bea100 Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) Chyba i kontenerka nie miała zamiaru opuszczać ;) Ale to ładna sunieczka!!!Trzymam ogromnie kciuki za dalszą socjalizację! Edited March 6, 2013 by bea100 Quote
b-b Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Fajnie, że Śnieżka zaczyna Tobie coraz bardziej ufać:) Maciu poproszę o nr konta bo dostałam dzisiaj ostania wpłatę i przeleję pieniążki z bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240279-KONIEC-ROZLICZAM-!!!-Ciuszkowo-38-48-50-do-28-02-20-00[/URL] Wiem, że kiedyś miałam...ale już nie mam ;) Quote
b-b Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='b-b']Fajnie, że Śnieżka zaczyna Tobie coraz bardziej ufać:) Maciu poproszę o nr konta bo dostałam dzisiaj ostania wpłatę i przeleję pieniążki z bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240279-KONIEC-ROZLICZAM-!!!-Ciuszkowo-38-48-50-do-28-02-20-00[/URL] Wiem, że kiedyś miałam...ale już nie mam ;)[/QUOTE] Wpłata poszła :) Jak dojdzie to proszę o potwierdzenie na bazarkowym wątku ;) Quote
Macia Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Ellig']Co slychac u Śnieżki:)[/QUOTE] U Śnieżki bardzo dobrze. Jest coraz lepiej, spacerki samodzielne po ogrodzie bez problemu, dotykanie, branie na ręce. Zaczyna jej to sprawiać radość. Niestety obcy nadal są przerażając, a wizyta u weterynarzy to była trauma. Za mniej więcej tydzień będzie sterylka. Mam nowe zdjęcia, ale wstawię je po powrocie z uczelni. Quote
Ellig Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Macia']U Śnieżki bardzo dobrze. Jest coraz lepiej, spacerki samodzielne po ogrodzie bez problemu, dotykanie, branie na ręce. Zaczyna jej to sprawiać radość. Niestety obcy nadal są przerażając, a wizyta u weterynarzy to była trauma. Za mniej więcej tydzień będzie sterylka. Mam nowe zdjęcia, ale wstawię je po powrocie z uczelni.[/QUOTE] Ok, dziekuje o ktorej moge do Ciebie zadzwonic? Quote
Macia Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Zaraz idę na uczelnię, najlepiej ok. 12. Quote
Ellig Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='Macia']Zaraz idę na uczelnię, najlepiej ok. 12.[/QUOTE] Ok, postaram sie ok. 12:) Quote
Macia Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Ellig']Ok, postaram sie ok. 12:)[/QUOTE] Albo później już przez cały dzień ;). Quote
Ellig Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Jak sie czuję Śniezka , poprosze dla niej o pomoc "Kundelkową Skarbonkę", mam nadzieje ,ze poradzi sobie z chorobskiem i dobrze zniesie zabieg sterylizacji oraz wyjecia śrutu z lapek...Trzymaj sie malutka. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!/page190[/url] Edited March 18, 2013 by Ellig Quote
Macia Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='Ellig']Jak sie czuję Śniezka , poprosze dla niej o pomoc "Kundelkową Skarbonkę", mam nadzieje ,ze poradzi sobie z chorobskiem i dobrze zniesie zabieg sterylizacji oraz wyjecia śrutu z lapek...Trzymaj sie malutka. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!/page190[/URL][/QUOTE] Bardzo dziękujemy za wsparcie. Sunia na razie jest leczona, codziennie ma wizyty u weterynarza i bardzo jest jej szkoda, bo się mocno stresuje. Niestety zastrzyki są konieczne. Czuje się ogólnie nieźle, gorzej było na początku gdy w nocy się podduszała. Kaszel nadal ją męczy i pewnie to jeszcze potrwa. Najgorsze, że miała mieć teraz sterylkę, w czwartek i znowu wszystko się przesunie. Nic nie poradzimy, trzeba czekać. Quote
bea100 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jestem u suczki, tak mi przykro czytać, że choruje :shake: Quote
Ellig Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='Macia']Bardzo dziękujemy za wsparcie. Sunia na razie jest leczona, codziennie ma wizyty u weterynarza i bardzo jest jej szkoda, bo się mocno stresuje. Niestety zastrzyki są konieczne. Czuje się ogólnie nieźle, gorzej było na początku gdy w nocy się podduszała. Kaszel nadal ją męczy i pewnie to jeszcze potrwa. Najgorsze, że miała mieć teraz sterylkę, w czwartek i znowu wszystko się przesunie. Nic nie poradzimy, trzeba czekać.[/QUOTE] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dcaT8P_PhSQ/UOId3Jx_68I/AAAAAAAAI4w/LZW-rGz2FOM/s800/Image2b.jpg[/IMG] Quote
Lacia Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Śnieżulka ma się coraz lepiej. Codzienne wizyty u weterynarza przynoszą skutek i maleńka już praktycznie nie kaszle :) Quote
Macia Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Reszta jeszcze kaszle niestety. Na szczęście nie wszystkie się zaraziły i oby tak pozostało. Za to jeśli dobrze pójdzie to chociaż Brzydal trafi do nowego domu. Zawsze jednego mniej. Choć zapowiada się, że ta "luka" zapełni się szybciej niż myślimy, ale o tym później :lol:. Quote
cisowianka Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Oczywiście odwiedzam, trzymam kciuki za szybki zupełny (fiz. i psych.) powrót suni do zdrowia. ;) Quote
Macia Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 Śnieżka miała w piątek sterylizację oraz wyjęcie śrutu. Ładnie przeszła zabieg i czuje się dobrze. Wczoraj miała wyciągnięty gazik i wszystko wygląda dobrze. Jeśli wszystko będzie dobrze to może w niedziele sunia pojedzie na zapoznanie do nowego domku! Mam nadzieję, że wszystko się uda. Dziękujemy za wsparcie od kundelkowej skarbonki w wysokości 200 zł. Dzisiaj postaramy się zabrać kolejne rozliczenia od weterynarzy. Quote
Ellig Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 [quote name='Macia']Śnieżka miała w piątek sterylizację oraz wyjęcie śrutu. Ładnie przeszła zabieg i czuje się dobrze. Wczoraj miała wyciągnięty gazik i wszystko wygląda dobrze. Jeśli wszystko będzie dobrze to może w niedziele sunia pojedzie na zapoznanie do nowego domku! Mam nadzieję, że wszystko się uda. Dziękujemy za wsparcie od kundelkowej skarbonki w wysokości 200 zł. Dzisiaj postaramy się zabrać kolejne rozliczenia od weterynarzy.[/QUOTE] Caly czas trzymam kciuki za Śniezkę:) Quote
bea100 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja również! Niech szybciutko zdrowieje :) Tym bardziej, że domek czeka... Quote
Ellig Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Śniezka po zabiegu sterylizacji. [url]http://images45.fotosik.pl/1775/3a1aafac3610c171gen.jpg[/url] Quote
Ellig Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Jutro wielki dzien dla Śniezki, kciuki mile widziane:smile: Quote
Recommended Posts