Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Chyba i kontenerka nie miała zamiaru opuszczać ;)

Ale to ładna sunieczka!!!Trzymam ogromnie kciuki za dalszą socjalizację!

Edited by bea100
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie, że Śnieżka zaczyna Tobie coraz bardziej ufać:)
Maciu poproszę o nr konta bo dostałam dzisiaj ostania wpłatę i przeleję pieniążki z bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240279-KONIEC-ROZLICZAM-!!!-Ciuszkowo-38-48-50-do-28-02-20-00[/URL] Wiem, że kiedyś miałam...ale już nie mam ;)

Posted

[quote name='b-b']Fajnie, że Śnieżka zaczyna Tobie coraz bardziej ufać:)
Maciu poproszę o nr konta bo dostałam dzisiaj ostania wpłatę i przeleję pieniążki z bazarku :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240279-KONIEC-ROZLICZAM-!!!-Ciuszkowo-38-48-50-do-28-02-20-00[/URL] Wiem, że kiedyś miałam...ale już nie mam ;)[/QUOTE]
Wpłata poszła :) Jak dojdzie to proszę o potwierdzenie na bazarkowym wątku ;)

Posted

[quote name='Ellig']Co slychac u Śnieżki:)[/QUOTE]

U Śnieżki bardzo dobrze. Jest coraz lepiej, spacerki samodzielne po ogrodzie bez problemu, dotykanie, branie na ręce. Zaczyna jej to sprawiać radość. Niestety obcy nadal są przerażając, a wizyta u weterynarzy to była trauma. Za mniej więcej tydzień będzie sterylka. Mam nowe zdjęcia, ale wstawię je po powrocie z uczelni.

Posted

[quote name='Macia']U Śnieżki bardzo dobrze. Jest coraz lepiej, spacerki samodzielne po ogrodzie bez problemu, dotykanie, branie na ręce. Zaczyna jej to sprawiać radość. Niestety obcy nadal są przerażając, a wizyta u weterynarzy to była trauma. Za mniej więcej tydzień będzie sterylka. Mam nowe zdjęcia, ale wstawię je po powrocie z uczelni.[/QUOTE]
Ok, dziekuje o ktorej moge do Ciebie zadzwonic?

Posted (edited)

Jak sie czuję Śniezka , poprosze dla niej o pomoc "Kundelkową Skarbonkę", mam nadzieje ,ze poradzi sobie z chorobskiem i dobrze zniesie zabieg sterylizacji oraz wyjecia śrutu z lapek...Trzymaj sie malutka.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!/page190[/url]

Edited by Ellig
Posted

[quote name='Ellig']Jak sie czuję Śniezka , poprosze dla niej o pomoc "Kundelkową Skarbonkę", mam nadzieje ,ze poradzi sobie z chorobskiem i dobrze zniesie zabieg sterylizacji oraz wyjecia śrutu z lapek...Trzymaj sie malutka.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-możemy-więcej!-POMÓŻ!/page190[/URL][/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za wsparcie. Sunia na razie jest leczona, codziennie ma wizyty u weterynarza i bardzo jest jej szkoda, bo się mocno stresuje. Niestety zastrzyki są konieczne. Czuje się ogólnie nieźle, gorzej było na początku gdy w nocy się podduszała. Kaszel nadal ją męczy i pewnie to jeszcze potrwa. Najgorsze, że miała mieć teraz sterylkę, w czwartek i znowu wszystko się przesunie. Nic nie poradzimy, trzeba czekać.

Posted

[quote name='Macia']Bardzo dziękujemy za wsparcie. Sunia na razie jest leczona, codziennie ma wizyty u weterynarza i bardzo jest jej szkoda, bo się mocno stresuje. Niestety zastrzyki są konieczne. Czuje się ogólnie nieźle, gorzej było na początku gdy w nocy się podduszała. Kaszel nadal ją męczy i pewnie to jeszcze potrwa. Najgorsze, że miała mieć teraz sterylkę, w czwartek i znowu wszystko się przesunie. Nic nie poradzimy, trzeba czekać.[/QUOTE]

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-dcaT8P_PhSQ/UOId3Jx_68I/AAAAAAAAI4w/LZW-rGz2FOM/s800/Image2b.jpg[/IMG]

Posted

Reszta jeszcze kaszle niestety. Na szczęście nie wszystkie się zaraziły i oby tak pozostało. Za to jeśli dobrze pójdzie to chociaż Brzydal trafi do nowego domu. Zawsze jednego mniej. Choć zapowiada się, że ta "luka" zapełni się szybciej niż myślimy, ale o tym później :lol:.

• 2 weeks later...
Posted

Śnieżka miała w piątek sterylizację oraz wyjęcie śrutu. Ładnie przeszła zabieg i czuje się dobrze. Wczoraj miała wyciągnięty gazik i wszystko wygląda dobrze. Jeśli wszystko będzie dobrze to może w niedziele sunia pojedzie na zapoznanie do nowego domku! Mam nadzieję, że wszystko się uda.
Dziękujemy za wsparcie od kundelkowej skarbonki w wysokości 200 zł. Dzisiaj postaramy się zabrać kolejne rozliczenia od weterynarzy.

Posted

[quote name='Macia']Śnieżka miała w piątek sterylizację oraz wyjęcie śrutu. Ładnie przeszła zabieg i czuje się dobrze. Wczoraj miała wyciągnięty gazik i wszystko wygląda dobrze. Jeśli wszystko będzie dobrze to może w niedziele sunia pojedzie na zapoznanie do nowego domku! Mam nadzieję, że wszystko się uda.
Dziękujemy za wsparcie od kundelkowej skarbonki w wysokości 200 zł. Dzisiaj postaramy się zabrać kolejne rozliczenia od weterynarzy.[/QUOTE]

Caly czas trzymam kciuki za Śniezkę:)