Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Goofi rzeczywiście lata...:lol: [url]http://i43.tinypic.com/2ptqp10.png[/url] Pzdr. Quote
taxelina Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To jest tez sprawa ze i kompaktem mozna piekne fotki robic, nie trzeba lustrznki :D Quote
M&S Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 sałatka z mleczyków ;) [URL]http://i39.tinypic.com/t6pi5i.png[/URL] A. Quote
Paula&Goofi Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 A dzisiaj już jadę do AMIŚKI i jutro wystawa w Szczecinie ! :D Biorę udział w MP z Zinką, prosze trzymać za nas kciuki ;) Do usłyszenia w poniedziałek. Quote
M&S Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Paula&Goofi']A dzisiaj już jadę do AMIŚKI i jutro wystawa w Szczecinie ! :D Biorę udział w MP z Zinką, prosze trzymać za nas kciuki ;) Do usłyszenia w poniedziałek.[/quote] Ok., będziemy trzymać :) A. Quote
Cambel&Megi Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [url]http://i44.tinypic.com/vo4dtv.png[/url] [url]http://i43.tinypic.com/rkmu77.png[/url] urocze :loveu::loveu: kciuki oczywiście zaciśnięte :kciuki: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Paula&Goofi']A dzisiaj już jadę do AMIŚKI i jutro wystawa w Szczecinie ! :D Biorę udział w MP z Zinką, prosze trzymać za nas kciuki ;) Do usłyszenia w poniedziałek.[/quote] A my zobaczymy się w niedzielę, prawda? pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 No to przyjechałam i zgrywam zdjęcia. Będą w wątku wystawy jakby się ktoś interesował. A za kilka dni jakieś fotosie Goofika znajdą się na pewno ;) Pozdrawiam. Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Cambel&Megi']A jak Ci poszło na MP ? :cool3:[/quote] Lepiej nie pytaj ! :eviltong: Quote
Cambel&Megi Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 początki bywają trudne..., ale chyba nie było aż tak źle ? :lol: Quote
Dynamique Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='Paula&Goofi']Lepiej nie pytaj ! :eviltong:[/quote] Ja już pytają to mów :roll::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 J apowiem że było naprawde super jak na początki to naprawde bardzo dobrze ci poszło , gdyby nie kilka błędów i podstęp sędziego...:evil_lol: Quote
Paula&Goofi Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 A no to Kaya wam wszystko powiedziała :P Quote
Kaya Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Pani Witkowska cicho i bezszelestnie przemieszczała się po ringu, że Paulina jej nie zauważyła i niestety zasłoniła psiaka ;) Quote
Paula&Goofi Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Kaya']Pani Witkowska cicho i bezszelestnie przemieszczała się po ringu, że Paulina jej nie zauważyła i niestety zasłoniła psiaka ;)[/quote] A no właśnie :mad::mad: Quote
Dynamique Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ja bym i tak w którymś momencie wkońcu go zasłoniła... ja nie umiem myśleć :lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Kaya']Pani Witkowska cicho i bezszelestnie przemieszczała się po ringu, że Paulina jej nie zauważyła i niestety zasłoniła psiaka ;)[/quote] Aaaa, złapałam... No tak. Na MP to spory błąd..., chociaz nie słyszałam, aby na normalnym ringu jakiś sędzia obnizył za takie "coś" ocenę... Pzdr. Quote
Paula&Goofi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Aaaa, złapałam... No tak. Na MP to spory błąd..., chociaz nie słyszałam, aby na normalnym ringu jakiś sędzia obnizył za takie "coś" ocenę... Pzdr.[/quote] A no właśnie, bo na zwykłym ringu nie patrzą raczej na prezentacje, ale na psa, a w MP jest odwrotnie. Chociaż MP uczy jak najlepiej zaprezentować psa, by sędzia mógł go dobrze ocenić i zobaczyć :eviltong: Quote
Atkaaaa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 :evil_lol::evil_lol:widze, że mialas podobny start do mojego w MP:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 sliczne fotki jak na pierwsze robione lustrem ...podszkolisz sie troche i bedziesz wymiatac Quote
Cambel&Megi Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Atkaaaa']:evil_lol::evil_lol:widze, że mialas podobny start do mojego w MP:diabloti:[/quote]...do mojego zresztą też :evil_lol: Quote
Dynamique Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='Asiaczek']Aaaa, złapałam... No tak. Na MP to spory błąd..., chociaz nie słyszałam, aby na normalnym ringu jakiś sędzia obnizył za takie "coś" ocenę... Pzdr.[/quote] Niby tak, ale jak sędzia ma wątpliwości czasami jego psa wybrać patrzy też podobno na prezentacje.... niektórrzy hodowcy mówią, że 25 % szansy na wygaraną to dobra prezentacja ;) Jak dla mnie wystarczy fakt, aby mieć z psem dobry kontakt na ringu [w szczególności nie tylko patrzeć przed siebie, ale i na psa, któy w danym momencie zamiast kłusem moze śmigać truchtem] i umieć go ustawić, pokazać sędziemu psie zęby i tyle. A w MP się zgłosiłam do Bydgoszczy, ale nie wystartowałam... patrząc na niektórych prezenterów młodszych ode mnie wręcz nabawiłam się kompleksów :lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts