Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Temida']Domek sprawdzony i jak najbardziej odpowiedzialny. Śmiało maleńka może się wprowadzać.[/QUOTE]

DZIĘKUJEMY :lol: Bardzo bardzo bardzo...

Posted

[quote name='Mazowszanka']Czyżby szykował się DS ? :)
A jak łapka, nadal jej nie używa ?[/QUOTE]

Tak,tak!SUPER DOMEK!:lol:

Temido,dostałam Twoje PW,przekażę informacje.Bardzo dziękuję za wizytę przedadopcyjną.Rózia pojedzie do domku około 15 czerwca.Nie możemy doczekać się jej wyjazdu ze schroniska.:lol:

Posted

Łapeczka częściej w górze niż jest używana.Ale kiedy Rózia zapomni się,np:szczeka na psiaka,który biega koło jej boksu to biega na wszystkich czterech łapkach:lol:

Posted

Wspaniale! Bardzo, bardzo się cieszę, że Różyczce się udało!:multi: Maleństwo, wytrzymaj, jeszcze tylko 2 tygodnie i będzie w nowym domku:)
Teraz czas na Tomiego!

• 2 weeks later...
Posted

No już wrzucam zdjęcia z odjazdu małej do domu.Nie mam zupełnie czasu i wszystko robię w biegu.A oto zdjęcia:

niunia była trochę spięta

umowa adopcyjna już podpisana:lol:

niunia dostała nowe szeleczki

schroniskowy Łiskas przyszedł pożegnać Rózię:lol:

Posted

Trochę boję się i najchętniej wróciłabym do swojego boksu:

wychodzimy,decyzję podjęła moja nowa opiekunka:lol:

wciąż jestem zdystansowana:

Posted

i...jedziemy do domu:lol::lol::lol:

...zmieniam tytuł wątku.:lol: Dostałaś mała najlepszy domek pod słońcem:lol:

Rozmawiałam z domkiem Rózi a teraz TOLI.Mała bardzo się boi,siedzi cały czas w kącie i obserwuje co dzieje się mieszkaniu.Nie chce zaprzyjaźnić się z kotem,który robi wszystko,żeby bliżej poznać malutką.Przez pierwszy dzień,niunia nie roniła ani siusiu ani coopy.Ma apetyt.Dziś już mniej się bała.BĘDĄ ZDJĘCIA!!!:lol:Mam obiecane.:lol:

Posted

Rózia jest jeszcze trochę przerażona i nieśmiała.Boi się kota i Bola:lol: ale wszystko idzie w dobrym kierunku.Przekazałam nowemu domkowi Rózi/Toli cała dokumentację lekarską,dotyczącą łapeczki Rózi.

Czekamy na dalsze wieści z domu małej:lol: