Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 A u mnie raczej jedziemy, TZ obecnie bez pracy, ja teraz też mogę sobie wyjazd zaklepać. Więc proszę o zaklepanie miejsca :) Quote
angineuuka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Luzia napisał(a):A u mnie raczej jedziemy, TZ obecnie bez pracy, ja teraz też mogę sobie wyjazd zaklepać. Więc proszę o zaklepanie miejsca :) kurde no... :( Quote
polciuaa Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Luzia napisał(a):A u mnie raczej jedziemy, TZ obecnie bez pracy, ja teraz też mogę sobie wyjazd zaklepać. Więc proszę o zaklepanie miejsca :) o namiocie już pisałam wcześniej, tak jak Anula :D a domek czy namiot? :) Angi, czemu? :< Quote
polciuaa Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Luzia napisał(a):Namiot :) Niech się wali i pali i tak przyjadę no w końcu by wypadało! to do razu Was "pogrubiać" ? :D Quote
angineuuka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 nie wybulę 184 zł ... :( a namiotu nie mam :( chyba, że ma ktoś pożyczyć.. :> Quote
polciuaa Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Luzia napisał(a):dawaj i pogrubiaj ino namiot !! :eviltong: juz już :loveu: a kundle jakie i ile? :razz: Quote
polciuaa Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Angi napisał(a):nie wybulę 184 zł ... :( a namiotu nie mam :( chyba, że ma ktoś pożyczyć.. :> ja już wtedy powinnam mieć bo i tak na sunrise muszę kupić więc spoczi :evil_lol: Quote
angineuuka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 muszę się nad tym zastanowić, bo będę się bała sama spać w namiocie :evil_lol: Quote
Luzia Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 (edited) dogomanka_ napisał(a):juz już :loveu: a kundle jakie i ile? :razz: Jedno to takie collie bo mama się zapatrzyła jak robiła, drugie to poczwarek Edited May 5, 2013 by Luzia źle rase wpisałam :P Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Angi napisał(a):muszę się nad tym zastanowić, bo będę się bała sama spać w namiocie :evil_lol: Przygarniemy Cię z TZtem do swojego :loveu: Quote
anka11 Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 o Luzia! a wlasnie specjalnie patrzylam na namioty jak ogarnialismy osrodek, bo myslalam o Tobie, ze moze w koncu wpadniesz hahahhaa Quote
Luzia Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 dziękuję za pamięć :loveu: jak jest z opłata za psa? bo może wpadne z 3 :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Luzia napisał(a):nie kuś bo z 20 przyjadę :grins: będzie fight fight fight z tyloma psami znowu! :loveu: Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 a tak serio to proszę wykreślić poczwarka :( już waży ponad 35 kg ( 8 mc) więc do zlotu 45 dociągnie... a z takim to problem podróżować :eviltong: będzie mój Pamir i może "coś" :) Quote
angineuuka Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Luzia napisał(a):a tak serio to proszę wykreślić poczwarka :( i mnie :( :( :( :( Quote
polciuaa Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):i mnie :( :( :( :( całkiem całkiem już? :< Quote
Luzia Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Angi napisał(a):i mnie :( :( :( :( nie no weź przestań Quote
Avaloth Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Polcia mnie z domku też wywal, przyjedziemy na parę dni z Anką, Paoii i nie wiem kim tam jeszcze pod namiot. Chyba że uda mi się Krowa dotransportować to będę potrzebować kawałka podłogi w czyimś domku :D Quote
Recommended Posts