Romka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Pora wracać do boksu; I jeszcze na koniec pychol naszej Rózi: Quote
Romka Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Mam wrażenie ,że najbardziej zadowolony ze spacerku był Bolo: wiatr w uszach:lol: Quote
Temida Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Domek sprawdzony i jak najbardziej odpowiedzialny. Śmiało maleńka może się wprowadzać. Quote
Olivin Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Temida']Domek sprawdzony i jak najbardziej odpowiedzialny. Śmiało maleńka może się wprowadzać.[/QUOTE] DZIĘKUJEMY :lol: Bardzo bardzo bardzo... Quote
Mazowszanka13 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Czyżby szykował się DS ? :) A jak łapka, nadal jej nie używa ? Quote
Romka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 [quote name='Mazowszanka']Czyżby szykował się DS ? :) A jak łapka, nadal jej nie używa ?[/QUOTE] Tak,tak!SUPER DOMEK!:lol: Temido,dostałam Twoje PW,przekażę informacje.Bardzo dziękuję za wizytę przedadopcyjną.Rózia pojedzie do domku około 15 czerwca.Nie możemy doczekać się jej wyjazdu ze schroniska.:lol: Quote
Romka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 Łapeczka częściej w górze niż jest używana.Ale kiedy Rózia zapomni się,np:szczeka na psiaka,który biega koło jej boksu to biega na wszystkich czterech łapkach:lol: Quote
paula_t Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Wspaniale! Bardzo, bardzo się cieszę, że Różyczce się udało!:multi: Maleństwo, wytrzymaj, jeszcze tylko 2 tygodnie i będzie w nowym domku:) Teraz czas na Tomiego! Quote
Romka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 No już wrzucam zdjęcia z odjazdu małej do domu.Nie mam zupełnie czasu i wszystko robię w biegu.A oto zdjęcia: niunia była trochę spięta umowa adopcyjna już podpisana:lol: niunia dostała nowe szeleczki schroniskowy Łiskas przyszedł pożegnać Rózię:lol: Quote
Romka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Trochę boję się i najchętniej wróciłabym do swojego boksu: wychodzimy,decyzję podjęła moja nowa opiekunka:lol: wciąż jestem zdystansowana: Quote
Romka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 pani próbuje mnie przekonać,że nie ma czego się bać: bierze mnie na ręce: Quote
Romka Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 i...jedziemy do domu:lol::lol::lol: ...zmieniam tytuł wątku.:lol: Dostałaś mała najlepszy domek pod słońcem:lol: Rozmawiałam z domkiem Rózi a teraz TOLI.Mała bardzo się boi,siedzi cały czas w kącie i obserwuje co dzieje się mieszkaniu.Nie chce zaprzyjaźnić się z kotem,który robi wszystko,żeby bliżej poznać malutką.Przez pierwszy dzień,niunia nie roniła ani siusiu ani coopy.Ma apetyt.Dziś już mniej się bała.BĘDĄ ZDJĘCIA!!!:lol:Mam obiecane.:lol: Quote
Mazowszanka13 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Bardzo się cieszę :) Powodzenia Kruszynko ! Quote
paula_t Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Różyczko, bądź szczęśliwa i rozpieszczana maleństwo!:loveu: Ciotki, zajrzyjcie do Tomiego, bo jego sytuacja spędza mi sen z powiek:( http://www.dogomania.pl/forum/threads/239919-Tomi-s%C5%82odki-maluch/page5 Quote
Romka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 A dwa dni temu otrzymałam zdjęcia z domu Rózi,teraz Toli:lol: Oto one: Quote
Romka Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 Rózia jest jeszcze trochę przerażona i nieśmiała.Boi się kota i Bola:lol: ale wszystko idzie w dobrym kierunku.Przekazałam nowemu domkowi Rózi/Toli cała dokumentację lekarską,dotyczącą łapeczki Rózi. Czekamy na dalsze wieści z domu małej:lol: Quote
Recommended Posts