Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W górę suńki :) Miałam zamiar porobić im dzisiaj zdjęcia, ale pogoda nie sprzyjała . Podobno w środę ma przyjechać pan fotograf to dziewczyny będą miały porobione piękne profesjonalne zdjęcia .

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

to nie jest tak do końca:) jako, że jest to też moje schronisko:):) czytam na bieżąco wszystkie nasze wątki a mamy ich sporo!:):) cieszę się, że tak nimi się zajmujesz:) wielkie dzieki:):):) dzięki Tobie znają człowieka z tej dobrej strony, nie boją się ręki i mają kontakt z człowiekiem:):) jesteś wielka:) pozdrawiam

Posted

ola_jetz napisał(a):
Dziękuję za ciepłe słowa, ale nie tylko dzięki mnie suczki kochają ludzi :) To zasługa wszystkich wolontariuszy i pracowników :)

wiem:):) ale to Wy wychodzicie, miziacie:) poświęcacie im swój czas:):) wolontariat super!!! czapki z głów i oby tak dalej:):) pozdrawiam wszystkich wolontariuszy:):)

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Dawno nie dodawałam żadnych zdjęć dziewczynek ani nic nie pisałam, także czas to zmienić, nawet jeśli to ja sama dla siebie piszę i nikt tego nie przeczyta, ale oj tam :/

Merlin i Audrey jak zwykle są bardzooo kochane i spragnione miłości i głaskania :> Ostatnio na spacerze strasznie się cieszyły z tego, że jest śnieg. Obie biegały i chciały się bawić. Merlin(ta grubsza) cały czas jadła śnieg, nie wiem czy dlatego, że lubi czy po prostu była strasznie spragniona :/ W każdym razie tuż po zjedzeniu siadała z uniesioną głową, jakby dodatkowo domagała się głasków za swój czyn :P
A oto zdjęcia, niestety tylko Merlin, bo Audrey chyba nie miała ochoty na sesję :p