tomek1906 Posted February 8, 2004 Posted February 8, 2004 Witajcie!!! Mój foks (gładki :roll: ) ma już około 8 miesięcy i zrobiły mu się już tzw. portki i "kółeczka" na szyi. Wyczytałem że foksiki się strzyże.Moje pytanie jest następujące : czy faktycznie ktos z was to robił i ewentualnie gdzie w Krakowie jest dobry spec. Z góry dzięki!!! Quote
Justa Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Wiem, że foksiki SZORSTKOWŁOSE rzeczywiście sie strzyże i trymuje, ale GŁADKIE?!?!?! Nie mam pojęcia... bo mnie sie zdawało, że ludzie biora gładkie, żeby właśnie ich nie strzyc...?! JusT@ & GALA Quote
Nitencja Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Justa...... z tymi foksami gladkimi jest tak , ze aby wygladaly super na wystawe trzeba to i owo poprawic maszynka ale najlepiej tak zeby nikt nie widzial :wink: Tomku faktycznie jesli robia sie koleczka to trzeba to przystrzyc :) albo samemu nozyczkami - tylko to co odstaje albo znalezc speca ( tak jak pisales) ale w Krakowie to nie wiem gdzie moze byc fryzjer ktory sie zna na rzeczy. A moze by pomogl hodowca? Quote
tomek1906 Posted February 10, 2004 Author Posted February 10, 2004 Foks i hodowca :) są z Poznania :wink: Quote
Terry Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Wiesz Tomku cos mi sie kiedys obilo o uszy , ze w sklepie zoologicznym przy glownym rynku ktos zajmuje sie strzyzeniem psow. Moge sie mylic , ale chyba ten sklep to KARUSEK.W kazdym razie mozesz zapytac, a jak nie to do Katowic z Krakowa nie tak daleko wiec moze tam pojedziesz , tam specow od strzyzenia jest kilku. Quote
Cally Posted February 10, 2004 Posted February 10, 2004 Karusek rzeczywiście ma salon ( bez reklamy proszę) Quote
madzior_ka Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Moi znojomi ze sznaucerem olbrzymem jeżdżą do karuska i są bardzo zadowoleni:)0 http://sznaucerdenis.w.interia.pl/img3.gif Quote
Recommended Posts