol:) Quote
Talia Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 My się dalej potwierdzamy, ew myślimy czy z dwoma psiakami nie będziemy ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Nawet nie wiecie jak bardzoo się cieszę że zostało ostatnie miejsce, biorę je!! :) Co prawda z moich wiadomości wynika, że jeden alko zlotowicz (ten wierniejszy) były też chętny ale pogadam może się skusi na namiot haha :cool3: Proszę mnie dopisać ja + Jeden pies robiący za wiele innych masą, futrem iii czasami upartością, Zeus :loveu: Joker tym razem będzie miał karę :diabloti: Quote
Avaloth Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 Anitka powiedz alkozlotowiczowi, że dla niego też jest miejsce, ja na cały zlot nie dam rady więc z dziewczynami pod namiot do Was przyjedziemy :) Quote
Culineo Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 Anita <3 będę się miała z kim o kołdre kłócić łohohoh Shark raczej mniej się ucieszy, ale najwyżej wyłapie w pysk kilka razy :loveu: a miejsc jeszcze jest , a jest polowa z zapisanych nie jedzie :shake: Quote
Talia Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Helo ludziska! Chyba wypada trochę ożywić ten wątek i w końcu wpłacić kaske ;) Quote
Culineo Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 yyy właśnie hajs ludziska :) tylko w miarę szybko się określać, bo jbc trzeba domki odmowic :) Quote
dog193 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Mój tata wraca w czwartek, wtedy przeleje kasę ;) Quote
polciuaa Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 LUDUUUU MÓÓÓÓÓÓJ! ogarniajcie dupeczki i do poniedziałku KAŻDY kto jeszcze nie potwierdził swojej obecności ma to zrobić, bo jak nie to wywalam te domki, które nie będą zapełnione ;) Quote
anka11 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 odzew w uuuj :P Angi a Ty jedziesz w koncu? :D Quote
Luzia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Jedź Angi, zdjęcia wezmę to w końcu uwierzysz :evil_lol: Quote
zootechniczka Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Mnie można wykreślić z listy. Jednak nie jadę. Quote
anka11 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 jesli Angi pojedzie, Klaudiuszowie i Anita z Lukaszem to jest 11 osob, czyli jeszcze jednej brakuje, zeby byly dwa domki :P Quote
Karilka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 U mnie też odpada. Myślałam, że pisałam tutaj... W zeszłym roku pożegnałam psa a teraz - nie wyrobie kasowo :(. Miłej zabawy Wam życzę. W 2 domki i tak bedzie fajnie :) Quote
polciuaa Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 dzięki Zootechniczka za odpowiedź, Tobie Karilko też dziękuje ;) szkoda, że nie pojedziesz :< Quote
angineuuka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Jako że mnie zaatakowali na facebooku... :evil_lol: Potwierdzam dalej, że nie jadę gdyż iż mam poprawkę :loveu: i nie wiem kiedy ona jest.. Quote
NightQueen Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Zlot organizujecie a ja nic nie wiem :mad::mad::mad: urlopu na bank nie dostane na cały wyjazd nad czym ubolewam :placz::placz: ale może uda mi sie dojechać samochodem na dzień/dwa trzy Iś przygarniesz do namiotu babcie Patrycje? :diabloti: Quote
Avaloth Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 NightQueen napisał(a):Zlot organizujecie a ja nic nie wiem :mad::mad::mad: urlopu na bank nie dostane na cały wyjazd nad czym ubolewam :placz::placz: ale może uda mi sie dojechać samochodem na dzień/dwa trzy Iś przygarniesz do namiotu babcie Patrycje? :diabloti: Patusia ja Ciebie zawsze :loveu: tylko nie wiem gdzie my ten namiocik sobie rozbijemy, chyba same sobie pojedziemy :eviltong: Quote
NightQueen Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 a co to ? nie ma zlociku już :-( a ja już się pakowałam prawie Quote
Recommended Posts