Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, czy ktos z Poznania moglby pozyczyc kennel? Glorcia bardzo rozrabia w DT pod nieobecnosc opiekunki, pogryzla dzis laptopa p Pauliny... :oops:
Boimy sie ze bedzie musiala zmienic DT jesli nie przestanie psocic...

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Kochani, czy ktos z Poznania moglby pozyczyc kennel? Glorcia bardzo rozrabia w DT pod nieobecnosc opiekunki, pogryzla dzis laptopa p Pauliny... :oops:
Boimy sie ze bedzie musiala zmienic DT jesli nie przestanie psocic...

Jakby było jak zabrać to ja mam prawie nowy duży kenel, ale mieszkam w Malborku

Posted (edited)

a.piurek napisał(a):
Wiem, ale jak nic innego się nie znajdzie, można poomyśleć o kurierze.

Jesli do jutra rano nic sie nie znajdzie to bedzie najlepszy pomysl - a.piurek zgadzasz sie na to? Zwroce koszty przesylki i oczywiscie pozniej kennel odeslemy z powrotem.

Edited by :: FiGa ::
Posted

Ojej mozg mi paruje... ale mam!!!! :multi: Kupimy kennel od znajomej ktorej sunia odeszla za TM... i splacimy to w ratach :multi:

Ufff........

To dobrze, że się udało.
Trzymam kciuki :)

Posted

DT sie nie odzywa, mam nadzieje ze nie maja jakichs problemow.

Przekazemy wirtualne mizianka :loveu:

Figuniu zapytaj dt czy pieniążki doszły bo tylko 20 zł jest moje a 50 zł od Miryca i chciałabym potwierdzenia.

Posted

baster i lusi napisał(a):
Figuniu zapytaj dt czy pieniążki doszły bo tylko 20 zł jest moje a 50 zł od Miryca i chciałabym potwierdzenia.

Pytam o to codziennie i jak dotad nie ma ich jeszcze na koncie. Ode mnie rowniez jeszcze nie wplynelo, wiec pewnie to bank zawinil :shake: czekamy...

Posted

Kennel dotarl do DT. Gloria przetestowala go juz i... bardzo jej sie nie podoba fakt, ze musi byc w nim zamknieta chocby na 5minut :placz:
Wpada w histerie gdy p Paulina zniknie jej z oczu... trzeba bedzie z malutka nad tym popracować :oops: